Essence kimenö termékek - vélemény

Kedden végre én is eljutottam pár Rossmann-ba, ahol be is tudtam szerezni pár kimenő Essence terméket. Sajnos a mattító púder már sehol nincsen, nem is tudom, hány helyen néztem meg, de mindenhonnan elkapkodták, a folyékony fekete tust szintén, szóval ezeket nem tudtam megvenni. Persze nyilván így sem kellett üres kézzel távoznom sehonnan :D. Nagyjából amiket szerettem volna magaménak tudni, azok már itt is pihennek a gyűjteményemben és elöljáróban azt kell mondjam, hogy nem bántam meg egyik megvételét sem. Lássuk mikre tudtam lecsapni!


I Love Runway Highlighter







Szerintem ez a kis folyékony/krémes highlighter volt az első a listámon, nagyon vágytam rá, mert mindenféle highlighterem volt, csak a folyékony/krémes hiányzott. Sajnos a megmaradt darabok között egy volt olyan, amin láttam, hogy nem nyúlt még hozzá senki, de az a lényeg, hogy volt. A csomagolás egyszerű, fekete tubus pink feliratokkal. Első használat előtt jó sokáig kell tekergetni, türelmesnek kell lenni, de utána már beindul a dolog. Ha óvatosan adagoljuk, akkor pont elegendő mennyiség fog előbukkanni a fehér ecsetszálak közül. A highlighter textúrája szerintem nagyon jó, könnyű eldolgozni és hamar szárad. A fénye káprázatos, arany-barack színben pompázik és vannak benne apró csillámok is. Eléggé diszkókirálynős a hatás, vigyázni kell vele az arcon, ha tág pórusaink vannak. Használhatjuk egyébként szemöldökcsontra és szemzugba is, de szerintem egy ilyen highlighternek a felhasználási száma végtelen, jól el lehet vele szórakozni/kísérletezni. Egyetlen hátránya, hogy csak 1,5 ml van benne, ez iszonyatosan kevésnek tűnik. Ettől függetlenül 350 Ft-ért jó vételnek tartom és öt unikornist érdemel.



Nail Art Special Effect Topper - Hello Holo és Night In Vegas







A Night In vegas-ra még régóta pályázok, a Hello Hol meg csak úgy jött. Azt előre el kell mondanom, hogy ezek fedőlakkok, önmagukban nem nagyon mutatnak, de más lakkokon zseniálisak. A textúrája mind a kettőnek pont jó, nem folyik nagyon, nem is túl sűrű. Gyorsan száradnak és viszonylag tartósak is. Az összerázós fémgolyócskát hiányolom belőlük, de más hibát nem találtam. Ha mást nem is, de ezeket a lakkokat nézzétek meg! Öt unikornis!



Marble Mania Lipgloss - Coral Whirl






Ezek közül a szájfények közül egy másikat néztem ki, de azt végül túl világosnak ítéltem meg így ez jött velem. Sajnos ő már annyira nem tökéletes, mint a fenti termékek, több sebből is vérzik a dolog... A csomagolás teljesen jó, látjuk milyen szépen márványos a szájfényünk (pirosas korall + áttetsző + rengeteg csillám), ezüst a kupakja, rajta van minden infó. Viszont az applikátor siralmas, alig vesz fel anyagot és így marhára idegesítő vele dolgozni. Csak kb hatszor tunkoltam vissza, mire a nekem tetsző mennyiség az ajkaimon volt, ráadásul miközben kihúzom a tubusból szó szerint fröcsköl. A szín viszont szép, nem túl erőteljes, inkább az áttetsző éppen hogy ad színt vonalon mozog, de ettől függetlenül tetszetős. Az illata erős, gyümölcsös és ragad egy kicsit. Nem lopta be magát a szívembe sajnos. Őket nyugodtan ki lehet hagyni. Három unikornis.


12 megjegyzés:

  1. Ezek a marble manias szájfények nekem sem jöttek be, pedig szép szinük van :(

    VálaszTörlés
  2. erzsébeten volt még mattító púder pénteken. ha gondolod, hétfőn elmegyek érte neked szívesen.

    VálaszTörlés
  3. Én a leárazás első napján elmentem a rossmannba, így mindent meg tudtam venni amit szerettem volna. Megvettem a porpúdert, a matt bronzosítót, a hármas korrektort és az I♥style tust. Mindegyikkel neg vagyok elégedve, j9 kis termékek.

    A Catrice leárazás már elkezdődött? Nem tudja valaji?

    VálaszTörlés
  4. A highligthert mindenki leszólja, mert túl sok az arcra, és értem én, hogy sokan elsősorban oda akarják használni, de erre rá van írva, hogy szemöldök alá, és belső szemzugba ajánlják csak, szó nincs arról, hogy arcra. Ezt csak úgy halkan jegyzem meg :D Kár, hogy kimenő termék, mert szerintem is egész jó. Az ilyeneket én nyáron szeretem használni, amikor hatezer fok van és a szemsmink max. egy spirált jelent, mert amúgy lefolyna minden, szemzugba, szemöldök alá felrakom és máris jobban nézek ki, meg ott is marad a helyén :D Bocs a hosszú kommentért :)

    VálaszTörlés
  5. Gáz vagy sem én próbálgattam az üzletben: tekergettem, csavartam de semmi nem történt. El is ment a kedvem tőle:( Helyette megvettem a bőrtökéletesítő sminkalapot, mivel olvastam valakinél hogy mennyire fénylik és kissé csillog is, gondoltam jó lesz az highlighternek... és tényleg!!!!Pont olyan színe van mint itt a képen a highlighternek:))

    VálaszTörlés
  6. Mattito pudert ne sajnald, nagyon rossz:( lehet h teszi a dolgat de nagyon szarit, kb darabokban hullott tole a normal borom:(
    Viszont a catrice prime and fine attetszo pudere jo, de a hintopor is ugyanugy megfelel erre a celra, sot! En jobban szeretem, nagyon finom szemcseju, finom illatu, mattit, fixal, nem szarit es nem leszel tole feher sem.:)

    VálaszTörlés
  7. A sunclub bronz highlightot kerestem egy csomó helyen, kíváncsi lettem volna, hogy milyen.

    VálaszTörlés
  8. azt én sem láttam sehol :(

    VálaszTörlés
  9. na, akkor ez jó alternatíva meg több is van benne ugye :D

    VálaszTörlés
  10. szerintem arcra sem sok, de sokféleképpen lehet használni, csak a legtöbben a highlightert egy arcra való termékkel párosítják még mindig, pedig nem csak az

    VálaszTörlés
  11. de kedves vagy, köszönöm, de passzolom, mert van amúgy mattító púderem, nincsen rá szükségem csak kíváncsi lettem volna rá :D

    VálaszTörlés
  12. kicsike mennyiségben nagyon szép az arcon és egy kis púderrel le lehet tompítani

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.