Holiday 2015 | Christmas Wishlist

4:43 du.
November van, vagyis hivatalosan is lehet már beszélni a karácsonyról, kitenni a dekorációt éééééés el lehet kezdeni összeállítani a kis kívánságlistáinkat. Azt már kitaláltam szerencsére (nagyjából), hogy tőlem ki mit kap karácsonyra, de hogy a szeretteimnek ne legyen olyan nehéz dolga, mint nekem, íme egy kis segítség :). Idén nem hosszú a lista, nem igazán éreztem, hogy szükségem lenne másra, szerintem még ezekre sem, szóval bevallom, akkor sem esnék kétségbe, ha semmi nem lenne a fa alatt. Persze, azért legyen :D.



1. Bokacsizma és táska - Aldo. Nem muszáj pont ugyanezeknek lenniük, de már nagyon kéne egy új bokacsizma és táska és ehhez hasonló stílusúakat keresgélek, csak még nem találtam :(. Talán majd Németországban...

2. Hajszárító és hajsütővas - Braun Satin Hair Colour. A hajsütővasban nem vagyok biztos, mert soha nem maradnak meg a loknik a hajamban, lehet, hogy felesleges lenne nekem egy ilyen ketyere, de ettől függetlenül jól jönne, mert soha nem volt még hajsütővasam. Hajszárítót már régóta szeretnék egy újat, ha más nem is, de ez biztosan ott lesz a fa alatt, ha kell magamnak veszem meg :D.

3. Kat Von D Shade&Light Contour Palette. Hát melyik sminkmániásnak ne kellene ez a kontúr paletta??? 2015-ben ez már kötelező alapkellék :D.

4. Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Palette. Nagyon-nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a Becca highlighter-ekre, mert mindenki kb el van ájulva tőlük és mint megszállott highlighter fanatikus kell, hogy legyen egy ilyen paletta a gyűjteményemben.

5. Kiehl's Ultra Facial termékcsalád. Hamarosan nyit nálunk is a Kiehl's, az egyik kedvenc márkám, fantasztikusak a termékeik, az Ultra Facial termékcsalád pedig illatanyagmentes és bármi jöhet belőle, imádom őket.

Nektek mik szerepelnek az idei karácsonyi kívánságlistátokon???

8 megjegyzés:

  1. A Kat von D kontúrozó palettát hol lehet beszerezni? Egy ilyenért vagy egy Anastasia Contour Kit-ért én is epedezem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam lehet rendelést leadni mind a kettőre, de én a Kat von D-t ajánlom ;)

      Törlés
    2. Micsodaaaa? Hát ez csodálatos! :) És Cream Contour Kit-et is tudsz esetleg? Miben különbözik a Kat von D az Anastasia-val szemben?

      Törlés
    3. a kat von d finomabb őrlésű, lágyabb a formula, igazi, mindenki könnyen tudja használni paletta :)
      ha érdekel a dolog írj ide: lolly05tmua@gmail.com

      Törlés
  2. Remington Pearl wand kúpvasat vegyél, az kb. mindnekinek a hajában 2-3 napig megtartja a loknit. Igazi varázsfegyver. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=BGS7h9vjmWc

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úúúú, szuper tipp, ennek is szépen utána fogok nézni :) köszi :)

      Törlés
    2. van egy kúpvasam amit nem használok, írok neked mailt a rendelés miatt aztán megbeszéljük :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.