MAC Surf Baby! preview party

Igazán fantasztikus napom volt ma, csupa jó dolog történt velem kora reggel óta. Először is végre valahára megérkezett a Sigma ecsetem (később külön posztban be is fog mutatkozni), hivatalos voltam a mai MAC bulira és este amikor hazaértem egy meghívó várt az e-mailes postaládikámban a Primőr Kft-től az első beauty blogger találkozóra. Mivel a Max Factor forgatásra nem tudtam elmenni (azóta is úgy sajnálom), ezért most ezen tuti biztos, hogy ott leszek. Már alig várom, remélem sok kedves bloggerinával tudok majd végre találkozni :D. Na de térjünk rá a poszt fő témájára a MAC Surf Baby! preview party-ra! Nagyon vártam már a kollekciót, persze a csodás hibiszkusz virágos pirosító miatt elsősorban (annyira kérlelt az üzletben, hogy vigyél magaddal, vigyél magaddal, nem tudtam mit csinálni, úgy megsajnáltam :D), na jó nem is azért, hanem mert olyan klassz a társaság, a lányok mindig aranyosak és segítőkészek, ráadásul kiderült, hogy a modellt már én is sminkeltem egyszer egy fotózásra. Nagyon jó volt a hangulat, ma tényleg extra jól éreztem magam :D. A bulin a Surf Baby!-n kívül a Magically Cool Liquid Powder-ek és pár nagyon különleges új kiegészítő (egy picike méretű szempillagöndörítő, amely nagyon jó a kicsi és melyen ülő szeműeknek, valamint cuki rózsaszín alapozó-szivacskákat is lehet mostantól kapni) is bemutatkozott. Persze a főszerepben egyértelműen a szörfös kollekció tündökölt én rögtön le is csaptam a már említett pirosítóra és természetesen nem kellett csalódnom benne, gyönyörű mély narancsos-korall szín, szépen pigmentált és az arany virág nem csak egy leheletvékony réteg rajta, ahogy elnéztem sokáig meg fog maradni (kb 2-3 mm-re emelkedik ki a púderből). Külön-külön is lehet őket használni, de azért együtt a legszebbek. Sajnos a pirosító stick-ek nem kerültek forgalomba, pedig nagyon kíváncsi voltam rájuk. A szemhéjpúderek és a pigmentek is sokkal jobban tetszettek élőben, mint a képeken, bár ezek az árnyalatok nem az én világaim. Kivétel a Surf USA, amibe első látásra beleszerettem, azt hiszem ez minden idők egyik legszebb türkizkék szemfestéke, ráadásul gyönyörűen pigmentált. Nagyon tetszett még a Sun Blonde nevezetű aranysárga is, de nem tudnám magamon elképzelni sajnos, a Short Shorts nagyon szép highlighter szín (ez a halvány pezsgőszín), Sweel Baby (ez a középszürke) nekem nem volt elég pigmentált, pedig szeretem a szürkét, a Saffron-t (korall) pedig egyszerűen nem próbáltam ki, mert nem akadt a kezem közé. A tornyocskás pigmentekből csak az egyiket próbáltam ki, természetesen gyönyörűek, mindig leesik az állam amikor kipróbálom a MAC pigmentjeit, de a színek nem tetszettek annyira... A ceruzák nagyon jók, csak a Blue Noon-t próbáltam ki, ez egy nagyon enyhén fényes kékeszöld, arany irizálással.

Mindig akkor sikerül fotóznom, amikor le van fosztva az állvány :D.

Itt valamivel több minden van.
A beach girl modell :D.
Egyszerű, gyors, de szép.
A kedvenc.

Nem adja vissza fotó, ettől szebb.
A két pigment, ami nem szerepelt a promóanyagban :D.
A Sun Blonde szemhéjpúder.

A Surf USA zseniális!
A Summer Stash tornyocska színei.
Blue Noon Powerpont Eye Pencil. A tavalyi Float on By szebb volt.
A rúzsokat imádtam a képeken, imádtam a swatchokon, viszont  a számon katasztrofálisan néztek ki. A Hibiskus ugyan az egyik legszebb korall árnyalat, amit valaha láttam, de a vörös hajam miatt nem állt jól, ugyanez volt a helyzet Bust Out! nevű lilával is sajnos, a másik két színről pedig eleve tudtam, hogy nem fognak jól állni, pedig a Naturally Eccentric nagyon szép, de inkább sötétebb bőrön mutat jól. A szájfények közül a legjobban a Strange Potion tetszett (ez egyébként a Venomous Villans kollekcióban is volt már) és ez végre jól is állt :D, de a Good Lovin' (barackos rózsaszín) is nagyon jó kis szín, amolyan jolly joker-nek nézem. A Krazy Kahuna és a Girl On Board inkább meleg tónusú, sötétebb bőrű lányokon mutathat jól. Az ajakápoló szájfények viszont imádnivalóak, legszívesebben mindet hazahoztam volna! Mind a három árnyalat nagyon szép és igazán kellemes a viselete (anyukám felkente és imádta, azt mondta isteni és egyáltalán nem ragad) ráadásul nagyon hasznos kis termék nyárra, hiszen fényvédő van benne. 

A rúzsok. Naon szomorú vagyok, hogy egyik sem állt jól, pedig a Hibiscus naon tetszik...

A Karzy Kahuna elég fura szín, a többi tetszetős.
Egy Suntints.

Jól jön egy ilyen nyárra :D.

