Holiday 2014 | Bobbi Brown Scotch On The Rocks Collection

Nem vagyok, vagyis inkább úgy írom, hogy nem voltam egy túl nagy Bobbi Brown fan sohasem, de basszus, ha tetszik, ha nem öregszek és egyre inkább a márka által képviselt stílust részesítem előnyben: natúr színek, finom, elegáns, visszafogott árnyalatok egy kis csavarral, amolyan emeljük ki ami szép, de ne essünk túlzásokba. Azonban még soha nem jutottam el odáig, hogy vegyek is valamit tőlük, kicsit drágának találom, meg annyira nem is különlegesnek ehhez képest, de ez a karácsonyi kollekció, hát... nos... WOOOW! Kapásból mindent elfogadnék belőle és a paletta dilemma bejegyzésemet ki kéne bővítenem a lent látható mesés darabbal, ami kívül-belül gyönyörűséges. De beleszerettem az összes rúzsba, a Pink Glow highlighterről meg ne is beszéljünk, mert ránézek és sírok... Főleg az ára miatt... Iszonyatosan drágák lesznek a termékek, már dollárban is brutálisak szerintem, hát akkor forintban... Szóval még jó darabig nem lesz így semmim a Bobbi Brown-tól, marad a nyálcsorgatás :(.




Warm Glow Eye Palette

Long-wear Gel Eyeliner - Black Scotch

High Light Powder - Bronze Glow

High Light Powder - Pink Glow

Lip Color - Sultry Red, Bordeaux, Malt Shimmer, Beige Gold Shimmer

Lip Gloss - Scarlet, Glitter Lip Gloss - Gold, High Shimmer Lip Gloss - Belini

Shimmer Nail Polish - Scotch, Nail Polish - Cherry Tomato

Nektek hogy tetszik a kollekció???

10 megjegyzés:

  1. Nagyon az én világom, egyszerűen rabul ejtő minden :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek. A világo szájfények és a világos highlighter teszik nagyon :)

    A facebook kérdésre válaszolva: Nekem van pár dolgom a márkától, a szájfényei szuperek, rúzsok is, pirosítók is. Szerintem a szemhéjpúderei között vannak amik nagyon jók, de vannak olyan árnyalatok amik annyira alulpigmentáltak, hogy a catrice simán veri. A barátnőmnek van még 2 shimmer brick highlightere, azokat imádja és nagyon szépen csillog is az arcán.

    Az Arénában nagyon korrekt a saját márkabolt, viszont a Dougles-sel vigyázni kell, mert lejárt termékeket árulnak. Konkrétan tavaly(2013) karácsonykor 20ezerért a páromra rásóztak egy 2011-es holiday kollekciós paletátt. Mikor megkaptam csodálkoztam is hogy nem láttam senkinél a neten, hát rákerestem és előjöttek a 2011-es posztok. Nem tudom, hogy 2 év alatt lejártak-e belőle a szemhéjpúderek, de van benne 4 szájfény azok tutira. És fullos áron adták, ez külföldön szerintem nem fordulhatna elő, mert ott ha karácsonykor nem veszik meg akkor utána rögtön leárazzák 70%-ra. Itt Mo-n meg elrakják jövöre meg azutánra...

    VálaszTörlés
  3. rengeteg ősrégi cucc kereng a magyar piacon... én pont azért szeretek trendkiadásokból újdonságokból választani, mert az pontosan datálható. fájdalom sokszor nézni hogy a közeli drogériákban ugyanazok az alapozósüvegek rohadnak már 4-5 éve akár, világos szín nincs, nem rendelnek, a sötétet meg nem viszi senki. maszatok, kupakrepedések, beszáradt rúzsok változatlan áron, változatlan állapotban mindenütt. :/ Egyszer valami blogon fikázta egy lány a bourjois valami ezeréves vizes hatású szájfényét(amit imádtam persze és elfogult voltam), hogy büdös, rossz az állaga, kiütést kap stb.. merészeltem szólni hogy az már 3 éve nincs forgalomban, és olyan oltást kaptam hogy csak na... merő a kisfaszomtugggya honnét rendelte. pont leszarom. vigyázni kell tényleg. nem akkor kezd tönkremenni sokminden amikor kinyitom... pláne ha olyan polcokon van amit választotok, amikben a világítás felforrósíja az összes árut (loreal sokszor pl.) nemhinném hogy baked formulára a DM polcain kéne ezeket érlelni..

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is felháborító ami a drogériákan megy. Én nem értem ezeket senki nem elenőrzi mint pl. a lejárt élelmiszert? Ezek is elég károsak lehetnek a szervezetre... A másik kedvencem amikor nincs lefóliázva egy termék és mindenki kinyitja, aztán letörik a rúzs vége stb.. de továbbra is ugyanannyiba kerül :) A Douglasben a múltkor beszáradt szájfényeket láttam, valami be-you márkájúakat. Látszott rajtuk, hogy megromlottak már...

