Napi smink

Ezt a sminket még csütörtökön készítettem, mert tudtam, hogy megyek a fodrászatok éjszakájára meg a barátnőimmel találkozni, szóval gondoltam nem árt valami extrább, de egyszerű dolog (szokás szerint késésben voltam :D). Tényleg egyszerű a smink, csak egy matt fekete szemhéjpúder meg egy irizáló bármilyen fényű kell hozzá, esetleg egy tus is, de aki nem bánik biztos kézzel vele, az elhagyhatja. Íme a készítés menete:

  1. Arctisztítás-tonizálás-hidratálás. Alapozzunk és korrigáljunk, majd rakjunk fel egy bázist a szemhéjra. Teljesen fekete és matt szemhéjpúderrel kontúrozzuk a szemet, majd a mozgó részre is vigyük fel, majd fölfelé és a szemöldök vége felé is satírozzuk el.
  2. Vegyünk fel jó sok irizáló szemhéjpúdert az ecsetünkre és az egész szemhéjra maszatoljuk rá. Ne hagyjuk ki a szemöldökcsontot és a szemzugot sem. Sőt mehet az alsó kontúrra is. Biztos kezűek húzzanak föntre egy tusvonalat is, ettől dögösebb lesz a tekintet.
  3. Igazítsuk meg a szemöldököt. Jöhet a pirosító és egy erősebb szájfény is. Ugye, hogy milyen egyszerű?
És a kész smink:

Meg fogtok gyilkolni, de megint nem készült egész arcos kép.....

..... de most nem azért, mert nem volt időm.....

....hanem mert lemerült a fényképezőgépem. Sorry!

És ezekkel készült:

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Beauty Powder (Briar Rose), Dianne Brill Freshwater Pearl Powder Finish (Baroque Pearl). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), MAC Eye Shadow (Carbon), Essence Blossoms etc... Eyeshadow (A Hint Of Mint), Shiseido Automatic Fine Eyeliner (BK901), MAC Haute&Naughty Lash. AJKAK: Dianne Brill Vitamine Treatment Lipgloss (Padded Push Up), MAC Lipglass (Icescape)



És egy kis zenécske:

4 megjegyzés:

  1. Dehogy gyilkolunk meg :D, nagyon jól néz ki ezzel a fénnyel a fekete. Ezt a számot pedig ma hallottam, és nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon nagyon tetszik ez a smink! ugyes vagy! barcsak en is meg tudnam csinalni magamnak:)

    VálaszTörlés
  3. citromhab: kicsit szokatlan a szám, de nekem is tetszik :D az a jó, hogy bármilyen irizáló szemhéjpúderrel meg matt színnel meg lehet csinálni, egyszerű de hatásos

    Szilvi: nem nehéz, úgyhogy meg tudod csinálni! :D semmi extra nem kell hozzá csak egy ecset meg fültisztítópálcika meg a színek. Szerintem próbáld meg és meglátod, hogy menni fog!

    VálaszTörlés
  4. Elég fasza lett :) mondjuk nekem túl irizáló, én tuti feketébbre csinálom majd :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.