A Careblend púderek és a bronzosítók, nagyon szépek és jók, csak nem az olyan hófehérkéknek, mint én, de ha barnább lennék biztosan szeretném használni őket. A Careblend-nek legendásan isteni a textúrája, de a Bronzer-ek sem okoztak csalódást, amikor beléjük másztam. A stick verziók azonban megdöbbentettek. A swatch-on is látszok, hogy brutálisan erős színük van, nagyon alaposan el kell dolgozni őket, de utána szép és természetes az eredmény. Nekem ezek jobban tetszettek, mint a púderesek :D.

Az egyik Careblend Powder, sajna nem tudom, hogy melyik. Ettől sötétebb, csak az a hülye vaku...

Szintén a vaku miatt nem látszanak a bronzosítók színei rendesen.
Így már jobb.
A Bronzer Stick Naon durva :D.
A Magically Cool Liquid Powder megérne egy külön posztot, én még életemben nem találkoztam ilyen textúrájú púderrel (tudom, hogy már volt ilyen tavaly, de akkor elsiklottam felette, bár ne tettem volna). Belenyúltam a porba, majd elkezdtem a karomra kenni és olyan volt, mintha folyékony lenne... ráadásul hűsítette a bőrömet. Mennyei érzés volt kipróbálni, nagyon örülök, hogy állandó termék lesz, mert egy ilyen kis csoda nem menekülhet előlem. Három szín van, egy egészen sötét bronzos, egy bézses-rózsaszín és egy nagyon világos arany-ezüst csillogású. Igazából, mivel nekem túl fényesek voltak, highlighternek tudom elsősorban elképzelni őket, vagy akár világos bőrön a Honey Rose-t arcpírnak. 

Ilyet tutira fogok venni.

Nektek így a képek alapján mi nyerte el a tetszéseteket?

13 megjegyzés:

  1. Azok a "furcsa púderek" [lusta vagyok leírni] annyira jók lehetnek. Meg egy pigment tornyocskát magamévá teszek, azt hiszem... *.*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon komolyan azok a púderek, ha nem is akar az ember ilyesmit akkor is érdemes kipróbálni (bár szerintem a próba után úgyis kelleni fog :D)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon szép volt minden, habár nekem a korallos árnyalatok nem állnak annyira jól sajnos. Én végül egy Ocean Dip lakkal, a Short Shorts és Surf USA szemhéjpúderrel meg a Blue Noon cerkával tértem haza, de komolyan mondom sz9inte le kellett magam beszélni az ecsetről meg a Magically Coolról.Utóbbit azért nem vettem meg,mert hatalmas kiszerelés, és nem tudtam dönteni a Honey Rose meg a Truth and Light között. Szerintem ez a kollekció 1000x meggyőzőbb volt élőben, mint képeken. A lakkot éjjel 11kor kentem fel,mert nem bírtam ki reggelig és jelentem szuper!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg jól néznek ki :). Mikor írtad, hogy a vörös hajad miatt nem áll jól a korall színű rúzs, akkor eszembe jutott, hogy miután én is befestettem a hajam vörös barnára, a kedvenc narancs korall rúzsom már szörnyen állt! Szerinted milyen szín áll jól a vörösöknek/vörös barnáknak?

    VálaszTörlés
  5. Wooo *.* Nekem az ajakápoló szájfények tetszenek és a hűsítős púder, ha lehet így hívni :D A Surf USA tényleg gyönyörű szín.

    VálaszTörlés
  6. fúú túúúl sok minden tetszik.. *.*
    a careblend púderek mattok?
    és a 2 matt bronzer stickből (Tan Tint, Billinoaire Bronze) a Tan Tint a világosabb vagy a sötétebb? (csak mert a Billinoaire Bronze-ról nem csináltál swatchot és furi lenne ha a tan tint lenne a világosabb..:D)

    VálaszTörlés
  7. Az utóbbi mac kollekciók közül ez tetszik a legjobban(külsőre) :)

    http://sminkmegruhak.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  8. Calo(z): a Surf USA velem is jött :D púdert meg fix hogy veszek de szerintem a honey rose a jobb

    Bunny: a piros, az az igaz az nagyon jó, meg a természetesebb rózsaszínes, barackos, korallos színek is, csak ne erőteljesek legyenek, meg én imádom a pinket, de csak szájfényben jó

    ani.a: mattok és isteniek *-* a Tant Tint a legsötétebb szerintem

    VálaszTörlés
  9. Szia Lolly!

    Lehet butaságot kérdezek :)
    Ezek a púderek miben másak mint a MAc sima púderei?
    ezek is sima mattosítók, vagy milyenek?

    köszi!

    VálaszTörlés
  10. Szia! Nem kérdeztél hülyeséget egyáltalán :D A Careblendnek az a lényege, hogy 'finomítottabb', mint egy sima púder, jobban illeszkednek a pigmentek a bőrre és ápoló-hidratáló összetevőket is tartalmaz. Mattít egyébként, de csak természetesen nem maszkszerűen. És akinek csak bőrszínkiegyenlítésre van szüksége nyugodtan használhatja alapozó helyett is, én is azt tettem tegnap és istenien bevált :D

    VálaszTörlés
  11. A mi vidéki Rossmannunkban már felállították az NYC állványt!!! Nagyon megörültem mikor ma megláttam :DDD Tök olcsók a cuccok, alig várom, hogy vegyek belőle valamit. Csak most siettem, úgyhogy nem volt időm átgondolni, hogy mire is van igazán szükségem... :)

    VálaszTörlés
  12. Már nálunk is van Salgótarjánban egy pár napja, csodálkoztam is, hogy ahhoz képest nagyon gyorsan idehozták...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.