TESZT | Pupa Vamp! Explosive Lashes & Made To Stay Liquid Eyeshadow

A Pupa nemrégiben két – számomra – nagyon izgalmas újdonsággal jelentkezett, amiket már hetek óta várok és alig bírtam magammal, amikor végre jött a futár és hozta nekem a kis csomagot tesztelésre az izgalmas Made To Stay folyékony szemfestékekkel és a Vamp! Explosive Lashes-el. A szempillaspirálok a gyengéim, mániákusan próbálgatom az újakat, rengeteg van felbontva itthon, pedig már megtaláltam a tökéletes kombót, de egyszerűen nem tudok lemondani erről a szenvedélyről. A Vamp! Explosive Lashes (3900 Ft, katt) már első ránézésre megtetszett, van már akkora tapasztalatom a spirálok terén, hogy egy kép alapján el tudom dönteni, hogy szeretni fogom-e az adott darabot vagy sem. Erről rögtön tudtam, hogy jó barátok leszünk 😄.



A csomagolása csinos, tetszik ez a komoly, sötétebb, metálos grafitszürke duci tubus, elegáns, egyszerű és modern, nekem eddig ennek a Pupa spirálnak a külseje tetszik a legjobban. A keféje mogyoró/homokóra alakú, a közepén vékonyabb, mint a két végén, ami ismerős lehet már más márkáktól (Better Than Sex, Lash Paradise), ez most a legmenőbb forma és véleményem szerint az egyik legjobb is. A formula krémes, inkább habosítottnak tűnik, elég gyorsan szárad, nem mászkál, nem maszatolódik és a legnagyobb ámulatomra nem szoktam magam vele összekenni.  A kefe nagyon sok festéket vesz fel és egyből, egy rétegben megabrutál pillákat lehet vele elérni, amik nagyon látványosak, drámaiak, hosszúak, dúsak és egyáltalán nem természetesek. 




Nem tapadnak össze csúnyán, annál a formula sokkal, de sokkal jobb, nem is lesznek póklábszerűek, de sokan ezt már túl soknak fogják találni. Azoknak akik a finom, egyszerű, természetes megjelenést részesítik előnyben nem igazán javaslom, ez inkább egy glam vagy egy füstös sminkhez illik a leginkább. Természetesen ezért lett rögtön a kedvencem, szerintem zseniális, amit művelni lehet vele, nekem ugyanis nagy szükségem van a minél látványosabb pillákra a szemüvegem és a melyen ülő szemeim miatt. Akik nem ódzkodnak a drámaibb végeredménytől, azok mindenképpen próbálják ki, nem fognak csalódni. Én a hatását leginkább a Marc Jacobs Beauty O!Mega Lash-hez, a Lovely Vampire Lashes-hez (ez kevésbé tapaszt) és a Maybelline The Falsies Volum’ Express Flared-hez tudom hasonlítani. Én személy szerint ilyen durva hatást három spirál együttes használatával tudok csak elérni, szóval nagyon örülök, hogy most csak egyet kell használnom reggelente 😄.




A Made To Stay Liquid Eyeshadow-kal (3290 Ft, katt) kapcsolatban is minden előrejelzésem helyesnek bizonyult, pontosan olyan a termék, mint amilyenre számítottam. Szeszélyes, de ugyanakkor nem lehet nem szeretni. Mostanában előszeretettel használok krémes szemfestékeket, gyorsan és egyszerűen lehet velük csilli-villi sminket készíteni, a szívem vágya egy Stila Glitter & Glow, állítólag ezek a legjobbak a kategóriában. A Pupa verziójából összesen 12 árnyalat kapható, ebből ötöt kaptam tesztelésre, két világosabb és három sötétebb színt. A 002-es Black Burgundy egy padlizsánlila, a 003-es Intense Brown egy szépséges sötétbarna, a 006-os Hot Sand egy bézsesebb taupe, 008-as Warm Platium egy platina, a 011-es Luxurious Silver pedig egy aszfalszürke. Mindegyik fényes, a világosak erőteljesebben, igazi metálos hatásúak, a sötétek visszafogottabbak, de csillognak ők is. A formula mindegyiknél ugyanolyan, kicsit szinte vizes érzésű, elég gyorsan száradnak, de van idő eldolgozni őket, alapként is jól működnek és lerobbanthatatlanok.




A világos árnyalatok csodásak és hibátlanok, egyenletesek, ragyognak, egy élmény velük sminkelni és mesésen mutatnak a szemhéjon, valamint nagyszerűen rétegezhetőek, csak ajánlani tudom őket. Viszont a sötétek, ó, ők kis trükkösek. Ahogy azt előre sejtettem, mert eddig minden ilyen folyékony szemfestéknél ugyanezt tapasztaltam. Nem annyira egyenletesek (van mondjuk kivétel), emiatt kicsit nehezebb velük a munka, több időt igényel az eldolgozásuk, így érdemes kisebb adagokban felvinni és úgy építgetni. Nem mondom azt, hogy nem lehet őket megszelídíteni, de türelmesnek kell lenni velük. A végeredményért megéri, ők is szépek és egészen más, különlegesebb hatású sminkeket lehet velük készíteni, mint egy porral. Füstös szemhez pedig isteniek alapként, mindent felerősítenek, mélyebbé teszik a színeket és sokkal tartósabbá is. 



Összességében be kell vallanom, hogy most ezeknek az újdonságnak jobban örültem, mint egy tematikus, szezonális kollekciónak és mind a két terméket rögtön a szívembe zártam. Ennek ellenére nem ajánlom őket mindenkinek. A spirállal vigyázni kell, mert nagyon durva, tényleg inkább csak az próbálkozzon vele, aki nem fél a drámai hatástól. A szemfestékek esetében a világosakat bátran próbáljátok ki, azokban szerintem senki nem fog csalódni, viszont a sötétek különleges bánásmódot igényelnek, inkább a tapasztaltabb sminkelőknek javaslom őket. A Pupa-nak pedig köszönöm, hogy mindig lehetőséget biztosít a tesztelésre és hogy ilyen szuper termékekkel rukkol elő minden alkalommal 💗.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Lolly! Nekem a Vamp! Extreme spirál van meg. Szerintem botrányosan rossz, gyakorlatilag nem vesz fel festéket és semmit nem csinál a pillákkal. Én is szemüveges vagyok, mélyen ülő szemekkel, látványos pillák kellenek. Ajánlásodra megveszem ezt az új spirált, nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) volt nekem is olyan pupa spirálom, ami abszolút nem akart működni, olyan volt, mintha egyből be lenne száradva, de ez szerencsére nem olyan :) Remélem be fog válni és szeretni fogod, de ha esetleg nem szeretnél rögtön ennyit áldozni a dologra, akkor Lovely Vampire Lashes, az is nagyon jó szerintem ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.