A hét érdekessége - Astor Fash'n Studio Fruity Scent

11:20 du.
Azt hiszem már csinált pár cég korábban hasonló dolgot (nekem többek között volt egy lila lakkom az Avontól), de mostanában nem láttam ilyesmit. Hogy mit? Illatosított körömlakkot. Én speciel ki nem állhatom a körömlakkok szagát (hát még a lemosókét...), úgyhogy én örülök a dolognak. Tudom, hogy nyilvánvalóan jó kis műanyag-gyümölcs illata lesz ezeknek az Astor lakkoknak, de még mindig jobb, mint a büdi szag. Ráadásul nem egyféle illat lesz, hanem a színekhez passzolták őket. A halvány rózsaszín és a sötétebb cseresznye illatú, a krémsárga citromos, a narancssárga értelemszerűen narancsos és a barackszínű sosem találjátok ki, de barack illatú :D. Nekem ez utóbbi tetszik a legjobban (illatra is és színre is). Nektek bejön a dolog, kipróbálnátok az illatos körömlakkokat?

Delicate Cherry, Intense Cherry, Lemon Zest, Orange Fizz, Sweet Apricot


forrás: pinkmelon

16 megjegyzés:

  1. Nekem még nem volt illatosított körömlakkom. Valószínűleg azért mert nem szerettem volna többet kiadni, mert engem nem zavar különösebben a körömlakk, vagy az aceton szaga. Már hozzászoktam ehhez mielőtt megtudtam volna, létezik illatos is :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem jól fog jönni, mert a párom egy valamit nem bír elviselni, és az a körömlakkszag:D Remélem gyorsan száradósak lesznek, mert én meg a lassú száradást nem bírom kivárni:)

    VálaszTörlés
  3. Lehet velem van a baj, de nekem tetszik az a tipikus körömlakkszag. A nagyon mű illatoktól viszont rosszul vagyok, úgyhogy nekem ezek szerintem felejtősek, pedig a színek nagyon szépek.

    VálaszTörlés
  4. Simán!
    Az Astor Fash'n Studio lakkjai önmagában is szuperek (tartósság-fedés-szín szempontjából), tetszik az új kollekció :) Remélem nem kell majd Bécsig menni érte

    VálaszTörlés
  5. Anita: köszi az infó, eddig nem is tudtam, hogy ezek ilyen jó lakkok!

    VálaszTörlés
  6. meg fogom szaglászni..és,ha tényleg cseresznyés,akkor veszek egy pinket :D de a barackos is jóféle :)

    VálaszTörlés
  7. ááá pont ma vettem Astor Fash'n Studio lakkot, de nagyon sokáig vaciláltam, ugyebár erről a körömlakkról eddig szinte még sehol nem olvastam. De mégis megvettem, 400 Ft volt, gondoltam megéri akkor is ha nem túl tartós. És most már azt is tudom miért voltak kiárusítva. ^^ köszi Lolly:)

    VálaszTörlés
  8. Engem nem izgat a körömlakkok szaga. Viszont az essence gyárt illatosított lemosókat, én kókuszosat szoktam használni, egész jó :)

    VálaszTörlés
  9. nekem most micro cell van, aminek epres illata kéne, hogy legyen de szörnyűűűű, egész nap fáj a fejem tőle. Lehet, hogy inkább essence-t kéne vennem legközelebb

    VálaszTörlés
  10. Felkenéskor ugyanolyan büdi ez is, mint a többi lakk, de ha elillant a körömlakkszag, tényleg érezni a fini műbarackillatot, de annyira, hogy még a fedőlakk alól is kiérződik. :)

    VálaszTörlés
  11. de jó, ezt ki kell próbálni :D

    VálaszTörlés
  12. Én vettem magamnak halvány sárga színbe. Tapasztalat: Eszméletlen jó illat, hihetetlen gyors száradás. És ennyi, a lakk maga nem jó csíkosodik a köröm felületén, gyorsan kopik. Két használat után beűrösödött a lakk. Számomra nem érte meg. sajnos, pedig a színe eszméletlenül tetszik!

    VálaszTörlés
  13. Én most vettem ilyet, krémsárgában, ha érdekel itt van róla kép három rétegben ( http://lakkmatt.blogspot.hu ). Az első rétegnél én is megijedtem mennyire satnyán fed..De hosszú keresgélés után sem akadtam a megfelelő pasztell sárga színre és egyszercsak szembejött velem a Rossmann akciós polcán, hát még jó hogy megvettem és rögtön ki is próbáltam :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.