Lolly, a Müller és a legjobb arclemosó

Már egy jó ideje terveztem, hogy el kéne menni a Müllerbe, mert Essence akció van, meg mert szeretem, meg kell ez, meg az, meg amaz is, meg ott is vannak Eylure pillák, szóval tegnap fogtuk magunkat és kihasználtuk az ingyenes BKV-t. Az Europeum közelebb volt, értelemszerűen oda tértünk be először, de értelemszerűen le is volt fosztva az Essence állvány és inkább átcsalinkáztunk a H&M-be (nem kellett volna... volt unikornis cipő akciósan, szerintem nézzen be aki tud, mert itt van a legjobb leárazás). Aztán elindultunk a csodásan latyakos úton az esőben a Corvin felé, vagy mi a neve annak a másiknak, ahol még van Müller. Igazából sejtettem, hogy azért amiért elindultam úgysem lesz, és naná, hogy le volt fosztva az Essence állvány és érdekes módon a Catrice leárazásnak még se híre, se hamva nincsen sehol (azért a Rossmann elkezdhetné a kifutó dolgok átárazását, mert ezt már nagyon unom...). De a Fantasia trendkiadás fullon van. Na de nem keseredtem el, inkább gondosan elkezdtem körülnézni.




Meg is láttam a leárazott dolgoknál egy Eylure pillát, na mondom akkor keressük meg a többit is, mert meg akartam nézni őket. Persze nyilván elmondta az eladólány, hogy ja, hát azt már nem lehet kapni.... Még szerencse, hogy a Clairs-ben még van. Ez sem szegte a kedvem, nézelődtünk tovább. Lecsekkoltam többek között a Garnier olajmentes BB-jét, amiben legnagyobb meglepetésemre nincsen illatanyag, viszont halvány csillámos pink fogalmam sem volt, hogy akkor a szín az most akkor jó-e vagy nem, mert teszter természetesen nem volt. Nem kockáztattam inkább. Viszont két polccal a Garnier mellett kiszúrtam a Bebe termékeket és találtam két nagyon ígéretes dolgot is: egy érzékeny bőrre való, illatanyagmentes arckrémet és egy zselés habzó arctisztítót, ami a szemsminket is lehozza. Jelentem, ez így van, mert megvettem és kipróbáltam és imádom, mert én mindig ilyen lemosót keresek és eddig csak a Bioderma Sensibio habzós lemosó volt ilyen. Az ára kb 1300 Ft volt és 150 ml, szerintem megéri, lehozott mindent rólam és a szememet sem csípte. Nagy piros pont a Bebe-nek és a Müllernek, hogy voltak olyan kedvesek és elkezdték forgalmazni itthon is. Becsúszott mellé egy testápoló is, száraz bőrre való persze és a fura illata ellenére, ez is elég jó, ráadásul óriási a méret és most le is volt árazva (kb 1300-ról 990-re). A pénztárnál pedig egy nagyon szuper dolgot is sikerült kiszúrnom: egy kuponfüzetet elég jó kis akciókkal. A neten is meg lehet nézni, csak katt IDE! Ráadásul a Müllerben lehet a legjobb édességeket venni :D.



16 megjegyzés:

  1. az arctisztító jól hangzik... :)

    VálaszTörlés
  2. Dettó ugyanezt tapasztaltam a kiárusítással kapcsolatban :) A Rossmannok még nem kezdték el, a Müllerben meg már semmi nincsen, a trendkiadások meg fullon. Ki érti ezt :D

    VálaszTörlés
  3. érdemes kipróbálni szerintem :D

    VálaszTörlés
  4. hát én nem az tuti XD

    VálaszTörlés
  5. Én is imádom a Müllert, olyan akciókat lehet kifogni...és jók a saját márkás termékeik is! Én szerencsére találtam még 1-2 Essence cuccot a hétvégén, sikerült is egy vagon pénzt elkölteni. :D
    Ja, és a múltkor rákérdeztem a Rossmann-ban, hogy ugyan mégis mikorra várható az Essence és Catrice akció, és néztek rám mint borjú az újkapura...aztán már kezdtem volna elmagyarázni, hogy szortiment-csere, bla bla bla, de annyira sötét volt a két eladó csaj, hogy inkább hagytam a fenébe. :)

    VálaszTörlés
  6. még jó hogy nem kockáztattál a garnier bb-vel, szerintem túl sötét meg sárgás lett volna a te bőrödhöz :)

    VálaszTörlés
  7. akkor megkönyebbültem...

    VálaszTörlés
  8. én csak az utálom ebben az akciósdiban, hogy mikor levan árazva akkor rohanni kell.. és amikor az ember válogatna akkor van pár "bámészkodó liba" aki tulajdonképpen nem akar venni semmit, de mindenbe beletúr..

    én elég békés természetű vagyok, de dm ben úgy jártam hogy kerestem az egyik krémes szemhéjfestéket, volt is belőle 1db egy csaj kezében..mikor megláttam körömmel beletúr az aljáig és visszarakja....na akkor elkapott az ideg, és odaszóltam hogy én azt megvettem volna ha nem b@szod szét..erre biztonsági őr odajön hogy mi a gond, mit fenyegetem a vásárlókat, és a kiscsaj azt mondja hogy nem hagyják "vásárolni" direkt kifigyeltem, minden testápolóval stb vel ezt csinálta kinyomkodta meg minden, (nem szagolta, kinyomta) és a végén nem vett semmit és kiment..én meg otthagytam 4ezret és akkor engem cseszegetnek..

    VálaszTörlés
  9. de rühellem az ilyet... mindig azok szívnak akik rendes vásárlók és ezreket hagynak ott...

    VálaszTörlés
  10. Csak én hallucináltam, hogy áprilisra és júniusra is van egy-egy 20%-os OPI kupon a Müllerbe? oO Annyira gyakran nem járok (havonta 2-3 alkalommal), de még sosem láttam ott OPI lakkokat :D

    VálaszTörlés
  11. Ezeket a bebe cuccokat majd megnézem én is, felcsigáztál és épp normális sminklemosót keresek :)

    VálaszTörlés
  12. én pont ezt a bebe lemosót használom már kb 2 hónapja: se pattanás, se száraz foltok, se sminkmaradvány, nálam nagyon bejött ^^
    jha...és mellé még a nappali normál bőrre való krémjét ;)

    VálaszTörlés
  13. A Niveának is van ilyen habos arclemosója, kék is meg rózsaszín is, ugye értelemszerűen normál és száraz bőrre, én azt próbáltam még csak eddig, de ugyanezek a tapasztalataim voltak vele. Kicsit drágább, de mintha több is lenne benne.

    Az Essence-ről annyit h én mikor pénteken voltam a Corvinban, még tele volt egy teljesen külön 3 vagy 4 emeletes állvány, mondjuk inkább 3-4 fajta dologból volt sok darab, de az Europeumban én sem találtam semmit. A másik meg, hogy elvileg nem 345.-ért kellene adni őket? Mert itt 390.- volt a dolgok nagyrésze.

    VálaszTörlés
  14. az csak a simán akciós állvány, azt én is láttam, a 350esek a kimenő termékek a rendes állványról

    VálaszTörlés
  15. úú ez az arclemosó kell nekeem

    VálaszTörlés
  16. Azt nem értem, hogy a hülye biztonsági őr miért nem az ilyenekre szól rá? Baromira nem is azzal foglalkoznak amivel kéne!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.