NOTD - Jelly Bear

3:58 du.
Ismét profi segítséget kaptam a körmözéshez :). A múltkori kontrasztos királykék-barack páros helyett, most valami egyszerűbbet szerettem volna, de persze nem olyan nagyon egyszerűt azért. Így esett a választás egy pink gél-lakkra, amit telepakoltunk holografikus csillámmal, ezáltal egy kicsit olyan jelly-s lett a hatás, szerintem nagyon jól mutat. A kis plusz pedig a gyűrűsujjaimon lévő macikák, amik porcelánból készültek és inkább egerekre hasonlítanak, de azért így is nagyon aranyosak lettek. Imádom egyébként ezt a gél-lakk dolgot, nálam ez életmentő megoldás, mert rajtam nem bírják a normál körömlakkok két napnál tovább, viszont ez a manikűr több hétig is tökéletes lenne, ha nem nőne úgy a körmöm mint a bolondgomba (nincsen valami körömnövekedés gátló akármi???). Ti próbáltátok már a gél-lakkozást???


8 megjegyzés:

  1. nagyon kis aranyos lett, én még nem próbálkoztam a géllakk megoldással, de tervezem :)

    VálaszTörlés
  2. Körömnövekedés gátlónak én is örülnék :) utálok a reszeléssel vacakolni, és minden manikűr előtt muszáj, különben teljesen elkanászodnak.

    VálaszTörlés
  3. Én is épp most kezdtem el géllakkot használni, bár én magamnak csinálom :D De eddig nekem is nagyon bejön, tényleg rettenetesen strapabíró! :D Két hetente festem újra őket, nekem annyira szerencsére nem nőnek gyorsan, hogy nagyon feltűnő legyen :) És imádom benne azt is, hogy kemény, tehát szinte akármit csinálhatok, biztosan nem törik le a körmöm :D

    Az a kis maci egyébként tündéri, bár valóban inkább egérkére hajaz :D

    VálaszTörlés
  4. Mennyire szárad gyorsan a gel-lakk? UV lámpás vagy éevegőre köt?

    VálaszTörlés
  5. nekem egyszer volt gél lakk a körmeimen, kb 4 hétig. különböző volt mind a 2 kezemen a minta, az egyiknél egyáltalán nem lehetett látni, hogy nő le, a másiknál viszont igen. :D
    de egyébként én nem bírnám ki. kb 2-3 naponta festem a körmöm, sőt volt mikor egy nap 2 manit is csináltam és a gél lakkot ugye macerásabb leszedni. :/ :)

    VálaszTörlés
  6. Én is ilyen betegségben szenvedek,hogy 2-3-4 naponta átlakkozom. Szeretem a változatosságot a körmeimen :-)

    Lolly, kedden írtam e-mailt, ha van időd megnézhetnéd :D

    bya

    VálaszTörlés
  7. @Nuada: dettó nálam is, de nagy rühellem :D

    @Névtelen: ez uv-s de gyorsan készen van :)

    @Manna: én is kicsit izélek, hogy jajjj nem tudom így váltogatni a lakkokat, de aztán rájövök, hogy nekem ez mennyivel jobb :)

    @Bya: ma válaszolok rá :)

    VálaszTörlés
  8. nem.semmi gél lakk. :) nekem töléletesen jók a saját körmeim :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.