Essence tavaszi szortiment frissítés

Nem csak a Catrice, hanem az Essence is frissíti a szortimentjét idén tavasszal, méghozzá rengeteg nagyon klassz újdonsággal. Sok termékcsalád kap új árnyalatokat és természetesen sok vadonatúj termék is debütál februártól. Nem is szaporítom a szót, íme:

Szemrevaló(k)

Ebben a kategóriában van az én abszolút favoritom, a 3D Eyeshadow, ami egy duó szemhéjpúder csodás fénnyel és hullámmintával. Összesen kilenc kombináció lesz belőle, az ára 949 Ft. A mono szemhéjpúderek, a pigmentek és a quattrok is gazdagodnak pár új árnyalattal, akárcsak a duó és a sima szemceruzák, de lesz vadiúj tartós/vízálló ceruza és az I Love részleg is bővül egy duci tussal. Új Glamour To Go paletták is kerülnek a polcokra, ezek nagyon jól néznek ki, csupa sötét, füstös színeket találhatunk bennük (1149 Ft). Szempillaspirálban sem kell hiányt szenvednünk, többek között az én személyes kedvenc I Love Extreme spirálom kap testvérkét (szilikonkefés, dúsító), de lesz itt ígéretesnek tűnő dúsító is meg vízálló is. De a legnagyobb meglepetés nekem a műszempillák és ahhoz való ragasztó, valamint a felragasztható tusvonalak jelentették, ezeket már alig várom, kíváncsi vagyok, hogy milyenek élőben.











































Szájfények, rúzsok

Természetesen ebben a kategóriában is van egy abszolút kedvenc, méghozzá a vadiúj Stay Matt Lip Cream, ami ahogy a nevében is benne van egy matt finisű tartós 'ajakkrém', ez négy árnyalatban lesz kapható 649 F-ért. Kapunk még ajakszínezőket, vagyis liptinteket, zselés formátumban, négy színben. A rúzsok, az XXXL szájfények és a Stay With Me szájfények is gazadagodnak pár új taggal.















Egy kis púder...

A bb krémek már teljes mértékben megkerülhetetlenek, az Essence is felvette őket a szortimentbe, három árnyalatban. Egy vadiúj korrektort is köszönthetünk a csapatban, méghozzá egy duó kivitelezést, ami így elsőre nagyon megtetszett nekem. A mattító termékcsalád megújul, kompakt és por változatban is elérhető lesz. Ecset most nincsen, de helyette lesz beauty blender stílusú alapozószivacs, aminek én nagyon örülök, mert eszem ágában sincsen 4-5000 F-ért megvenni az eredetit, amikor biztosan ez is ugyanolyan lesz.













Persze körmös cuccokból van a legtöbb...

Én még mindig nem égek olyan mértékű körmös lázban, hogy ezt értékelni tudjam, de szerintem a legtöbb olvasóm odáig lesz a rengeteg új körömlakkér és díszítő kellékért. Egy-két darab még az én szívemet is megdobogtatta egyébként :D. Bővül a Colour&Go, a Nail Art Twins, a Nail Art Magnetics, a Nail Art Special Effect Topper és a Nail Art Cracking Top Coat felhozatala, megújulnak a fedő és alaplakkok, valamint a körömerősítők is. Lesznek még különböző díszítőelemek és ecsetek, körömreszelő és körömápoló toll is.

































28 megjegyzés:

  1. Szempilla es ragaszto es puder es tint es koromlakkok es szivacs es vaaaaa basszus koldua leszek.... XD

    VálaszTörlés
  2. omg. omg. omg. első reakció. xD

    VálaszTörlés
  3. A topperek és a körömdíszek nagyon jók, azok érdekelnek :) Viszont mi a retekért kell még plusz 2 mágneses lakkot kinyomni?? Ennél értelmetlenebb trendet körömlakkban még nem láttam, és nem is szépek.... A cracking is baromság, nem tudom ki ken már ilyet magára.

    A liptintek jó ötlet, meg az korrektor, púderek is tetszenek, érdekel még a pillaragasztó is, nem lenne rossz, ha olyan jó lenne mint a Duo. A stick on eyelinerről már most látom hogy 2 perc alatt lejön a szemről, pláne ha fedett és olajos szemhéjra ragasztják, viszont az I Love Extreme spirálocskát tuti beszerzem, csak jó lehet :)

    Na ez az én szerény véleményem :D

    VálaszTörlés
  4. Vannak itt szépségek, meg kell hagyni :D Leginkább a tartós tus és szemceruza keltette fel az érdeklődésemet, szuper lesz, ha tényleg olyan tartós, mint amilyennek mondják. A 3-4-6. colour&go lakk esélyes a megvételre még, na és a 2. spec. fedőlakk :)
    Mondjuk azt fel nem fogom, hogy mitől 3D a szemhéjpúder, de biztos én vagyok csökkentértelmű :D

    VálaszTörlés
  5. Uuuristen annyi minden kell. :D Megijedtem, hogy lemaradok, mert tavasszal már költöznék ki, de elvileg ez még bele fog férni az időbe. :D Bár amilyen sebességgel hozzánk eljutnak a cuccok...

