MAC Magically Cool Liquid Powder

5:25 du.
A Disney Venomous Villains kollekcióban még limitált volt ez a varázslatos púder, azonban mostantól állandó termék lesz. Én bevallom őszintén már akkor is kerek szemekkel néztem, hogy mi a szösz ez és mit tud, de most végre kiderült :D. A Magically Cool Liquid Powder egy olyan speciális fixáló porpúder, amely a pigmentek és a víz alkímiai fúziója a MAC szerint. Pehelykönnyű és láthatatlan az arcon, finomítja az apró ráncokat, felfrissíti a bőrt és fixálja az alapozót. Három árnyalatban lehet majd kapni májustól. Ja és egy ecset is a kollekció részét képezi. Érdekesen hangzik.

Tök jó hangulatú promókép.
Egy másik promókép.
187 Brush - Duo Fibre Face Brush 12400 Ft
Magically Cool Liquid Powder - Cajun (áttetsző bronz arany visszatükröződéssel) 8700 Ft

Magically Cool Liquid Powder - Honey Rose (áttetsző rózsás bézs többdimenziós visszatükröződéssel) 8700 Ft

Magically Cool Liquid Powder - Truth&Light (áttetsző, ezüst és pink visszatükröződéssel) 8700 Ft

7 megjegyzés:

 1. Nagyon klassz :)Ez izgatja a legjobban a fantáziám :Magically Cool Liquid Powder - Truth&Light gyönyörű lehet az ember bőrén :)

  VálaszTörlés
 2. nekem is tetszik, mert én meg imádom az ilyen finom dolgokat. 28-án kipróbálom és tudósítok :D

  VálaszTörlés
 3. Nekem a Honey Rose kell. *_*

  Te tudsz valamit a Semi-Precious kollekcióról?

  VálaszTörlés
 4. Nagyon érdekesen hangzik, ki kell próbálnom. Ez a fajta kiszerelés nem a kedvencem, porzik, és akinek valaha kiömlött a táskájába valami ilyen loose púderes dolog, az szerintem óvakodjon:D:D:D

  Monday-nak mondom, h a semi-precious kollekció hasonlítani fog az előző évi In the groove-hoz, ha így rémlik esetleg vmi(mineralize szemhéjpúderek, skinfinishek,stb) kicsit ilyen sejtelmes lesz, hozzánk elvileg július elején érkezik!

  VálaszTörlés
 5. Monday: a semi-precious egy teljesen ásványi kollekció lesz (kivéve a rúzsok és szájfények :D), brutális, erőteljes szemhéjpúderekkel (12 szín, piros, kék, narancs, citrom, smaragd, szóval nagyon ütős lesz), blushok, msf-ek és júliusban érkezik hozzánk. Szerintem nagyon népszerű kollekció lesz a képek alapján, legalábbis nekem tátva maradt a szám a színek láttán *-*

  Névtelen: nekem eddig csak joghurt ömlött ki a táskámban :D az se volt semmi, de egy púder...

  VálaszTörlés
 6. tényleg nagyon jó a promókép (de hogy én ezt miért olvasom mindig pornóképnek?) :-)

  VálaszTörlés
 7. hú remélem még egyszer sem írtam azt :DD

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.