Napi smink

Már írtam egy posztban a NYX szemhéjpúderről, amit az Europeum nyitónapján vadásztam, azóta sminkelgettem már vele párszor és igazság szerint nem vagyok elragadtatva a végeredménytől. Lehet, hogy én vagyok a béna vagy nem tudom, de nekem nem akar rendesen fogni szárazon, sem bázison, sem anélkül, sem sehogy. Szóval gondoltam kipróbálom nedvesen. Nem kellett volna maradjunk annyiban :D. így ugyan volt már némi színe, viszont ecsettel lehetetlen volt felvinni és rendesen eldolgozni, kénytelen voltam az ujjammal sminkelni... Mondjuk így nagyjából még élvezhető is lett a végeredmény. Pedig annyira örültem ennek a szemhéjpúdernek, annyira szép volt a színe, amikor az üzletben kipróbáltam kézzel, de egyszerűen nem hozza vissza. Mindenesetre nem mondok le róla, tovább próbálkozom, amíg rá nem jövök a nyitjára :D. 

A smink, amit félig ujjal csináltam :D:

Nagyjából mutat valahogy azért...

Ennyi egyelőre a maximum amit ki tudtam hozni a NYX porból.

Ez egy kicsit homályos lett...

A hajam azóta le lett vágva, be lett festve, alig várom, hogy megmutathassam...

Ezekkel készült:

ARC: MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), Shiseido Natural Finish Cream Concealer (Light), MAC Mineralize Blush (Giggly). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), MAC Eye Shadow (Tilt, Naked Lunch, Russian Blue), Essence Eyeshadow (Mystic Lemon), NYX Chrome Eyeshadow (Fuchsia), MAC Opulash Mascara. AJAK: MAC Lipstick (Big Bow)


Éljen a zene:

6 megjegyzés:

  1. De szeretem ezt a számot *.* egyébként nagyon kis cuki lett a sminked, olyan kislányos, de jó értelemben :)

    VálaszTörlés
  2. köszi, mostanában az ilyen sminkekre vagyok amúgy rákattanva...

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon szeretem ezt a számot. A smink nagyon bájos. Mindig van valami kis extra fény és csillogás bennük, gondolom a pain pot a titkod. :)

    VálaszTörlés
  4. Igen az a titok, mert nem sima matt, hanem aranyfényű a bázis :D, de én egyébként is imádom, ha csillog és a szemhéjpúdereim többsége is ilyen fényes finisű :D

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nekem a pirosas van ebből a nyx szemfestékből, lehet az erősebb szín, de az jól látszódik. Fix+-al vagy szemcseppel szoktam feltenni. Nekem inkább az elsatírozása okoz problémát, mert vagy leszedi az ecset, vagy meg sem mozdul. Csak egy másik színnel tudom satírozni, magában nem.

    VálaszTörlés
  6. Fix+-al próbáltam én is, de még kísérletezek vele :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.