Két új kedvenc - egy szájfény, egy rúzs



Nagyon régen nem vettem már semmit az Essence-től, leginkább azért mert nem fogtak meg az újdonságok, amik meg tetszettek elfogytak pillanatokat alatt és nekem nem jutott belőlük. Az All That Greys trendkiadás sem lett első blikkre a kedvencem, aztán megláttam az állványon élőben a szájfényeket és gyorsan lecsaptam a That's What Rose Would Do árnyalatra, mert annyira megtetszett ez a szépséges mályvás nude. A pigmentáltsága is meggyőzött, rendesen látszódik az ajkakon, ez külön öröm, de rúzsokkal kombinálva is nagy jól néz ki. A Rossmann drogériákban pont ez a trendkiadás fut (van egy bordós szájfény is és a körömlakkok is megérnek egy misét), eldugottabb helyeken még fullosak a display-ek ;). Az árára nem emlékszek, de 899 Ft-ra tippelek.



Kb hetente egyszer biztosan elkapok valami megfázást, vagy vírust, vagy valami hasonló halálos betegséget (immunrendszert kéne erősíteni?????), így az imádott matt rúzsoknak ilyenkor fájó szívvel kell búcsút intenem, egyszerűen nem bírnám a szárító hatásukat. De szerencsére van mire átváltani, ugyanis az Avon nemrégiben igazán csodás kis 'színezett ajakápolókkal' rukkolt elő a Luxe vonalon belül. A Shine Brilliance rúzsok pontosan olyan jól hidratálnak, mint egy balzsam és mégis szép, közepesen erős színeik vannak, tele kis csillámokkal, csak hogy fokozzuk az ünnepi hangulatot. Összesen öt árnyalatban kapható, a képeken a Rose With Gold-ot láthatjátok. Az ára 1399 Ft.




Nektek mi az aktuális kedvenc szájfényetek és rúzsotok???

3 megjegyzés:

  1. Én beszereztem a sötét bordó szájfényt ebből a trendkiadásból, és szerelem lett második kenésre. Elsőre túl sok volt, és túl ragacsos, másodikra kipihentem futottam neki a próbának, és voilá :)
    Nem tudom a nude testvére mennyire színezős, de a sötétebb darab nekem megfogta az ajkaimat, így nem is nevezném szájfénynek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez egyáltalán nem színez, nem elég erőteljes ahhoz :) de most meghoztad a kedvem a bordóhoz :D

      Törlés
  2. Szia!
    Kedvenc szájfény Alverde ajakdúsító, világos rózsaszín, rúzs helyett jelenleg az Essence ajakkontúr ceruzájának tűzpiros árnyalatát hordom. Trevezem beszerezni az Aldi-s ombia szájfényét, valamint a Lora ajakceruzáját, a lovely longlastingjét, valamint az aden folyékony rúzsát.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.