MAC Prep+Prime Vibrancy Eye - teszt

Bevallom, a MAC Vibrancy Eye az első 'szemkörnyékápolóm', amit azért tettem idézőjelbe, mert igazából nem is konkrétan szemkörnyékápoló. A termékleírás szerint egy bőrkisimító, puffadtságot és sötét karikákat eltüntető, ragyogásfokozó primerről van szó, ami azonban a tengeri alga kivonatoknak köszönhetően ápolja is valamelyest a bőrt. Azt előre leszögezem, hogy a fent említett két probléma nálam egyelőre nincsen jelen, ettől függetlenül azonban nagyon szerettem volna kipróbálni ezt a terméket, főként amiatt, mert nem tartalmaz illatanyagot, amire ugyebár eléggé allergiás vagyok :D. Na de térjünk rá a lényegre! Először is a csomagolás. Higiénikus pumpás kiszerelés, amely egy nyomásra pontosan annyit adagol, amennyi elég a két szemkörnyékemre. Piros pont, mert nincsen felesleg, nem kell kétszer nyomni vagy óvatoskodni, hogy nehogy túl sok jöjjön. A tubus egyszerű, fekete, enyhén csillámos, nekem abszolút ínyemre van ez a minimál dolog. Az űrtartalma 15 ml, ez az abszolút standard szemkörnyékápoló méret, nagyjából egy fél évre elegendő a mennyiség, az ára 8800 Ft, ami nem egy olcsó kategória (nem is a legdrágább), de ezért a pénzért minőséget kapunk. Maga a krém nagyon könnyű textúrájú, jól kenhető, hipergyorsan felszívódik, szinte púderessé válik a bőrön (nagyon valószínűnek tartom, hogy a szárazabb szemkörnyékre ez önmagában nem elég, de ugye nem is ez a funkciója) enyhén fényes/csillámos és rózsaszín, de persze ezek felvitel után már nem látszódnak. Tesztelgetem már kb 3 hete, és mivel nem igazán van problémám a szemkörnyékemmel, így természetesen látványos változások nem történtek. De a bőröm finomabb lett, a szemfestékem tartósabb és ha keveset sikerül alukálnom (azért akkor az rajtam is látszik), akkor lazán eltünteti a nyomokat. Én nagyon szeretek sminkelni is rá, önmagában is kipróbáltam bázisként és a Pain Pot-tal is, persze ez utóbbival tartósabb, de magában is megállja a helyét. Igazából egyet sajnálok, hogy nem igazán tudom, hogyan hat a szemkörnyéki problémákra, amelyek ellen küzdenie kéne, de azt hiszem, hogy megállná a helyét. Egy próbát megér, ha nincsen sötét karikánk és puffanatunk, de szép bőrt szeretnénk, amelyre jó dolgozni, akkor is.


Így néz ki a csomagolás.
Ezeket tartalmazza.
Kis pumpás kiszerelés.
Ilyen maga a krém, rózsaszín és csillogó.

Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: nehéz... 4es fölé. Csak és kizárólag azért pontoztam le, mert tényleg nem tudom, hogy a komoly problémákkal, hogyan küzd meg. Egyébként számomra 5ös, mert illatanyagmentes (nagyon ritka jelenség a szemkörnyékre való termékeknél), könnyen adagolható és kezelhető, szép tőle a bőröm és kevés alvás után sem nézek ki zombinak, ha felkenem. Azt hiszem nem ez lesz az utolsó, amit megvettem :D.

9 megjegyzés:

  1. kár, hogy a mac-nél nincsen minta :( nekem elég sötét karikáim vannak, és még puffadt is néha... egy leányálom :D
    ha olcsóbb lenne, lehet megpróbálkoznék vele, de 8800 Ft-ért nincs "kedvem" próbálkozni :D

    VálaszTörlés
  2. igen, mondjuk ennyiért nem szeret próbálkozni az ember... majd keresek egy problémás alanyt és megpróbálom rajta is :D

    VálaszTörlés
  3. Ha olcsóbb megoldást keres valaki,akkor a Niveának van a Natural beauty termékcsaládon belül egy kb ugyanilyen szemkörnyékápolója,én azt használom néha és szeretem. AZ is ilyen csillogós,rózsaszín cucc:)

    VálaszTörlés
  4. ugyanezekre a problémára nyújt megoldást? mert ha igen akkor tényleg kiváltható azzal

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Én is kipróbáltam, és nem rossz, de szerintem az igazán sötét karikákra és foltokra nem nyújt megoldást. Nekem a smink részeként tette fel a srác (Alex) az Allee-ban, és nem volt rossz, de azért nem is dobtam egy hátast. Szép is, jó is, de ennyiért tényleg vannak már komoly szemkörnyék ápoló készítmények is, amik az alapproblémát talán jobban orvosolják, nem csak elkendőzik. Nem lehúzni akarom, de én ezt tapasztaltam. Még a smink előtt gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de végül lemondtam róla.

    VálaszTörlés
  6. na akkor legalább ezt is megtudtuk, hogy a komoly problémákra rövid távon annyira nem ütős. Mondjuk lehet, hogy hosszú távon jó lenne.

    VálaszTörlés
  7. A Nivea natural beauty cucc is ezekre jó,igen,elvileg. A helyzet az,hogy puffadás nekem sincs,viszont nagyon vékony a bőröm a szemem alatt,ettől egy kicsit lilás. Erre kerestem valami olyat,ami enyhén csillog és egyenletesebbé teszi a bőrt,ugyanis így elfedi a színkülönbséget,nekem erre a Nivea bevált, meg Manhattan Wake up korrektort szoktam fölé kenni,az ugyanígy fénylik egy kicsit..:)

    A Nivea 3000 ft körül van ha jól emlékszem,mondjuk én ennél többet nem adnék ki ilyesmire. Sima szemkörnyékápolónak meg Eucerint használok.

    VálaszTörlés
  8. Akkor tényleg kiválthatja akár. Bár én niveat nem tudnék használni, mert van benne illatanyag, úgyhogy nekem marad ez.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.