ArtDeco Get The Sunshine Mineral Look

Nagyon szééép!

Az ArtDeco egyenesen a szívem felé célzott ezzel az új kollekcióval és nagyon durván bele is talált a közepébe. Vagy inkább a csücskébe! Ugyanis az ásványi alapanyagú sminkek az én örök szerelmeim és szíveim csücskei, hiszen nem irritálják a bőrt, sőt kifejezetten jót tesznek főként a fáradt, dehidratált bőrnek, illatanyagmentesek, természetes anyagokat tartalmaznak és nagy előnyük a szemhéjpúdereknek, hogy szárazon és nedvesen is használhatóak. Az ArtDeco kollekciójában most egy klassz por állagú alapozó, gyöngyöcskés bronzosító, arcpirosítók és nagyon finom, visszafogott színű szemhéjpúderek lesznek kaphatóak nagyjából május közepétől. Ti szeretitek az ásványi sminkeket?


Mineral Powder Foundation (fincsi ásványi anyagok, amelyek ápolják a bőrt és védik az UV sugárzástól)

Mineral Bronzing Powder Pearls
Mineral Blusher


Mineral Baked Eyeshadow

8 megjegyzés:

  1. Az a 2 pirosító elég tetszetős:) árról nincs még info?

    VálaszTörlés
  2. Oh, a bronzosító gyöngyök de szépek! Végre nem narancssárgás bronz. Legalábbis a képen, ezt biztosan megnézem majd magamnak. :)

    VálaszTörlés
  3. Kell, mindegyik! ^^
    Nagyon szeretem az ásványi alapú sminkeket, volt pár rossz tapasztalatom velük, de összességében mindig van 1-2 ami örök darabbá válik.

    VálaszTörlés
  4. Mineral Bronzing Powder Pearls gigalájk. kell nekem is.. :):)

    VálaszTörlés
  5. ez a lány gyönyörű. pedig semmi különös, de épp attól (és pont ilyen színeim vannak) :-)

    VálaszTörlés
  6. ggirl: azokat sajnos nem tudom :(

    Tamara: igen ezek inkább bézses-barnásak, szépek nagyon

    Cordelia: :D mikkel volt rossz tapasztalatod?

    VálaszTörlés
  7. Az Avon első generációs ásványi alapú termékei katasztrofálisak voltak, most kezdenek magukhoz térni. Más márkából igazából egy erős közepesnél nem sok vizsgázott jobban, talán csak a felső kategóriások azok amik tényleg azt nyújtják amit elvár tőlük az ember.

    VálaszTörlés
  8. bevallom őszintén, hogy én eddig csak MAC ásványi dolgokat vettem, azok jók, de próbáltam az ArtDeco-t és az sem rossz.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.