Essence Fantasia trendkiadás - vélemény

Az Essence kimenő termékei mellett a legutóbbi trendkiadás, a Fantasia darabjai is le vannak árazva a Rossmann üzletekben. Én még korábban teljes áron vettem egy szájfényt, erről ITT olvashattok tesztet, most pedig két szemhéjpúdert és még egy szájfényt sikerült levadásznom. Ha jól rémlik mindegyik termék kb 349-399 Ft között lehet. Az Arénában és az Árkádban még van pár darab, de szerintem a többi helyen is el tudjátok még csípni!




Fantasia Eyeshadow - Not Ivory But Ebony






A Fantasia szemhéjpúderek csomagolása a feliratokon kívül teljesen ugyanolyan, mint az állandó szortimentben lévő szemhéjpúderek csomagolása. Átlátszó, elég erős műanyag minden információval, ami csak kell. A Not Ivory But Ebony egy csodás ezüst metálfényű grafitszürke, aminek tökéletes a pigmentációja és a textúrája is kellemesen szinte krémes, nem potyog és tartós. Nem kell többet mondanom, egyszerűen fantasztikus és mivel egy semlegesebb árnyalat ezért jól beépíthető a smink kollekciónkba. Bárcsak több ilyen darab lenne... Öt nagy unikornis!




Fantasia Eyeshadow - Elves Like Lilac







Az Elves Like Lilac már sajnos közel sem annyira jó, mint a társa, de azért nem rossz darab. A pan-ben csodaszép ez az élénk lila árnyalat, de sajnos a swatchon már nem ez köszön vissza. Csak építéssel és nagyon jó alappal lehet elérni a kívánt hatást (NYX Milk cerka :D). Egyszóval közepes a pigmentáció és a textúra sem a legjobb, sajnos porol. Neki nem tudok csak három unikornist adni.




Fantasia Lip Laquer - Queen Of My Cloud Castle








A Fantasia trendkiadás nem vacakolt a csomagolásokkal, mert a lip laquer meg teljesen olyan, mint a Stay With Me szájfények, kivéve persze a feliratokat. Maga a tubus nem rossz, de az applikátort még mindig ki nem állhatom, de legalább sok anyagot felvesz és nem olyan nehéz vele dolgozna amúgy, csak akkor sem tetszik. Az illata gyümölcsös, nem zavaróan édes és tömény. A Queen Of My Castle árnyalat egyszerűen csodálatos, egy élénk barackos korall csillámok nélkül. A pigmentáció szerintem pont jó, nem teljes a fedése így természetes a hatás. Tökéletes a mindennapokra önmagában, élénk rúzs felett pedig különleges eseményekre. Imádom. Tartósabb, mint egy átlag szájfény egyébként és egy pingyurit ragacsosabb is. Az applikátor miatt négy unikornis.


5 megjegyzés:

  1. hát ezek az unikornisok :DDDDDD

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan a lila szemhéjpúder és ez a szájfény. Az utóbbival teljesen emg vagyok elégedve, kellemes, szép árnyalat, de a lila szemhéjpúderrel nekem is az volt a problémám, ami neked. A pan-ben tényleg gyönyörű lila, egy az egyben beleszerettem, de a szememen alig látszik valami belőle, de sebaj tavaszra vagy nyárra kellemesen kihasználható árnyalat lesz, de egy téli kollekcióban egy kicsit erősebb színt vártam.
    Eddig nem nagyon fogott meg a szürke szemhéjpúder, de így a swatch alapján szerintem ránézek még egyszer, mert tényleg szép és könnyen kihasználható színnek tűnik, ha jól emlékszem láttam is leértékelve, remélem el tudom még csípni valahol.

    VálaszTörlés
  3. Nekem csak a sötétebb szájfény van meg a fentiek közül és nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  4. Nem rossz, de valahogy nem nekem való ez a trendkiadás. A highlighterre lecsaptam még teljes áron, nem rossz. de a Blossoms-hoz képest kutyafüle. Abszolút felejtős.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.