Napi smink

Kicsit nyugisabb napok várnak most rám (legalábbis remélem) szóval több időm lesz fotózgatni, meg sminkeket csinálni, meg ilyesmi, úgyhogy juhúúú lehet örülni. Igaz, hogy az alábbi smink már legalább másfél hete készült, csak egyszerűen nem volt időm még felrakni, de most pótolom az elmaradást. Türkiz és aranyos-bronzos kombináció, ideális szép nyári estékre, buliba, randira stb. vagy csak úgy, mert miért ne kényeztetnénk magunkat egy szép sminkkel. Ráadásul nem nehéz elkészíteni sem, csak türkiz szemceruza, szemhéjpúder, meg egy kis arany és barna kell hozzá.

  1. Tisztítás-tonizálás-hidratálás (szentháromság :D). Korrigáljunk és alapozzunk, majd a szemhéjunkra kenjünk bázist. Egy türkiz szemceruzával kontúrozzunk alul felül, a vonalakat kössük össze, húzzuk fecskefarokba, a szemzugot hagyjuk festetlenül.
  2. Egy türkiz szemhéjpúderrel fessük ki a mozgó szemhéj külső részét, satírozzuk felfelé illetve össze a kontúrvonallal. A mozgó szemhéj belső részére vigyünk fel egy középbarnát, majd erre kerüljön az arany, amelyet satírozzunk a szemöldökig, illetve ez kerül a szemzugba is. 
  3. Egy irizáló kék vagy akár az arany szemhéjpúderünk kerüljön a szemöldökcsontra. Igazítsuk meg a szemöldököt, fessük ki a pillákat, jöhet egy bronzos pirosító és egy aranyfényű rúzs vagy szájfény.
A smink:

Nálam ez a türkiz lesz a nyár kedvence.

Nagyon jó szín, mert bármivel lehet keverni.

Narancs, sárga, rózsaszín, fehér, bronz: ezek mind jól mutatnak mellette.


Ezekkel készült:

ARC: Shiseido Natural Finish Cream Concealer (Light), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Mineralize Skinfinish (Pink Power). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), Lancome L.U.C.I. Eyes (Ray of Purple Light), Essence Metallics Quattro Eyeshadow (Nothing Else Metals), Essence Made With Love Quattro Eyeshadow (Love2), MAC Eye Kohl Pencil (Float On By), Exceptionel de Chanel. AJKAK: MAC Lipstick (Marquise D')


Egy kis zene:

8 megjegyzés:

  1. nagyon jól néz ki, valami hasonlót megpróbálok majd összedobni, imádom a kék színt!=)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! a kék nálam is örök kedvenc!

    VálaszTörlés
  3. Mostanában hanyagoltam a kéket, de ezt kipróbálom!

    VálaszTörlés
  4. ezt a rúzst vettem én is a ww kollekcióból:) kb 1,5 éve,még amerikában voltam, és egy előző kollekcióból is kijött ez a rúzs, azonnal beleszerettem, és megvettem... de aztán sikerült valahogy elhagynom, és utána persze már out of stock volt, hasonlókat persze találtam, de egyik sem volt az igazi..szóval most nagyon örültem! biztos neked is nagyon jól áll:) bár egy krémes barackszín kinek nem:D

    VálaszTörlés
  5. Eszméletlen ez a kék!! Nagyon tetszik, én is szemeztem ezzel a szemhéjpúderrel ( már ha ez az a kis kagyló formájú amire gondolok ), kicsit elrettentett az ára, de majd Joy napokon beruházok valami ilyesmire.
    Az Art Deco kis szemhéjpúdereiről mi a véleményed/véleményetek? (ilyen kis "box"-ban lehet tárolni őket)

    VálaszTörlés
  6. Kole: érdemes, mert az az igazság, hogy ez a szín mindenkinek jó!

    Névtelen: igen ez a rúzs egy jolly joker, imádom!

    Ani: lehet még ilyet kapni a Douglas üzletekben (nem tudom még melyikben maradt, de jó párban láttam) akciósan! Azt hiszem ráadásul még abból az akciós árból is lejön a 20% a kuponnal :D

    VálaszTörlés
  7. Juuj jól hangzik... Kb mennyi volt akciósan? :)

    VálaszTörlés
  8. nem akarok hülyeséget írni de talán 9000... de nem tudom sajnos

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.