Bobbi Brown Almost Bare Collection

Akár a Bobbi Brown ars poeticája is lehetne az Almost Bare (vagyis majdnem meztelen) szópárosítás, hiszen a márka soha nem a feltűnő színű, vidám, mókás kollekcióiról volt híres, sokkal inkább a nők természetes szépségét hívatott kihangsúlyozni. Az idei nyár is ennek jegyében telik Bobbi-éknál. A szájfények szép csillámosak (3 színben), de áttetszőek, van természetes hatású bronzosító két árnyalatban és egy Almost Bare nevű parfüm is kapható lesz melléjük. Ugyan nem a kollekció részét képezik, de megjelent két új színezett hidratáló is a szortimentben, mind a kettő könny, finom textúrájú, fényvédővel ellátott a különbség csak az, hogy az egyik olajmentes, míg a másik nem. Nektek bejön az ilyen mintha ott sem lenne smink? (Nekem egyébként nem és nem is áll jól :D.)

A kampánykép.

A kollekció.

High Shimmer Lipgloss - Pink Tulle, Citrus, Bellini

Almost Bare eau de parfum
SPF15 Tinted Moisturizer Oil Free - 9 árnyalatban kapható

SPF15 Tinted Moisturizer - 9 árnyalatban kapható

4 megjegyzés:

  1. Én néhanapján csípem az ilyesmit, de csak ha hamar elkészül, a franc sem szórakozik félórát, ha aztán nem látszik belőle semmi :D

    VálaszTörlés
  2. :D pedig az ilyen sminkekkel lehet a legtöbbet pepecselni

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem nagyon ezeket a "semmi" sminkeket, mert egyszerű földi halandó nem mondja meg, hogy smink, hanem azt hiszi, hogy ilyen az arcom natúrban. :)

    VálaszTörlés
  4. na mondjuk ebben is van valami :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.