Holiday 2015 | Nagyon Last Minute ajándéktippek beautymániásoknak

3:02 du.
Gondolom nem én vagyok az egyetlen ember, aki ilyenkor decemberben súlyos időhiányban szenved és sikerül az utolsó időpontra halasztania az ajándékvásárlások egy részét. Persze nincsen vész, csak a tömeget kell kibírni, meg persze kitalálni, hogy kinek mit vegyünk. Én idén kellőképpen megszenvedtem pár dologgal, de hogy nektek ne kelljen, mutatok pár nagyon aranyos és árban sem rossz terméket beauty imádó tesóknak, barátnőknek, kollégáknak.



Testápolás és fürdőmániásoknak ideális lehet egy cuki kis Yamuna ajándékdobozka, amibe ti válogathatjátok össze a meglepiket, így nincsen az, hogy jujj mennyit kellett kiadni egy kész csomagért. Én egy szappant, fürdőbombát (mind a kettő karácsonyi fincsi fahéjas illatú, nyilván :D) és egy mini testvajat (szőlőmagolaj, egy álom az illata ennek is) válogattam össze (kaptam) a nagyon igényes és szépséges kis dobozba, ez így összesen kb 3500 Ft-ba kerül. De persze csak rajtunk múlik, hogy mit válogatunk össze, a termékkínálat elég széles, így mindenkinek találunk valami megfelelő ajándékot.




Sminkmániásoknak irány a Pupa-ba ajándékért! Hihetetlenül nagy választékban lehet az olasz márkánál karácsonyi szetteket és palettákat kapni, csak győzzünk válogatni (és próbáljuk megállni, hogy ne vegyünk magunknak is pár dolgot :D). Amivel szerintem nem igazán lehet mellényúlni az a szempillaspirálos és a körömlakkos csomagok (3-4000 Ft), ezeket úgyis mindenki szereti, plusz jár melléjük aranyos kis neszesszer is. De a bársonyos borítású cicás palettákkal (7300 Ft) sem lehet nagyon mellényúlni ;). 







Ti készen vagytok már az ajándékvásárlással??? Kinek mit vettetek???

2 megjegyzés:

  1. Aj, mindet elfogadnám :D Tavaly a családban többen kaptak Yamuna terméket, és nagy sikerük volt.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.