30 nap - 30 kedvenc - 1. nap

4:01 du.
1. nap, vagyis a kedvenc szemhéjtusom, ami nem más, mint a Shiseido Automatic Fine Eyeliner BK901-es (fekete) árnyalata. Ugyan nagyon csípem a zselés tusokat is, meg gyakran használok fekete port is tus helyett, de ha igazi tusról van szó és az kell egy sminkhez, akkor biztosan folyékonyat választok. Az Automatic Fine Eyeliner egy nagyon klassz kis tus, extra tartós, vízzel még dörzsölés útján sem jön le, csak kétfázisú lemosóval, nagyon precízen lehet vele dolgozni és gombnyomásra (mint egy toll) adagolja a festéket. Már egy ideje megvan, elég ritkán veszem elő, de még a beszáradás jeleit sem mutatja, szóval tökéletesen zár. Az ára ugyan egy kicsit húzós, ha jól rémlik 9000 Ft körül van, de hozza amit kell és a tollas kivitelért (nekem ezt a legegyszerűbb használni, meg ennek a legjobb az ecsete is szerintem) megéri kiadni rá a pénzt.

Azt a gombot kell megnyomni a végén és jön belőle a festék :D.

Az ecset zseniális, szintetikus szőrből van.
A szívecskét csak nektek rajzoltam, bár nem is tudok szívecskét rajzolni, meg mást sem nagyon...

10 megjegyzés:

  1. nekem egy nagyon olcsó essence ecsetes tus vált be a legjobban. nagyon szeretem, szépen, precízen lehet vele dolgozni. és baromi tartós. :)

    VálaszTörlés
  2. nekem színesek vannak az essence-től, azok is tök jók, a csillámosakat meg a feketére szoktam használni, annyira gyönyörű fénye van tőle

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Jolly France ecsetes tusa jött be, 600 forint körüli az ára, és meg nem mondom, pontosan mennyi van benne, de jóval nagyobb kiszerelés, mint a hasonló árkategóriások általában.

    VálaszTörlés
  4. Érdekes egyébként, hogy a filceset tartják az egyik legkönnyebben kezelhetőnek, sminkeltem másokat filcessel, és azt hittem, megőszülök közben :D

    VálaszTörlés
  5. szerintem az ecsetesek a legjobbak, én azzal tudok másokon legalábbis a legszebben dolgozni :D

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is az a legtutibb, részemről magamon is :D

    VálaszTörlés
  7. nekem a BIPA saját márkájú (azt hiszem 2€-s) tusa a kedvencem. b.pretty eyeliner pen carbon :)

    VálaszTörlés
  8. Ann: váááá imádoma BIPA-t útálom, hogy nálunk nincsen....

    VálaszTörlés
  9. Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner - nekem Caviar Ink és Violet Ink a kedvencem. Nem túl olcsók, de nagyon sokáig elég. Szupertartós, nagyon ügyetlenek sem tudnak hibázni vele, még reggeli rohanás közben sem. Hasonlít a MAC Fluidline-hoz, meg a Clinique-nek is van hasonló formulája, azt hiszem.

    VálaszTörlés
  10. Jól hangzik ez a bobbi brown is

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.