The Body Shop újdonságok

Még a múlt héten, a MAC party után bementünk az Arénában lévő The Body Shop-ba is, hogy kipróbálgathassuk a Leona Lewis kollekciót, mert szerencsére behozták a termékeket Magyarországra is. Készítettem pár képet róluk természetesen, plusz egy másik hipercuki újdonságról is.




Mivel közeledik a nyár, pontosabban igazság szerint már itt is van, ezért nem csodálkoztam azon, hogy már a Honey Bronze kollekció is fő helyet foglalt el az üzletben. A bronzosító termékek állandóak szoktak lenni (vagy minden évben visszatérnek, nem tudom igazából pontosan :)), de most csatlakozott egy kis újdonság is a Honey Bronze Shimmering Lip Balm személyében, ami egy isteni finom méz illatú, bézses-csillámos ajakápoló. És ez a cuki csomagolás... hát komolyan meg kell zabálni (azt azért sajnálom, hogy fényvédő nincsen benne). Az ára 2290 Ft.




A Leona Lewis kollekció engem már a képekkel meggyőzött, de élőben csak tovább fokozta az izgalmamat. De sajnálom, hogy most szigorú shopping-stop van... Természetesen az abszolút favorit még mindig a tündéri kis pink virág ecset, ami nagyon-nagyon puha szintetikus szálakból áll (5790 Ft). A második kedvencem a finom illatú (virágos-édes) szájfény (2690 Ft) lett, ami enyhén rózsaszínes árnyalatú és nagyon kellemes a textúrája. A bronzosító és highlighter-pirosító paletta is nagyon szépre sikerült, mind a kettő szép fényes és nagyszerű a formulájuk is, jó velük dolgozni (6190 Ft). A White Musk illat is új szarvasos-Leona Lewis-os köntöst kapott, két méretben/változatban kapható, 5690 illetve 6890 Ft-ért.










3 megjegyzés:

  1. Totál brutál az a virágos ecset, de valahányszor visszatévedek ide a honlapon, vérzik a szívem az ára miatt, brühühü!!! :(

    VálaszTörlés
  2. Pont most hétvégén néztem én is szét, és haltam meg a cukiságoktól! :D Amúgy hasonló ecsetet e-bayen is lehet szerezni sokkal olcsóbban. Bár nem tom milyen minőségbeli de egy cuki próbát megér. :). :)

    VálaszTörlés
  3. lehet érdemes megnézni, mondjuk ennek nagyon pihe puha a szőre :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.