    VálaszTörlés
  6. Ezen én is röhögtem, hogy milyen hülye marketingduma. :D Eddig sem volt kétdimenziós a szemem. :D Meg minden festék 3d-ben helyezkedik el. :D Szerintem csak arra gondolnak, hogy annyira csillog, hogy kiemeli a szemet még jobban.

    VálaszTörlés
  7. Valószínű :D
    Egyébként nálam a kedvenc ilyen 3D-s marketinszöveg egy Oriflame spirálé: "Bla bla forradalmian új 3D-s spirálkefével" Léci-léci mutasson már nekem valaki egy 2D-s kefét :D :D

    VálaszTörlés
  8. úúúúúúúúúúúristen *.* a szempillaspirál, a szájfény, a körömcsillámok, az alapozószivacs... fúúú (L) :)))))

    VálaszTörlés
  9. Annyi mindent találtam így hirtelen, hogy ihaj... :D

    VálaszTörlés
  10. ahová költözöl ott nincsen? :(

    VálaszTörlés
  11. azért 3d mert nagyon szépen fényes :D

    VálaszTörlés
  12. egyetértek :D

    VálaszTörlés
  13. Julianna Katalin Dörnyei2013. január 15. 8:37

    Hát igen, nálam nem meglepő módon a körömlakkok a nyerők :-)

    VálaszTörlés
  14. Londonba megyek, és nem tudom hol lehetne szerezni, pedig pár bloggernél láttam hogy vannak essence cuccaik. Nemrég voltam kint és hírét hamvát sem láttam essence-nek, catrice-t meg már remélni sem merek hogy van. :D Viszont cserébe rengeteg más jó sminkmárka megtalálható. :D De ez hiányozni fog... Majd küldetek ki. :D

    VálaszTörlés
  15. szent fedőlakk!! mennyi minden! ...gulp...azok a mono szemfestékek.... DE miért mindig a leggagyibb fejű spirál a vizálló????? tőlük még sajnos nem fogtam ki vizálló spirált...

    VálaszTörlés
  16. Hát ez elég erős... óriási kiadásokban nem verem majd magam, a gél tintekre nagyon kíváncsi leszek, néhány körömlakk jöhet, meg talán egy-két új spirált is kipróbálok, abban jó az Essence, de részemről ennyi. Amikor ekkorát dob egy márka, mindig benne van a pakliban, hogy a fele csalódás, és a következő váltáskor mehet is ki. A swatchok után talán bizalomgerjesztőbb lesz az egész :)

    VálaszTörlés
  17. Most annyi minden nem fogott meg ebből a csapatból. Viszont Stay Matte Lip Creameket csekkolni fogom, főleg a 3. színt, vmi ilyesmi natúrabbat keresek már jó régóta. Azonkívül a barna Stays No Matter What szemceruza, a beauty blender-szerű alapozószivacska és a 2. zöld körömlakk tetszik. Ja, és tegnap Blaha metrómegállóban láttalak téged meg a húgodat, csak mivel siettem, (akkor szálltam le, amikor ti fel :D), nem tudtam köszönni meg stb. :D. (az orosz "luxusprosti"-haj tűnt fel először :D)

    VálaszTörlés
  18. Én Angliában élek és itt még nem láttam Essence és Catrice cuccokat. De van itt sok szép más márka is, nem fogod nagyon hiányolni őket. :)

    VálaszTörlés
  19. Lolly írtam e-mailt :D
    Húú nekem nagyon sok minden tetszik, már alig várom!!!

    VálaszTörlés
  20. Jaj nagyon sok minden tetszik.... sajnos :)

    VálaszTörlés
  21. megkaptam, válaszoltam :D

    VálaszTörlés
  22. éppen Müllerből jöttünk vagy oda mentünk :D

    VálaszTörlés
  23. nálam biztos lesznek swatchok, ahogy magamat ismerem :D

    VálaszTörlés
  24. amerikában ugyanez volt.... hiányzott egy pár dolog, de helyette volt egy tucat milliószor jobb :D

    VálaszTörlés
  25. Húúúú a zöld 3D, a smaragd lakk, a pillaragasztó, a gel tint, a sminkszivacs, a sötétkék körömlakk, a fedőlakkok... ez mind KELL! :)

    nyálcsorgat....

    VálaszTörlés
  26. Alexandra Urbán-Váradi2013. január 15. 20:38

    Van itt pár nyalánkság, engem különösen az creme concealer, meg a matt szájfények érdekelnek.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.