Magazinok májusra - Cosmopolitan és Joy

9:22 du.
Szerintem ezt még nem nagyon tudjátok róla, de őrült magazinfüggő vagyok, vagyis gyógyulok inkább, mert kettőről már lemondtam. De azért így is szép számmal veszegetem őket havonta (drága jó anyukám szerint feleslegesen dobom ki a pénzt rájuk, amit én nagyon jól tudok, mert újat már nemigen fogok olvasni, na de akkor is... én nagyon csajos csajszi vagyok és kell... csak úgy... ezt nem lehet megmagyarázni sajnos), ma éppen a Cosmo és a Joy akadt a kezembe és gondoltam egy kis tartalomjegyzék, meg ajánló, hogy miért érdemes ebben a hónapban megvenni őket nem fog ártani senkinek. Szóval egy kis ízelítő elsőként a Cosmopolitan májusi számából (címlapon az isteni Scarlett Johansson):
  • fürdőruhák majdnem minden alkatra (egész jók)
  • szépségszótár, a 7 legfontosabb kulcsszó
  • fényvédőkrémek körképe (fontos így a napsütésben!)
  • megoldások beauty balesetekre
  • sok szexi (?) fiú
  • válasszunk dögösebb hajszínt
  • vadóc bulisminkek
  • meg a szokásos nemi életre vonatkozó tippek, karriertanácsok és egyre érdekesebb riportok
Jöjjön a Joy (egyébként most tényleg érdemes megvenni a májusi Joy napok miatt! címlapon a szintén isteni Amanda Seyfried):


  • ajándék Signal White Now fogkrém sample és Garnier Body Intensive 7 Days sample (mangóolajos)
  • a magazinból kiderült, hogy nálunk is a Jennifer Lopez-es Venus kampány megy :D
  • rengeteg sztárinterjú (Amanda Seyfried, Shakira, Christina Aguilera, Orlando Bloom, Robert Pattinson)
  • Audrey Hepburn szépségtitkai
  • Tüzes trendek - beauty editorial
  • bővített áltváltozós rovat
  • szépségápolási hatóanyagok ABC-je
  • kiderült, hogy május 6-8-ig lesz a Douglas szépség napok az Arénában
  • és akkor jöjjenek a kedvezmények, a teljesség igénye nélkül (május 6-7-8): ArtDeco 20%, Bioderma 20%, Netbodyshop 20%, Clinique 2000 Ft-os utalvány, Douglas 20%, Lancome 20%, Marionnaud 20%, Müller 20%, L'Occitane ajándék, x-epil 20% és természetesen a legnagyobb divatmárkák is képviseltetik magukat

12 megjegyzés:

  1. Én is magazinfüggő vagyok:)

    VálaszTörlés
  2. na jól van, akkor megnyugodtam :D holnap Glamour!!!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ma landolt, a postaládámba a Joy, már ki is néztem melyik tamaris szandit szeretném meg venni a kuponnal :)

    VálaszTörlés
  4. Szerencsére nyertem egy Cosmo-előfizetést, úgyh azt már nem kell megvennem. JOY-t már nem olvasok rendszeresen, csak ha van benne vmi érdekes (mint most a kuponfüzet), a Glamour-t pedig nem szeretem.

    VálaszTörlés
  5. nekem is ezt kéne tennem, hogy csak akkor veszem, meg ha van benne valami használható dolog :D

    VálaszTörlés
  6. én is függő vagyok :) glamour, cosmo, joy, elle ezek mindig hazajönnek velem az újságostól. Ti amúgy ki szoktátok dobni a magazint ha kiolvastátok?

    VálaszTörlés
  7. Én egy részét megtartom egy részét eljótékonykodom (beviszem fodrász szalonokba meg ilyesmi, ott mindig kell, akkor is ha régi), ha meg kivagdostam belőlük a jó sminkeket akkor eldobás lesz a vége, de csakis szelektívbe :D

    VálaszTörlés
  8. Egy darabig szoktam őrizgetni őket, aztán amikor összejön egy nagyobb kupac, újra átlapozom, kiszedem belőle ami kell a többi meg megy a szelektívbe.

    VálaszTörlés
  9. En is kezdek kigyogyulni a magazinfuggosegbol, habar a ferjem szerint nem sok eredmennyel:) Glamour, Joy magazinokat mostmar csak magyar nyelvu kiadasban veszem meg, ha talalok nalunk vagy ha atruccanunk Debrecenbe:) de addig mindenbol megvettem meg a roman kiadast is..van egy roman nyelvu magazin, amit minden honapban megvasarolok, Look. nagyon hasznos, mert csak az ujdonsagokrol ir:)es eleg gyakram vannak benne kedvezmenyes kuponok. Amugy a felhalmozott magazinokat en is eljotekonykodom, vagy egy unokatestveremnek adom, vagy behozom az iroda varotermebe, ahol dolgozom:))es kepzeljetek, eszrevettem hogy a ferfiak, hogy bujtak a Glamourt:))

    VálaszTörlés
  10. csak Glamourt és Cosmót olvasok, ráaásul gyűjtöm is őket, nincs szívem kidobni!=D Joyt egyátalán nem szoktam, de most van egy német példányom, nyelvgyakorlás miatt. ugyanezen célból vettem Olaszországban Vogue-ot meg Cosmót. előbbihez Beauty in Vogue is járt!=D

    VálaszTörlés
  11. én is magazinfüggő vagyok, holnap JOY és Glamour :)

    VálaszTörlés
  12. Beauty in Vogue....biblia!!!! csak baromi drága, na de majd nemsokára ;)

    Szilvi: nekem öcsém szokta olvasni, azt hiszi titokban de én tudok róla :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.