Lolly News

Ismét rengeteg újdonság gyűlt össze a beauty világában a legnagyobb örömünkre :). Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy de jó még meg sem untam az előzőleg vásárolt dolgaimat, már jönnek az újabbak :).

 • Kezdjük a Benefit dögös kis szettjével, amit a híres tervezővel, Matthew Williamson-nel közösen álmodott meg a márka. A Benefit szokásos pin-up-os, finomkodós-vicces dolgaihoz képest ez most sokkal színesebb és vadabb lett. Nekem nagyon bejön :). • Liv Tyler-t leváltották a Givenchy Very Irrisistible parfümök kampányaiban. A színésznő helyére Amanda Seyfried érkezett, aki elég jól mutat az első fotókon. • Nyilván nem maradhatunk új körömlakkok nélkül egyetlen egy hétig sem (mit hétig, napig...). A napokban két (biztosan több egyébként XD) kollekció is napvilágot látott. Az egyik a Models Own Splash (elképesztően szépséges élénk árnyalatok brutális csillámokkal), a másik pedig a Bourjois 150ik évfordulójára készített, évszámokkal jelzett szett. Mennyire durva hogy 150 éves a Bourjois???
 • A Butter London nem kollekcióval, csak egyetlen új lakkocskával örvendezteti meg a rajongókat, méghozzá nem is akármilyennel. A kis trónörökös érkezésének tiszteletére alkották meg a  Pitter Patter árnyalatot. Uncsiiii ez az egész felhajtás már... • A Crabtree&Evelyn polcain hamarosan megtalálhatóak lesznek a nyári Somerset Meadow termékek. Az illatot a nyári virágos angliai vidék inspirálta. Jól hangzik :). • A körömlakkok mellet a rúzsceruzák is hihetetlen népszerűségnek örvendenek ebben az évben. A Max Factor mellett már az Astor állványain is megtalálhatjuk őket a drogériákban. • Katy Perry már a harmadik parfümjénél tart! A Killer Queen csomagolása még engem is rabul ejtett, nagyon szépre sikeredett, de sajnos az illatkompozícióról még nem tudni semmit. Remélem lesz legalább olyan jó, mint ez a dögös üvegecske. 

11 megjegyzés:

 1. A Katy Perry parfüm gyönyörű:O

  VálaszTörlés
 2. A Models Own lakkok elképesztőek. Akarom! Mindet! :)) Van egy-kettő nekem is, alapvetően elégedett vagyok velük, nagyon jó kis ötleteik vannak, mivel lehet felcsigázni a körömlakk imádókat! Az egyetlen icipici hátrányuk, hogy olyan igazi retro brutális körömlakk illatuk van, de ez abszolút eltörpül amellett hogy szépen fednek és precízen lehet az ecsettel dolgozni ( vékony )

  VálaszTörlés
 3. most hogy kint vagyok angliában tutira kipróbálok párat :) annyira szépek, már nézegettem őket a boots-ban :)

  VálaszTörlés
 4. basszus, ez a Matthew Williamson-os Benefit kis dobozka nagyon tetszik!!!!

  VálaszTörlés
 5. Amanda Seyfriedet sikerüle Emma Stone-ra sminkelni, meg sem ismertem elsőre :)

  VálaszTörlés
 6. Benefit és Sephora boltot akarok Magyarországra! Most!!! :)
  A Butter London kinti árairól meg általában a drogériás árfekvésről írsz majd egy posztot valamikor?
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 7. Kevés parfüm csomagolására mondom azt, hogy brutálisan gyönyörű, de ez a Katy Perry... csak félnék, hogy felborítom! :)
  Models Own lakkok is jöhetnek. Astor rúzsceruzákra kíváncsi vagyok - főleg mert el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen rúzsceruzában hogy működik egy olyan rúzsos bemélyedés :D.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.