Anyák napja a láthatáron!

1:43 de.
Bevallom nekem csak a napokban esett le, hogy vasárnap már május, vagyis akkor anyuci nap és megint agyalni kell valami ajándékon, ami hasznos is, meg cuki is, meg szeretni is fogja. (Idén ő választott, így egyszerűbb :D.) Ha van olyan közületek akinek az anyukája szeret illatos habok között lubickolni, akkor a Lush már meg is oldotta a problémát a fürdővirágokkal, amiből akár csokrot is lehet venni. Virág is meg nem is, mert ugyebár anyák napjára illik valami növényt is venni :D. Ti mit szoktatok ilyenkor ajándékozni édesanyátoknak/nagymamátoknak?

Avobath fürdővirág (citromfű ) - 1190 Ft

Vanilla Fountain fürdővirág (karamellás puding) - 1190 Ft

Space Girl fürdővirág (grapefruit+mandula) - 1190 Ft
Happy Mother's Day! (a három fürdővirág jázminos-vaníliás kaspóban) - 5990 Ft

Mamma Mia (Tiny Hands szilárd kézápoló, Almond&Coconut Smoothie krémszappan, The Olive Branch tusfürdő, Sugar Scrub testradír, Miranda szappan) - 7490 Ft

MUM (Pop In The Bath és Dorothy habfürdő, Grass tusfürdő, Keep It Fluffy Orange és Flower Space Girl fürdőgolyó, You've Been Mangoed luxus fürdőtömb, Honey I Washed The Kids szappan) - 9990 Ft

5 megjegyzés:

  1. Én chocome csokit ajándékozok anyumnak. Nincs finomabb csoki ennél magyarországon és nem mellesleg gyönyörűek :)

    http://wantedteam.freeblog.hu/files/2010/08/03/chocome13.jpg

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cukik ezek a Lush virágok! :)

    VálaszTörlés
  3. tényleg cukik a virágok! :) amúgy ezen az éven elég furi ez az anyák napja, mert a legtöbb helyen május 8-ára datálták, ugye 1-je ünnep, és nem lehet egyszerre a kettő. viszont az üzletek meg elsejére kampányolnak már :)

    VálaszTörlés
  4. Bunny: azt nekem is meg kell kóstolnom vááá :D

    lora.: én azt hittem most lesz, nekem le se esett, hogy május elseje ünnepnap :D

    VálaszTörlés
  5. én nem szoktam ezzel foglalkozni, többre tartom a május első vasárnapja=anyák napja hagyományt a május egynél :) én is valami különleges csokit szoktam venni, de ez is aranyos ötlet :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.