Karácsonyi ajándékötletek | Pupa Home Spa

Bizony, bizony, a Pupa-nak nem csak sminkjei vannak, hanem fantasztikus bőrápolási (és hamarosan arcápolási, de ez még titok ;) termékei is, amiknek a legújabb vonala a Home Spa nemrégen került ki a boltokba. A Home Spa két családra lett bontva, az egyik az Oriental a másik a Sók a világból, ezen belül 6 verzió kapható:

  • Himalájai Rózsaszín Só + Barna Alga
  • Bali Fehér Só + Tündérrózsa kivonat
  • Ausztráliai Narancssárga Só + Korallalga
  • Perzsiai Kék Só + Gyöngyporral
  • Hawaii Zöld Só + Bambusz kivonat
  • Polinéziai Vörös Só + Tiaré Virág kivonat




A 'sós' családok tusfürdőből (300 ml, 2290 Ft), testradírból (350 g, 3890 Ft), masszázskrémből (250 ml, 2950 Ft) és illatos vízből (100 ml, 3250 Ft) állnak. A termékek mindegyike nagyon-nagyon intenzív és finom illatú, de nem zavaróan, hanem megnyugtatóan, aromaterápiásan, ha úgy tetszik. A méretek pedig kiadósak és ehhez képest az árak szerintem barátiak. 




Én a Perzsiai Kék Só+Gyöngyporos tusfürdőt és testápolót próbáltam ki a bandából, ezekben pacsuli van és stresszoldó, nyugtató hatásúak, ezt tanúsíthatom, mert engem azonnal ellazít egy ilyen kellemes és finom illat, pláne ilyenkor a hidegben. A tusfürdő habja nagyon krémes, egyáltalán nem szárít és zuhanyzás után is hosszú ideig érezni az illatát, a testápoló, vagyis bocsánat masszázskrém, pedig könnyű, gyorsan beszívódó, de mégis nagyon hidratáló formulájú és szintén nagyon-nagyon-nagyon sokáig érezni az illatát (az egész ágyam úszik benne, isteni). Hamar a kedvenceimmé váltak, csak ajánlani tudom őket, pláne ajándékba (akár saját részre is ;), hiszen nagyon igényes, szép dobozban van mindegyik termék, így ideálisak a fa alá.



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.