Europeum - Müller zsákmány

Tegnap én is elbattyogtam (szó szerint... az Arénától magassarkúban :D) az Europeumba, mert ugye volt 1500 Ft-os vásárlási utalványom, hülye lettem volna nem kihasználni. Rengetegen voltak, borzasztó volt... barátnőmmel alig tudtunk utat törni a Müller bejáratáig, de összejött. Konkrét céllal mentem, ami szerencse volt, mert az üzletben is tömeg volt, de így gyorsan ment nagyjából a dolog. Szóval NYX és Essence szemhéjpúdereket néztem ki. NYX-ből mindenképpen porpúdert akartam venni, csak nem tudtam milyen színűt, hezitáltam a limezöld és e között a kékes-lila között, de az utóbbi győzött most. Nagyon cuki kocka dobozkában van és fantörpikus a színe, a neve Fuchsia. Kicsit futurisztikusan kékes irizáló lila leírást kapott tőlem az árnyalat és ma tutira ki is próbálom :D. A swatch-on bázisra tettem fel, így azért nagyon ütős. A másik áldozat már szín szerint is ki volt nézve, ugyanis én most jötte rá, hogy az Essence új szortimentjében van két holografikus szemhéjpúder is, a Mystic Lemon és a Mystic Purple. Mind a kettő kellett volna, de csak a Mystic Lemon volt, ami egy limesárga fényben irizáló fehér árnyalat és hát... egyszerűen imádom az ilyesmit na. Nem tudok rá rosszat mondani, mert annyira finom a textúrája és annyira szép a fénye, hogy nem tudok. Szeretem... A kuponnal együtt ráadásul összesen kemény 200 forintot fizettem a kasszánál (a NYX 1395 Ft volt, az Essence 499 Ft). Bőven megérte. Egyébként érdemes elmenni még most is, mert ha jól tudom ezen a héten 10% kedvezménnyel lehet vásárolni a Müllerben! Ti voltatok egyébként tegnap a nyitáson? Sikerült valamit levadászni ha igen?

NYX Chrome Eye Shadow - Fuchsia és Essence Holographic Effect Eyeshadow - Mystic Lemon

Így néznek ki kinyitva.
És így néznek ki felkenve. Azért szerintem elég jók.

11 megjegyzés:

  1. ezzel az essence szemfestékkel szemeztem én is, de ahogy a tesztert néztem, nem egészen olyan volt, mint amilyennek gondoltam.:S de lehetséges, hogy rápillantok még majd...:D:D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek! Én egy riktán kommentelő olvasód vagyok, de szeretném megköszönni azt, hogy leírtad, hogy lehet kupont kapni az Europeumba, így lett tegnap 20 forintért egy Catrice négyes szemhéjpúderem és egy mini Bebe krémem!

    VálaszTörlés
  3. Ez a lila tényleg nagyon ütős.

    VálaszTörlés
  4. 2sofix: szerintem nagyon jók én még mindenképpen levadászom a lilásat is, bár mondom én meg vagyok ezekért őrülve :D

    cherrydarling: nagyon szívesen, ha bármikor van ilyesmi mindig kiposztolom Nektek! :D A Bebe nagyon jó nekem is van, (gondolom a kis fémtégelyes), olyan mint a Nivea, mindenre lehet használni

    citromhab: jaja :d csinálom a sminket is vele

    VálaszTörlés
  5. Háhá, én is pont ezt az essence szemfestéket vettem meg ott tegnap! És én is vadászom a lilát (odavagyok ezekért az irizáló színekért, a nagy kedvencem egyébként egy yves rocher rózsaszín, annak van még valami leírhatatlanul szép fénye...), ha látok valahol, majd megírom :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Én még nem kommenteltem ide:) de azt szeretném megkérdezni hogy csak tegnap lehetett elhasználni a kupont? és ha nem akkor hogy is működik ez? köszi:)

    VálaszTörlés
  7. Eszter: okés, azt megköszönném

    Karenka: igen csak a tegnapi megnyitóra volt érvényes sajnos! De a Müllerben még tart egy darabig a 10%-os akció és a Joy napokon is lesz oda 20% kedvezmény

    VálaszTörlés
  8. Lolly: Én is a Müllerben vásároltam le a kupont, egy jó kis Logona sampon jött velem haza, már rég ki akartam próbálni, csak riasztott picit az ára -2200Ft-:) Meg egy nagyon jó minőségű Catrice púderecset -1350Ft-!:) így szinte 50%-os kedvezménnyel vásároltam:) Szóval köszi!:))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szívesen! Örülök, hogy hasznát tudtátok venni a dolognak!

    VálaszTörlés
  10. ha jól tudom van még egy holografikus árnyalat Essence-ből 42 mystic purple névre hallgat. Essence honlapon láttam, de a képek közt nagyon erősen kell nézni hogy észrevegye az ember hogy holografikus.. amugy jót zsákmányoltál. :)bár én pont ma néztem ezt az essence szemhéjpúdert de nem nagyon hatott meg. nem láttam benne a holografikát.

    VálaszTörlés
  11. sajnos nálunk a lilásat nem lehet kapni... pedig kéne :D nagyon jó egyébként inkább ilyen fura színjátszós fénye van, főleg ha sötétre kenem

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.