Édes kényeztetés a hajnak és a testnek | Yamuna Karibi Dinnyefa Hajvégápoló Olaj és Mézes Királydió Testvaj

Nem is tudok elképzelni jobbat a kissé hűvös, de napsütéses és gyönyörű őszi napokon egy kiadós sétánál, majd tévé elé bekucorodásnál egy finom teával, végezetül egy kellemes relaxáló zuhanynál és kényeztetésnél a legédesebb testápoló és hajápoló termékekkel. És jelenleg nem tudok édesebb és finomabb testvajat és hajolajat mutatni, mint ezt a két Yamuna terméket.



A Mézes Királydió testvajnak konkrétan incsifincsi őszi süti illata van, nagyon jó ez a dió-méz kombináció, egész nap csak szagolgatnám :). A kakaóvaj, makadámia olaj, sheavaj és méz együttese tökéletesen ápolja az ilyenkor kicsit szárazabb bőrt, a kellemes formula pedig a gazdagsága ellenére is hipergyorsan felszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. Persze ha valaki nem rajongana a túlságosan édes illatokért, akkor is fog szerintem kedvére való testvajat vagy testápolót találni a Yamuna kínálatában (van Szőlőmagolaj, Édeni Hársnektár, Olívaolaj, Trópusi Álom, Levendula, Narancs-fahéj, Joghurtos, Sheavajas, Kakaóvajas és a legújabb a Ligetszépe olajos). A testvajak ára 2599 Ft és INNEN lehet őket megrendelni, de érdemes ellátogatni a Jászai Mari téren lévő csodás kis üzletbe is.



Amikor beleszagoltam a Karibi Dinnyefa hajvégápoló olajba csak arra tudtam gondolni, hogy igen, ilyen illatot akarok a hajamon érezni életem végéig! Isteni finom és akkor még finoman fogalmaztam. Szerintem egy az egyben dinnyés rágó (tudom, ez amúgy papaya kéne, hogy legyen), de nem mű és émelyítő, hanem kellemesen édes és gyümölcsös. Egyszóval: mennyei :). Az meg már csak a ráadás, hogy az ápoló (makadámia, olíva és mandulaolaj van benne), fényesítő és hajpuhító hatása mellett szerencsére nem nehezíti el a hajat és nem hagy olajos érzetet sem. Az ára is barátságos, csak 1099 Ft-ba kerül (100 ml-es). Szerintem érdemes kipróbálni, bele fogtok sokan szeretni az illatába ezt garantálom ;).



Ti próbáltatok már valamit a Yamuna-tól???

6 megjegyzés:

  1. A pigmentjeikkel barátkozom kb. egy hete, és szerelemszerelemszerelem :] <3

    VálaszTörlés
  2. nálam is :) eszméletlenül gyönyörűek *-*

    VálaszTörlés
  3. Beletrafáltál, ez a kedvenc illatom a testvajaik közül:) pedig nem könnyű a választás, mert mind csodálatos (pl. a hársnektáros olyan mint egy üde virágos rét, a narancsos-fahéjas totál tél és karácsony fíling, a kakaóvajas pedig igazán kakaós illatú, nem az a műcsoki..) Isteni édes süteményillat, abszolút vmilyen sütitésztára asszociálok én is! Legszívesebben az orromba kenném, h mindig érezzem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne is mondd, vinném magammal mindenhova :) kár, hogy csak testvaj van ebben az illatban :(

      Törlés
  4. Még! Nagyon reménykedem, h a népszerű darabokból lesz több minden is! Előbb-utóbb persze... de majd írunk petíciót :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.