MAC pigmentek - Pink Bronze és Violet

12:33 du.
Nem vagyok még mindig egy nagy pigment fan, de mostanában egyre több ilyen termék kerül a gyűjteményembe, ergo tudat alatt már biztosan imádom őket, csak még nem esett le. Ezt a kettőt egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam, kis Essence tégelyekbe pakolásztuk át őket a vonaton :D. Mind a kettőt megtaláljátok elméletileg a MAC üzletekben, nem limitáltak szerencsére. Lássuk őket!



Mind a két árnyalat igazán csodás, de az abszolút új szerelmem, az a Pink Bronze. Vicces, de abban a hitben voltunk, hogy ő anno a 2008-as nyári kollekció része volt, de most utánanéztem és kiderült, hogy nem, ő csak úgy simán van. Pedig pont beleillett volna a Neo Sci-fi színei közé :D. Szóval a Pink Bronze egy csodálatosan szép narancsos bronzos alap pink metálos fénnyel. Szárazon és nedvesen is lehet használni, értelemszerűen nedvesen az igazi, úgy jön át igazán az igazi színe, de ő szárazon is elég erőteljes. Szerencsére ez egy olyan árnyalat, ami lehetővé teszi, hogy multifunkcionálisan használjuk: szemre, arcra és ajkakra is lehet használni. A tegnapi napi sminkemben én ki is próbáltam gyorsan a szemem és az arcomon is és nagyszerűen mutatott mindkét helyen, bár nekem arcon jobban tetszik. 



A Violet pigment egy kékesen metálfényű középtónusú levendula, ami szárazon kicsit áttetszőbb, így nagyon szépen rá lehet rétegezni más szemfestékekre, míg nedvesen önmagában is tökéletesen megállja a helyét. Őt leginkább szemre érdemes nyilván használni, de kísérletezhetünk vele ettől függetlenül :D. Én például szívesen látnám, hogyan mutat az ajkakon egy ilyen lila árnyalat. Mind a két pigment nagyon finomra őrölt és a por állaguk ellenére kellemes velük dolgozni, nem potyognak és maszatolnak. Az áruk kb 6000 Ft környékén van, meg is kérdeztem csütörtökön, de úgy azzal a lendülettel el is felejtettem persze.... Ezért egyébként 4,5 gramm pigmentet kapunk, ami egy életre elég.




Unikornismérő: félek, hogy most nagyon rákattantam a pigmentekre. Nem is értem, hogy nem szerettem őket eddig, hiszen csodálatosak. Jó velük dolgozni, a textúra mesés és a színek.... Öt unikornis.


7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép mindkettő :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkettő nagyon szép, és mindkettőből van hasonlóm, bár nem mac. sose jutott még eszembe a kettőt együtt használni, de ennek is eljön egyszer az ideje :D

    VálaszTörlés
  3. A lila valami gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  4. A Pink Bronze tényleg gyönyörű :O :)))
    Mondjuk a Violet sem kutya :D


    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  5. Ajj de brutálisan szépen, szerelem mindkettő! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.