Women's Secret Makeup Collection for Summer

Egyre több ruházati márkának van már saját smink kollekciója (ki ne ismerné a H&M Hello Kitty-s cukiságait, de van a Topshop-nak, volt a Zara-nak és még sorolhatnám) és igazából a Women's Secret-nél sem most látok először ilyesmit. Igazából annyira nem is tetszettek és teszter sem volt kitéve a termékek mellé soha, hogy ki lehessen őket próbálni. de a kis nyári kollekcióból a krémes-habos pirosító bizgereli a fantáziámat, ugyanis mostanában rá vagyok állva az ilyesmikre :D. A többi darab kicsit semmilyen, de egész tűrhető. Vannak ajakbalzsamok, szájfények, szemhéjpúder duók, klassz színű körömlakkok és a már említett krémes-habos arcpirosítók. Nektek, hogy tetszik? Szoktatok ruhamárkás sminkeket venni?

Mousse Blush

Eye Shadows

Lip Balm

Lip Gloss

Nail Polish

28 megjegyzés:

  1. Tetszik a csomagolás, de különösebben nem hoz lázba egyik cucc sem. Én nem szoktam ruhamárkák sminkcuccai közül válogatni...nekem nem elég meggyőzőek.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem az ajakápolók nagyon kis helyesek, de már telehalmoztam magam ilyesmikkel h&m és társaiból, persze végül szinte egyiket sem használom, mert a legtöbb még ront is a helyzeten. Pedig annyira jó illatúak és szépek.....:(
    A pirosítót viszont én is szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  3. Régebben 1000 ilyen kis ajakápolóm meg divatmárkás szájfényem volt, imádtam őket, aztán szép lassan rájöttem h semmi szükségem rájuk. Az 1etlen, ami hasonló és imádom, a H&M-es szemecseteim. :)

    VálaszTörlés
  4. Katie: én vettem egy párszor de gyorsan le is álltam róluk, katasztrófa némelyik :D

    eVra: valóban nagyon szépek én is mindig nézegetem ezeket a fémdobozkás ajakápolókat, de soha nem váltak be sajnos nekem sem

    SophiEl: én soha nem találok olyan ecsetet, pedig mindegyik H&M-ben kerestem már... nem értem... pedig mindenkitől azt halottam, akinek van, hogy nagyon jó

    VálaszTörlés
  5. jó fél éve vettem őket, 2db-ot az Arénában, azóta akárhol keresem egyet sem láttam :( pedig úgy vennék még párat...

    VálaszTörlés
  6. A H&M-es sminkek érdekelnek, szoktam nézegetni őket, most van egy paletta, amivel szemezek, az ára is baráti... :) De egyébként nem vonzanak ezek a mellékes dolgok...szerintem az emberek tudatában az él, hogy nem éri meg azon az áron megvenni (talán bennem is:), másrészt annyira nem jó a marketingje, mert nem kelti fel a legtöbb ember érdeklődését... :)

    VálaszTörlés
  7. SophiEl: akkor hiába is keresném... :(

    Rita: én azt mondom ne vedd meg, mert nem jó a pigmentáltsága, meg ugye kipróbálni sem lehet. Inkább Essence vagy NYC

    VálaszTörlés
  8. A hab állagú pirosítók érdekelnek, most is épp egy ilyen az aktuális kedvenc, természetesebb hatást tudok vele elérni, mint bármelyik por állagúval. Tégelyes ajakápolót sosem veszek, nem szeretek kézzel belenyúlkálni, főleg mert nincs mindig kapacitásom rá, hogy előtte kézfertőtlenítsek.
    Nincs már az Arénában sem H&M ecset? A győri Árkádban láttam nemrég, azt hiszem az enyémeket ott vettem, talán van még belőle készletük. Én a lila Essence ecseteket vadászom, de semmi, lesz még abból valaha?:( Hétvégén Veszprém környékén láttam egy Rossmannos áruszállító teherautót, el kellett volna térítenem.. :))

    VálaszTörlés
  9. :D legközelebb szólj eltérítjük együtt! én sem láttam azóta Essence ecsetet, gyorsan elkapkodták, de hátha még lesz!