    És a Müller outletre emlékeztek tavalyról? Na sajnos én is beleszaladtam a csapdába. Vettem 3000-ért Terracotta bronzosítót, olyan szaga volt itthon, hogy ki is kellett dobnom. És elvileg a gyártás dátuma 5 vagy 6 évvel azelőtt volt, hogy tavaly megvettem. (van valami honlap ahol ha beírjuk a termék kódját kiirja a gyártás évét, csak azóta elfelejtettem).

    A MAC üzletben viszont mindig új dolgok vannak, lehet érezni rajtuk. Bennük még nem csalódtam. :)

    VálaszTörlés
  5. ezen már én is nagyon sokat gondolkoztam és abszolút egyetértek! Gyalázat, hogy ugye hiába 1-2 év jobb esetben a krémes sminkek eltarthatósága, de egy: melegben állnak (az a rohadt fény iszonyatosan felmelegít mindent a display-eken), kettő: ha nincsen rajta fólia, boldog-boldogtalan nyitogatja, ergo oxidálódik és csökken máris a szavatossági ideje. Na én ezért veszek csak újdonságokat vagy totál becsomagolt, drága cuccokat inkább. Hiányzik a fenének valami fertőzés vagy allergiás roham, És ez sajnos néha a parfümériákra is igaz. Sajnos az a baj, hogy itthon semmilyen szabály nem foglalkozik ezzel, vagy csak nem tudunk róla, mert szarnak a betartására... De Magyarországon nem csak ezzel van gond... XD

    VálaszTörlés
  6. Sajnos én is nagyon sokszor megjártam. Az első ilyen nagy csalódás az Avon volt, amikor nagyon próbáltam megszeretni a rúzsaikat, mert hatalmas a választék, nem drágák és kellően pigmentáltak, nagy sajnálatomra viszont 10-ből 6 avas volt amit rendeltem, ami nem, az fél éven belül megromlott. Azóta drogériás termékekben is csalódtam, de közel sem annyit. Internetes áruházból (magyar) nem merek rendelni, mert előre félek, hogy vajon hol tárolhatták és mennyi ideje. Ha drágább termékre fáj a fogam, akkor vagy leginkább újonnan megjelent termékekkel/trendkiadásokkal szemezek, vagy nagy forgalmú külföldi webáruházból rendelek, esetleg külföldi utazás során zsákmányolok. Bobby Brown-nal mostanában kezdtem szemezni, és az a pink glow highlight-er nem tűnik rossznak. :)

    VálaszTörlés
  7. Névtelen - a második (bocsánat, hogy jelzővel látlak el, de konkrétan Neked írok, a félreértések elkerülése végett jegyeztem meg, hogy a második, remélem, nem veszitek sértésnek, nem annak szánom):
    Bő egy éve én (is) írtam egy bejegyzésben a vizes hatást ígérő Bourjois szájfényekről - konkrétan azt, hogy az állagukat és az illatukat egyaránt kellemetlennek tartom - , és jelezte valaki hozzászólásban teljesen korrekt hangnemben, hogy szerinte már öt éve nem kaphatóak. Ez nem pont így van, mert nem öt éve nem kaphatóak, de ezekből azt gyanítom, hogy ebben a hozzászólásodban rám célzol. Ha nem, elnézésedet kérem, de ha mégis rám gondolsz, szeretnélek megkérni, hogy ne írj valótlanságot.
    Nem oltottam le a kommentelőt, nem szokásom, nem írtam azt sem válaszként, hogy innen vagy onnan rendeltem.
    Ha én próbálok korrekt lenni, akkor kérlek, legyél te is az.

    Amennyiben rosszul gondolom, és nem erre a bejegyzésemre utaltál (http://www.lanyossarok.hu/2013/06/kedvencek-bourjois.html), még egyszer elnézésedet kérem, de ha igen... ne haragudj, de az ilyen szintű ferdítést nem tűröm szó nélkül.
    (Lolly, tőled mindenképp elnézést az off-ért, de ezt muszáj volt megírnom.)

    VálaszTörlés
  8. A nagy promoképet nézve tetszik a kollekció, viszont külön-külön megnézve semmi nem fogott meg. A palettában a középső három szín nekem nagyon egyforma, szemhéjon nem sok különbség lehet köztük. A highlighter szép, és még talán a rózsaszín szájfény. De egyszer, ha lesz rá lehetőségem, biztosan kipróbálok egy-két Bobbi terméket, mert nagyon szépek! :)

    VálaszTörlés
  9. Uramatyám az a paletta de gyönyörűséges *-* És a rúzsok is nagyon bejövösek! :)))

    VálaszTörlés
  10. fúú de nagyon 007es ügynökös :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.