TESZT | Vajon hogy teljesít az új IsaDora szuperalapozó??? - IsaDora őszi újdonságok

Nagyon-nagyon vártam az IsaDora aktuális újdonságait tartalmazó kis csomagomat, mert sejtettem, hogy ott fog benne lapulni a Skin Beauty Perfecting & Protecting Foundation SPF35, amit már kinéztem magamnak egy ideje, ugyanis a leírása alapján igazán ígéretesnek tűnt. Persze más meglepetések is voltak a csomagban, szóval remélem készen álltok a tesztekre ;).






10 Sec High Impact Volume Mascara – 6490 Ft


Jókor érkezett ez a spirál is, mert éppen mostanában kellett kidobnom két régi kedvencet, amik már beszáradtak. A 10 Sec High Impact Volume szempillaspirálnak sima sörtés keféje van és azonnali dúsítást valamint extra tartósságot ígér (mindenálló ha úgy tetszik). A kefe kialakítása nagyon szuper, majdnem ugyanolyan, mint a Lash Paradise, szépen illeszkedik a pillákhoz, nem túl nagy, abszolút kényelmes. A formula az első pár héten az én ízlésemnek túl híg volt, nehezebben száradt és sikerült mindent összemaszatolnom vele, de aztán szép lassan elkezdett sűrűsödni és így már megszerettük egymást. Tényleg naygszerűen dúsít, nem tapasztja össze a pillákat, rétegezhető rendesen és valóban tartós, nem mászkál és nem potyog. Klassz darab, az egyik legjobb amit próbáltam eddig a márkától.





Face Primer Mattifying – 9490 Ft


Nem vagyok egy nagy primer rajongó, régen volt már, amikor hozzátartozott a sminkelési rutinomhoz, mert egyszerűen nem éreztem szükségét. Néha előveszek egyet, ha valami különleges alkalom van, vagy ha extra zsírosnak érzem a bőrömet. Ez a mattító primer is pont ezekre a napokra lett kitalálva, ugyanakkor kicsit extrább, mint a normál nagyon szilikonos pórusfeltöltő típusok. Ez ugyanis nem csak segít megakadályozni a bőr átfényesedését, de hidratálja is azt, semmi réteget nem hagy maga után, olyan mintha ott sem lenne, de mégis érezni a hatását. A melegebb napokon nagyobb hasznát vettem, mint gondoltam volna, mert anélkül volt matt és tartós a sminkem, hogy a bőröm sivataggá változott volna. Most, hogy itt a hűvösebb idő nem lesz rá szerintem szükségem, de mihelyst ismét jön a nyár tuti, hogy elő fogom venni. Külön piros pont a pumpás tubusos megoldásért és az illatanyagmentességért.





Skin Tint Perfecting Cream – 9600 Ft


Őt sajnos csak egyszer próbáltam ki, mert abszolút nem az én színem a Medium árnyalat, így itthon kentem fel egy unalmas hétvégén, amikor senki nem látott :D. A Skin Tint Perfecting Cream nem más, mint egy klassz formulájú mindenes színezett hidratáló. Primerként és finoman fedő alapozóként is használható, ki lehet egészíteni korrektorral, de akár alapozóval is keverhetjük. A textúrája picit habosított, nagyon kellemes, nem folyós, könnyen felapplikálható a bőrre. Nem túl magas a fedése, de nem is ezért van, inkább csak ‘tökéletesíti’ a bőrképet és finom bársonyos végeredményt biztosít, amit nem kell lepúderezni sem. Én persze jobban szeretem az erősebb fedésű sminkeket, de szerintem nagyon sokan fogják szeretni a könnyű és gyors használhatóságának köszönhetően. Nekem egy dolog hiányzik csak belőle, méghozzá a fényvédő, szerintem azzal kiegészítve abszolút tökéletes lenne a napsütétes napokra. Egyébként három árnyalatban érhető el, van egy világosabb is szerencsére.





Skin Beauty Perfecting & Protecting Foundation SPF 35 – 11490 Ft


A legnagyobb bánatomra ez a szuper kis alapozó is túl sötét színben érkezett, így őt is csak a négy fal között tudtam párszor kipróbálni. Igazán sajnálom a dolgot, mert wow, wow! Nagyon-nagyon tetszik! Annyira kellemes a textúrája, pont jó kicsit erősebb közepes a fedése, gyönyörűen terül a bőrön és a finise! Az a kedvencem, igazi bársonyosan matt, nem kellett púder sem rá, amin nagyon csodálkoztam. A hatása természetes, annak ellenére, hogy a legtöbb bőrhibát eltakarja. A tartóssága is naygszerű, egész nap szépen bírta, csak kicsit fényesedett át és kopott meg az orromon. Külön öröm, hogy természetesen nincs benne illatanyag, de vannak benne bőrápoló és szépítő összetevők, úgy mint hialuronsav, mézvirág (nyugtató hatás, bőrvédő) és phospholipid (bőrtápláló lipid). Összesen 9 árnyalata van, a legvilágosabbat meg kell majd néznem, hogy jó-e, mert ha igen, akkor jön velem haza.





Face Mist Prime & Moisturize – 4990 Ft


Arcpermetre nem tudok rosszat mondani, egyszerűen mindet imádom és megszállottan gyűjtöm is őket, jelenleg ezzel a kis cukival együtt hatot használok egyszerre. Nyáron inkább fixáló+mattító verziókat szoktam választani, azonban a kicsit hűvösebb, fűtéses időszakra nagyon igényli a bőröm a hidratáló permeket, mint például ezt a fantasztikus Face Mist Prime & Moisturize-t, ami tele van ápoló összetevőkkel (hyaluronic acid, aloe vera, rózsakivonat, uborkakivonat, gránátalma). Rögtön púderezés után szoktam az arcomra fújni és egész nap olyan szép tőle a sminkem, nem szárad ki sehol a bőröm, pedig hajlamos rá, ha olyanja van éppen. A fújókája nagyon klassz, nem spriccelős, a kis flakon pedig praktikus, simán elfér egy kicsit táskában is, bárhová vihetjük magunkkal és napközben is elővehetjük. Van egyébként egy Set & Protect változata, ez fixáló hatású.





Összességében nagyon elégedett vagyok az IsaDora újdonságokkal, komolyan élveztem, hogy most nincs színes smink, csak alapok. A Skin Beauty alapozó nagyon szuper, picit drága, de érdemes kipróbálni, akárcsak a permetet és primert. Csak azt sajnálom, hogy nem jutott világos semmiből :D. Ráadásul most 20%-al olcsóbban tudtok mindent beszerezni a Douglas üzletekben és online ;).


Webshop: www.douglasshop.hu/isadora/


1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.