    VálaszTörlés
  10. Múlt pénteken volt az Arénában a H&M-ben szemecset, púderecset, tus-és satírecset meg talán alapozóecset is :-)

    VálaszTörlés
  11. Lolly: Oké!:) Amúgy már nem élem bele magam, felkészültem arra hogy soha nem lesz nekem lila ecsetem:)

    Óóó igen, a H&M kétvégű tusecset/satírecset kombója is nagyon szuper!

    VálaszTörlés
  12. hú de jó, holnap úgyis megyek fel az Arénába MAC bulira, akkor oda is benézek :D

    VálaszTörlés
  13. A H&M sminkjeit nagyon szeretem, van palettám, szájfényem, amik szuperek, illetve most kaptam húsvétra onnan egy tusecset/satírecset kombót, amit Maya is írt, és imádom!=) Még tervezek venni pár ecsetet, meg szemhéjpúdereket, mert azok nagyon jók.

    VálaszTörlés
  14. esetleg az alleeban is érdemes megnézni, ott én eddig még mindig (kétszer) kaptam ecsetet.

    VálaszTörlés
  15. az allee annyira kiesik a vonzáskörzetemből, hogy az nem igaz... de lehet hogy a joy napokon oda is sikerül eljutnom :D

    VálaszTörlés
  16. én a glmaour napokon vettem meg a barna és szürke szemhéjpúdert, valamint egy barna körömlakkot ami szinte egy az egyben olyan, mint a particuliere a chaneltől. a barna szemhéjpúderrel gyönyörű natúr sminket lehet készíteni, a szürkét még nem próbáltam, de nem volt olyan pigmentált a kezemen. nekem a barna a kedvencem, és akcióban is voltak, három terméket lehet választani 3000 valamennyiért ;)

    VálaszTörlés
  17. Kicsit megkésve, de azért kommentelek, a H&M sminkekkel kapcsolatban - nekem nagy kedvenceim onnan a mini, azthiszem 3,2ml-es, fehér kupakos, felfelé elkeskenyedő üveges lakkok. Baromi jo a minöségük, és a világos szinekből is tökéletesen elég 2 réteg. Veri a Mac meg a Chanel lakkjaimat! :/

    VálaszTörlés
  18. Általában az olcsóbb lakkok jobbak szoktak lenni... hihetetlen. én is próbáltam már chanel lakkot és kb 1 napig bírta

    VálaszTörlés
  19. Megnéztem ezt a pirosítót, és hát mit mondjak, ha nem zsíros és tág pórusú bőröm lenne, mindkettő itt figyelne most a fiókomban. Nagyon tutinak tűnnek és a színűk is szép, csak nekem porral könnyebb dolgozni.

    Ecset-ügyben pedig a Vörösmarty téri H&M-et ajánlom, ott mostanában mindig van mindegyik ecsetből. Meg a Váci utcaiban is.

    Ami pedig a körömlakkokat illeti, van most a H&M-ben egy világos szürkés színű, lapos üvegben (talán Mickey egeres, erre most nem esküdnék meg, de nem is ezért vettem meg :)), ami fedőlakk nélkül egy egész hétig volt a körmeimen, mindenféle lepattogzás nélkül. Hihetetlen. Igaz, hogy három réteg kellett belőle, mert furán oszlik el (azért annyira egyáltalán nem szörnyű, mint némelyik Essie...), de a tartása valami eszméletlen.

    Tavaly nyáron egy vörös rúzst is vettem náluk, valami 2-300 ft-ra volt leárazva, az is nagyon tutti.
    A szájfényeikkel viszont az a bajom, hogy iszonyat émelyítő szaguk van... :/

    VálaszTörlés
  20. Kriszta: köszi az infókat! azt hiszem benézek akkor egy womens secretbe meg h&m-be is :D

    VálaszTörlés
  21. Szerintem nem fogod megbánni. ;)

    VálaszTörlés
  22. Megvetted végül valamelyik pirosítót?

    VálaszTörlés
  23. nem, mert annyira nem tetszettek a színek

    VálaszTörlés
  24. Igen, én is így jártam, kicsit túl erősek. Tudnál helyettük valami más hab állagú pirosítót ajánlani?

    VálaszTörlés
  25. Azokat nézegettem már, de azok is tök erősnek tűntek, de akkor majd megint lecsekkolom. Köszi a helpet :)

    VálaszTörlés
  26. nemtom melyiknek de valamelyiknek nagyon kis finom barackos színe van... de szívesen

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.