L'Oréal Glam Shine Fresh és IsaDora Jelly Lips

Két márka is új szájfénnyel (és rúzzsal) jelentkezik a nyáron. Az egyik a L'Oréal Glam Shine Fresh, amely nagyon klassz és szokatlan színekben pompázik: kék, sárga, korall. Az árnyalatok áttetszőek, nem nagyon van színük, inkább csak optikai hatásuk. Nekem mindig is tetszettek az ilyen szájfények (van is egy kék Essence-m :D), szóval hiába L'Oréal ez is tetszik. Sajnos arról nincsenek infóim, hogy nálunk lesz-é vagy sem.

Glam Shine Fresh - Aqua Curacao
Glam Shine Fresh - Aqua Grapefruit
Glam Shine Fresh - Aqua Lemon Tonic


A másik újdonság az IsaDora cég jóvoltából kerül a parfümériák polcaira tavasz végén. Nagy eséllyel az itthoni Douglas polcaira is. A Jelly Lipgloss szájfények áttetszőek, pont mint a Glam Shine Fresh, csak ezek neon színekben pompáznak (plusz egy átlátszó). Nekem erősen hajaznak a tavaly nyáron megjelent Gloss Flu de Chanel-re. Na de mind1. A szájfények mellé Jelly Kiss rúzs is lesz, szintén neonosabb, erősebb színekben (itt van egy irizáló is). A finis csillogó és nagyon fényes, azonban áttetsző. Nem rosszak, ráadásul az IsaDora termékei illatanyagmentesek, szóval az olyan kis allergiások is használhatják mint én ^^. Nektek melyik tetszik jobban?

Jelly Gloss - Crystal Water, Raspberry Syrup, Water Melon, Poppy Papaya
Jelly Kiss - Rainbow, Chic Cerice, Raspberry Sorbet
Jelly Kiss - Coral Punch, Orange Blossom, Merry Berry
forrás: BBB és pinkmelon

4 megjegyzés:

  1. A barackos színű L'Oreal szájfény és a korall színű IsaDora rúzs tetszik a legjobban!=) A többi is tetszik, nyárra pont tökéletes.
    Egyébként úgy látszik, a trójai mondakör meg a Trója már az agyamra mert, mert a rúzsok árnyalatainál Orange Blossom helyet Orlando Bloom-ot olvastam!xD

    VálaszTörlés
  2. coral punchnak nagyon szép a színe és a chic cericenek is !!! :D Ideje lenne elkezdenem újra rúzsokba fektetni az egész vagyonom :D

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy nem jól értem a dolgot, a de ha ezeknek a L'Oreal szájfényeknek csak optikai hatásuk van akkor, mondjuk a kék Aqua Curacao egy rúzs felé felkenve fehérítené a fogakat? Mert ha igen, akkor nagyon kell!

    VálaszTörlés
  4. apolka: :D majd kitalálunk neked egy orlando bloom árnyalatot is :D

    Cordelia: nagyjából ez a lényege a dolognak, bár azok a szájfények aminkben kék csillámok vannak jobbak erre. Szerintem ez annyira fehérítené.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.