Újdonság | MAC Faerie Whispers

3:26 du.
Szerintem legalább 4-5 hónapja keringenek képek erről a MAC kollekcióról, ami engem már e nevével teljesen levett a lábamról, mert ugye az unikornisok és sellők mellett a tündérek is nagy kedvenceim, meg hát kinek nem??? Szóval, vissza a lényeghez. Ugye egy ideje lehet már hallani a Faerie Whispers-ről, hiszen a beauty rajongók körében nem maradhat titokban semmi különleges újdonság, pláne, ha a MAC-ről van szó. A Foiled Shadow egy eddig nem látott formula a márkánál, egy krémből púder szemfesték, ami a benne lévő ragyogó részecskéknek köszönhetően fóliahatású lesz a bőrön, plusz nagyon tartós, nagyon pigmentált és nagyon könnyen kezelhető a formula. Nyolc csodás tündérkés színben lesz elérhető, csak tudjak választani közülük... Természetesen lesznek még limitált rúzsok, szájfények, highlighterek, arcpirosítók (a Cheek Pollen *-*) és körömlakkok is, plusz bemutatkozik egy új ecset is, a 133 Small Cheek. A kollekció várhatóan januárban debütál itthon.



Foiled Shadow - Enchanted Forest, Fairie Fayre, Magic In Your Eyes, Fly By Twilight, Fairy Land, Joy Toy, Sweet Illusion, Feminine Wiles

Powder Blush - Cheek Pollen, Spellbinder

Iridescent Pressed Powder - Sparkling Rose & Beauty Powder - Pearl Sunshine

Lipstick - A Sprinkle Of Magic, Midsummer Night, Among The Fireflies, Gossamer Wings

Cremesheen Glass - Over Indulgence, Calypso Beat, Softly Lit, Enchanter

Brush - 221 Mini Tapered Blending Brush & 133 Small Cheek Brush

Studio Nail Lacquer - Spelldazzling, Sweet Potion

Ti mit gondoltok???

6 megjegyzés:

  1. Még évekkel ezelőtt lehetett két highlightert kapni amik ugyanígy néztek ki, úgyhogy annyire nem új a dolog, de érdekesek a szemhéjpúderek, meg még talán egy rúzs tetszik ezek közül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, az a papíros vagy nemtom melyik kollekció volt, csak annak más volt a formulája, azok sima beauty powder-ek voltak talán, ez meg most valami új krémes dolog lesz állítólag, vagy legalábbis krémszerű... hát majd meglátjuk :)

      Törlés
  2. na, kivételesen engem is megvett a neve... és ilyen buja zöldeket, lilákat, izgalmas erdő és földszíneket vártam volna, és erre itt vannak ezek (az amúgy csodás de) natúr színek... de ettől függetlenül elképzelhető hogy a neve alapján mégis be fogok nevezni valamelyikre, de egy kicsit lehetnének különlegesebbek, legalább a csomagolásuk.
    eh, na, én elég válogatós vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja a csomagolás lehetett volna mondjuk valami csillámos lila vagy nem tudom :D

      Törlés
  3. A pirosítók és a rúzsok! *.*

    VálaszTörlés
  4. Engem innen most a szemhéjpúderek érdekelnek a legjobban :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.