Essence You Rock! trendkiadás

Éljen a fesztiválszezon!! Már egy jó ideje minden évben kimegyünk valahová, vagy Soundra vagy Szigetre egy napra,egyszerűen imádom a koncerteket meg a fesztiválokat (kivéve ha nagy a kosz, meg a sár...), mondjuk ottalvós dolgot én nem vállalnék be :D. Idén úgy néz ki, hogy nem fogok sajna menni sehová, de cserébe megyek máshová (maradjon egyelőre titok, mert még nem biztos a dolog), pedig a Volton lesz 30 Seconds To Mars, de sebaj tavaly voltunk a Szigeten. Na mindegy elkalandoztam, persze annyira nem is, mert az Essence júliusi-augusztusi trendkiadása a fesztiválózó csajsziknak készült. Egy paletta amelyben 6 szín és egy szemcerka is van, hogy ne kelljen egy rakat cuccot bepakolni a sátorozáshoz :D, lesz egy szemhéj bázis is, tartós ajakszínező, frissítő spray, színes körömlakkok és egy kis kompakt fésű. A bázis már nagyon kellett az Essence repertoárjába, igazán lehetne az állandó szortiment része is, akárcsak az ajakszínező filcek, mert könnyen kezelhetőek és tartósak, ráadásul szerintem a hatásuk is olyan szép természetes szokott lenni. A többiről lemondok, és még egy pár dolgot el tudtam volna képzelni, mondjuk fertőtlenítő zselét, frissítő-tisztító kendőcskéket és fényvédős ajakápolót is. Szerintem ezek is szükségesek egy fesztiválozáshoz. Ti szoktatok fesztiválozni? Ha igen mit visztek magatokkal a piperetáskátokban?

Kampánykép.

You Rock! Eyeshadow Base - Rock Chick's Base (699 Ft)

You Rock! Eyeshadow Palette - Rock Chick's (1149 Ft)
You Rock! Lipstain - Let Me In Rose (erről nincsen kép) és Pink Is On Fire (599 Ft)
You Rock! Nail Polish - Speed Of Light Blue (349 Ft)

You Rock! Nail Polish - Love,  Peace And Purple (Chanel Paradoxal dupe) (349 Ft)

You Rock! Nail Polish - Cut Off The Beige (349 Ft)

You Rock! Nail Polish - Kings Of Mints (349 Ft)

You Rock! Nail Polish - Let Me In Pink (349 Ft)
You Rock! Refreshing Spray - Rock Chick's Refresher (599 Ft)
You Rock Pocket Brush - Rock Chick's Brush (399 Ft)

17 megjegyzés:

  1. "Peace And Purple" körömlakk nagyon kell. ♥

    VálaszTörlés
  2. Ajakszínező, a primer és a beige lakk kell:) Azt lehet tudni, hogy mikor kerülnek a boltokba? Soha nem izgatott még fel semmi az essence trendkiadásai közül, úgyhogy nem tudom, hogy megy ez, nehéz megkaparintanti a dolgokat?

    VálaszTörlés
  3. Váhááá, az ajakfilcre rárabolok majd gyorsan. :3 Meg a fésű is jöhet velem.
    Hatalmas köccönet, amiért írtad az árakat. :3

    VálaszTörlés
  4. júliustól ígérik, de általában van 1-2 hét csúszás, tehát inkább július közepe és ha meg akarsz valami kaparintani érdemes vidéken nézelődni, vagy a kisebb nem plázás rossmann üzletekben, azokat később fosztják le

    VálaszTörlés
  5. vadpulyka: nagyon szívesen :D

    VálaszTörlés
  6. Szépek a lakkok, főleg a Love, Peace and Purple. A szemhéjalapozóról előbb megvárom a teszteket, érdemes-e beszerezni.:)

    VálaszTörlés
  7. a speed of light blue keeellll >.<

    VálaszTörlés
  8. Én is nagy fesztiválozó voltam, igaz az elmúlt két évben már csak 1-1 napra mentem ki mindig a Szigetre, hát 10 év után kinőttem az "egész héten kint fetrengünk" feelingből. Igazából mivel pesti vagyok, gyakorlatilag minden nap hazamentem, csak volt kint egy kis sátram, egyrészt ahol meghúzhatja magát vmi vidéki cimbi, ill. ahol én magam is meghúzhatom magam hajnalban pár órára, míg könnyebben hazajutok. Így minden nap alaposan lemostam magamról a kinti mocskot, aztán jól bekentem az arcom nappali krémmel, majd kis spirál, pirosító, néha némi szemhéjárnyaló. Giga övtáskám pedig alaposan feltöltve: ajakápolóval, zsepivel, intim törlőkendővel, kézfertőtlenítővel, már ami az ilyen nőcis cuccokat illeti.

    VálaszTörlés
  9. Nekem ez most nem jön be... ha már you rock a neve, lehetne rockosabb is, nekem ez így fura. Meg én egyáltalán nem asszociálok fesztiválokra ezekről a színekről.

    VálaszTörlés
  10. Szerintem is hiányzik egyébként a kollekcióból a kézfertőtlenítő, nedves törlőkendő. Ha már fesztivál... :)
    De az nekem tetszik, hogy pasztellszínekkel van tele, nálam ha buli van, az nem feltétlenül jelenti a sötét színeket. :)

    VálaszTörlés
  11. Egyetértek az előttem szólóval... :) Az más kérdés h a beige lakk tetszik nagyon. *.* A frissítő spray -bocsássátok meg tájékozatlanságom- de mire szolgál?

    VálaszTörlés
  12. Áh, szinte minden kell innen! Najó, azért csak a palettát, a frissítő sprayt, a szemhéjbázist, a sötétebb lip staint, a lila körömlakkot és a hajkefét néztem ki :-) Csak...
    Tökjó ez a kollekció, bár nem valami rockos, az nekem inkább sötétebb, darkosabb, de végülis nem baj, mert így is tetszik!

    VálaszTörlés
  13. Előttem szóló amikor írtam még stenonis volt :) szóval nem igazán utal a színekre a név... mondhatni majdnem olyan kis finom pasztelles árnyalatok ezek is mint a blossoms etc. . Pedig teljesen belelkesedtem a név láttán :(

    VálaszTörlés
  14. Tényleg nem egy kifejezetten rockos kollekcióról (nálam is a durva fekete, piros, sötét színek a rockosak :D), de fesztiválra olyanoknak akik nem szeretik a kifejezetten sötét dolgokat okés. A testfrissítő spray, pedig csak illatosított 'víz', igazából csak 'illatosítóként' funkciónál :D

    VálaszTörlés
  15. szóval azt akartam írni, hogy "pedig nem vagyok szigetelő!":)))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.