Essence 24h Hand Protection Balm Winter Edition

11:06 du.
Végre valahára kikerült a Rossmann üzletek polcaira az idei ínycsiklandozó Essence kézkrém kollekció. A mostani trióban van egy Gingerbread Chai Latte, Caramel Hot Chocolate és Apple Cinnamon Punch. Alapos szagolgatás után én végül a Gingerbread Chai Latte, hugi pedig az Apple Cinnamon Punch mellett döntött. Szerintem isteni finom az illatuk, nagyon durván mű természetesen, de én imádom az ilyet. Aki viszont nem szereti, annak nem biztos, hogy a kedvence lesz. A csomagolás egyszerű kinyomós tubusos, aranyos mintákkal, a hátoldalon pedig az információkkal. A Gingerbread Chai Latte konkrétan mézespuszedli illatú, ez a legerősebb a három közül és sokáig érezni a bőrön, nyam-nyam. Az Apple Cinnamon Punch egy fokkal visszafogottabb, de ez is tömény és ahogy a neve is sugallja almás fahéjas illatú. Mind a kettő krémesebb-balzsamosabb formulájú, mint amire én emlékszek még a régebbi kollekciókból, meg is lepett kellemesen, hogy ez milyen jó. Nekem szerencsére nem nagyon szokott kiszáradni a kezem, még valahogy most a hidegben sem (pedig nem hordok kesztyűt soha), szóval nem tudtam úgy istenigazából letesztelni, de annyit mondhatok, hogy a bőröm puha lett utána, nagyon gyorsan beszívódik és ahogy már említettem sokáig megmarad a finom illatuk. Szerintem érdemes egy próbát tenni velük, hiszen baráti az áruk is, egy darab 449 Ft és 75 ml-es.










9 megjegyzés:

  1. Ezek tele vannak nem épp természetes összetevőkkel. Én az Alverde testápolóira esküszöm. :)

    VálaszTörlés
  2. Alexandra Urbán-Váradi2013. január 24. 8:26

    Én is pont tegnap vettem meg az almásat, én nagyon szeretem, szerintem jó kis kézkrém, az illatát meg egyenesen imádom :)!

    VálaszTörlés
  3. barking Blondie2013. január 24. 8:29

    Én épp tegnap vettem meg a harmadik változatot, a karamellás-forrócsokist. Ténlyleg rettentően mű, a hatása sem egy nagy durranás, mégis tetszik. :)

    http://barkingbeauty.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. A "sima" sárga változat a mindennapos kézkrémem, ezért minden télen nagyon várom a limitáltakat. A tavalyi csokis sütiset imádtam, most az almás lett a kedvenc. Jól betáraztam belőle. :D

    VálaszTörlés
  5. BeautyLife Nóra2013. január 24. 16:20

    Én is ezt a kettőt vettem meg és imádom. Nekem inkább az almás tetszik, de felváltva használom őket :)

    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. melyik tbs? csak nem a rózsás? vagy a mandulás? azt én is szeretem :D

    VálaszTörlés
  7. hát aki természetes dolgot keres, az ne ezt válassza, ez biztos :D

    VálaszTörlés
  8. de pont ezért jó meg vicces, mert szagolgathatod XD

    VálaszTörlés
  9. csak azért mondogatom én is hogy mű, mert ilyen illatot természetes illatanyaggal nem lehet elérni, csak szintetikussal, azért mű, de maga az illat hatása nem mű, mert a mázespuszedlinek sincsen mű illata, és a gingerbread meg olyan :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.