Napi smink

Először is a nyereményjáték posztról: elfelejtettem mondani, hogy én nem fogok oda kommentelni, hogy ne zavarjon be a sorsolásba, majd csak ha lezártam a játékot. Köszönöm a válaszokat, vagyis a kéréseket, hogy miről is olvasnátok szívesen. Igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy teljesítsem őket és nem fogok kifogásokat keresni, hogy miért nem :D. Kivéve egyet, de annak az egynek egészségügyi okai vannak: sajnos arcápolással és alapozóval kapcsolatos tesztek szinte biztosan nem lesznek, mert annyira durván allergiás vagyok, hogy a jól bevált termékeimen kívül mást egyszerűen nem visel el a bőröm. Ezt az egyet kérlek nézzétek el nekem. De a most használt és bevált dolgokat szívesen megmutatom :D.

Addig is a napi sminkem jön. Fogalmam sincsen honnan jött, hogy én lime zöldet és bordót ily módon keverjek de akkor sem rossz ez a párosítás. A MAC Earthly Riches ásványi szemhéjpúdert nedvesen tettem fel kontúrnak, méghozzá az isteni, mindenre használható Fix+ segítségével. Csak fújtam egy kicsit az ecsetre és úgy vettem fel a port. Pigmenteknél is nagyszerűen beválik a trükk. 

Íme a smink


Ez egy kicsit izgalmasabb színpárosítás. Kiléptem a komfortzónámból :D.

Nagyon szép fénye van a vizesen felvitt kontúrszínnek.

Jó lett ez! (Sorry, hogy az időhiány miatt mindig elmarad az egész arcos, de egyszerűen így is elkések mindenhonnan :D)

Ezekkel készült:


ARC: MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), Shiseido Natural Finish Cream Concealer (Light), MAC Gel Blush (Just a Pinch). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), MAC Eye Shadow (Bitter), MAC Mineralize Eye Shadow (Earthly Riches), MAC Mega Metal Shadow (Sexpectations), MAC Haute&Naughty Mascara. AJAK: MAC Gel Blush (Just a Pinch)

Az elmaradhatatlan zene:

9 megjegyzés:

  1. nagyon üdítő a szemed, én még nem merek ilyen merész lenni színek terén:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ez a kombináció.
    Az alapozó és arcáphoz hozzá szólva,engem sokkal jobban érdekel az amit pl te használsz és szeretsz.De ha másról csak simán írsz véleményt,vagy barátnőd próbálta és neki bevált,szerintem az is teljesen rendjén van:)

    VálaszTörlés
  3. Fannalin: köszönöm! Merjél!!!

    Ms. Xixin: akkor azokat fogom megmutatni, amiket használok :D. És pont arra gondoltam, hogy van nekem egy darab húgom meg több darab barátnőm, akiknek nincsen allergiájuk, szóval kísérleti nyulak lesznek :DD

    VálaszTörlés
  4. Szép lett, milyen jó, hogy kiléptél a komfortzónádból. :)

    VálaszTörlés
  5. De azért vigyázz a bundájukra xD

    VálaszTörlés
  6. Lolly, a Nóra szerint száraz bőrre is jó a L'Oreal alapozó, lehet, hogy ki kellene próbálnod. :) Csekkold a tesztes posztom, ott írja. :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép :) Tetszik ez a színkombó! Legközelebb is lépj ki a komfortzónádból :D

    VálaszTörlés
  8. Na jó akkor maradok a komfortzónámon kívül, bár én már két napja olyan késésben vagyok (miért, egyszerűen miért?? soha nem szoktam), hogy csak szempillaspirált van időm feldobni. Már rosszul is érzem magam...

    Ms. Xixin: úgy lesz, vigyázok rájuk, mert imádom őket :D

    Katie: köszike! :D

    VálaszTörlés
  9. First off I would like to ѕay supеrb blog!

    I had a quick questіon which I'd like to ask if you don't
    mind. I wаs сurіous tο find out how you center youгѕelf and
    clear youг minԁ befoгe wrіting.

    Ι've had a hard time clearing my thoughts in getting my thoughts out there. I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints? Many thanks!
    My website Silk N Reviews

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.