Astor Pin Up Collection

Uncsi vagy Heidi :D.

Igyekszik nagyon felzárkózni az Astor is a menő sminkmárkák mögé, ezért is veti már be egy ideje Heidi Klum-ot (ti nem unjátok őt?) és a már másoknál bevált havi/kéthavi limitált kollekciót (nálam is ez a varázsszó: limitált! mennyi mindent el lehet így adni :D). A tavaszi kollekció három részből áll, mind a hármat az '50es évek glamour stílusa ihlette. valljuk be, hogy ezzel nem nagyon lehet mellényúlni, az Astor igencsak biztonságos vizeken evezget ezzel a koncepcióval. A Jazzy Romantic Look, a Drama Cabret Look és a Broadway Diva Look is 4-4 termékből áll: egy rúzs, szemhéjpúder, szempillaspirál és körömlakk. Semmi extra, szép színek a visszafogottól a drámaibb hatásúig mindent meg lehet találni. Nem rossz ez így első ránézésre, bár nekem az Astor termékek minőségével már meggyűlt a bajom nem is egyszer. Kíváncsi vagyok, hogy most csak a marketingen vagy ezen is változtattak... Nektek mi a tapasztalatotok a márkával kapcsolatban?




Jazzy Romantic Look - Volume Diva Curve Me Sexy Mascara (Black Sapphire), Couture Mono Eyeshadow (Pastel Pink), Rouge Couture (Frosted Satin), Laque Deluxe (Satin Pink)

Drama Cabaret Look - Volume Dive Curve Me Sexy Mascara (Ultra Black), Couture Mono Eyeshadow (Glam Black), Rouge Couture (Red Veil), Laque Deluxe (Glamorous Red)

Broadway Dive Look - Volume Dive Curve Me Sexy Mascara (Ultra Black), Couture Mono Eyeshadow (Plum), Rouge Couture (Prune Lace), Laque Deluxe (Deep Laquer)

14 megjegyzés:

  1. 2 szájfényem van tőlük, véleményt nem nagyon tudok mondani a márkáról:) de igen, van ettől jobb márka is:D

    VálaszTörlés
  2. Astortól van jó pár körömlakkom, melyek ugyanolyan szinten pattogzanak le, mint más márkák. Én még nem találtam meg a hipiszupitartósat. Bár az egyik (világos lila alapon, irizálós fajta), ugyanakkor szinte lemoshatatlan, percekig kell "sikálnom" a körmöm a lemosóval gazdagon átitatott vattapamaccsal.
    Az egyik púderem is Astor, kellemesen fed, nem kell belőle túl sok, ám világosabb, mint amilyennek úgy ránézésre tűnik, hiába kutyulok bele a jó nagy púderecsettel mindhárom részbe körkörösen, mégis dominál benne az egyharmad nagyon világos rózsaszín rész. Nem értem...
    Összességében számomra olyan semleges márka, ha épp valami nagyon tetszik és mellé elég jó ár is társul, azt beszereznem, amúgy magamtól nem jut eszembe leemelni a polcról.

    VálaszTörlés
  3. dyna: pont ezt érzem én is, hogy olyan abszolút semleges vagy inkább láthatatlan márka az Astor

    VálaszTörlés
  4. A Mattitude HD alapozójuk zseniális, csakúgy, mint a Perfect Stay. ( A színválaszték viszont elég gyér...)
    Volt egy szuper szájfényük, imádtam, de persze megszüntették, volt egy csomó krémes színben, csillámok nélkül. (Shine Deluxe 6h szájfény, még van egy fél "tubus" szájfényem peach pastel színben, imádom.)

    VálaszTörlés
  5. Erről az alapozóról már többen mondták, hogy nagyon jó :D ezek szerint tényleg. Ami meg jó termék azt mindig megszüntetik, vagy limitált. Én már kezdek hozzászokni...

    VálaszTörlés
  6. A kedvenc fehér szemhéjpúderem Astor-os, véletlenül vettem meg anno, de beleszerettem és azóta is azt használom. Más termékről nem tudok nyilatkozni.

    VálaszTörlés
  7. nekem körömlakkjaim van tőlük. 3-ból 1 bevált :)

    VálaszTörlés
  8. Az ú lakkjaik valami félelmetesen jók,majdnem az összes színt megvettem,egy rétegben fed,és tartós is! Persze csodákat nem lehet várni,nekem a mac és estee lauder körömlakkjaim sem birják 5 napnál tovább....sajnos...

    VálaszTörlés
  9. én booorzasztóan unom Heidi-t:( és az Astor sem a kedvencem, ettől függetlenül nem rossz. a körömlakkok tényleg jók, legalábbis régen azok voltak, és ahogy olvasom, még jobbak lettek. spirált is próbáltam, az sem volt rossz. de valahogy mindig elkerülik az astor standok a figyelmemet, mintha nem is létezne

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszik a Pin Up stílus, de ebben a kollekcióban nincs semmi extra. Nekem van 1-2 Mikado lakkom és azokat szeretem.

    VálaszTörlés
  11. Tényleg a Mikado is Astor, nekem szemcerkám van olyan, egy fehér és az egész jó :D. De látom a lakkok egész jók lehetnek, ha ennyien dícséritek.

    VálaszTörlés
  12. Én pár hete találtam meg azt a színt (lakk) náluk, amit ezer éve kerestem. A neve "Hibiscus" és gyönyörű krémes-fényes barnás-rózsaszín. ♥ Mondjuk kicsit drágállom őket, de erre használtam fel a -50%-os DM kupont, így nem volt olyan vészes. :)

    /Én is nagyon unom Heidit, bár azt hozzá kell tennem, hogy sohasem szerettem./

    VálaszTörlés
  13. Tamara: én sem szerettem soha.... de a lakkok kezdenek mindenesetre érdekelni!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.