TESZT | Pupa Summer In L.A. kollekció


A Pupa egy igazán dögös és színes kollekcióval jelentkezett idén nyáron, ami a Summer In L.A. nevet kapta és leginkább a hűsítő nyári koktélok inspirálták a termékeket (legalábbis a neveik alapján). A poszt kicsit megkésve készült el hozzá, a termékek ugyanis már le is vannak árazva, szóval most elég kedvezményes áron juthattok hozzájuk és higgyétek el párat abszolút megér beszerezni, mert szokás szerint a Pupa remekelt. A Summer In LA termékek nagyon klassz színes csomagolásban érkeznek, mindegyik vagy élénk kék vagy élénk sárga dobozkát kapott, a kompaktok/tubusok pedig neon korall-pinkben pompáznak, annyira nyárias minden, hogy ettől nyáriasabb már nem is lehetne. És hogy milyenek belülről? Olvassatok tovább és kiderül J




Blush Me Cushion Blush - 001 Strawberry Caipiroska & Light Me Cushion Face Highlighter - 001 Cocktail Chapagne (2588 Ft)

Kezdem az általam kevésbé kedvelt termékpárossal, de rögtön szólnom kell, hogy azért mert én nem rajongok értük, az nem jelenti azt, hogy ne lennének jók. A probléma ugye itt az, hogy én személy szerint nem szeretem a krémes pirosítókat és highlightereket, pedig egyébkén jól kihasználható és praktikus termékek. A Blush Me Cushion Blush pirosító egy kellemes, élénk, de nem túl sok pink, nagyszerű a nyári hónapokra lebarnult bőrre, akárcsak a Light Me highlight, aminek szép bronzos arany fénye van és minimálisan csillámos is. Az applikátor részük megkönnyíti a felvitelt és az eldolgozást is csak ügyelni kell, hogy az alattuk lévő alapozót ne piszkálja meg. Persze, ha közvetlenül a bőrre visszük fel, akkor ez nem probléma. Én leginkább azoknak ajánlanám őket, akik a minimális, gyors sminkeket szeretik, nem pepecselnek sokat és a praktikusságot valamint a könnyű kezelhetőséget részesítik előnyben.







Holo Eyeshadow - 001 Long Island, 002 Sex On The Beach (2828 Ft)

Szerelmes vagyok beléjük, így rettentő elfogult leszek. Egyszerűen ez a két szemhéjpúder úgy, ahogy van tökéletes. ITT már írtam róluk korábban, nem változott a véleményem, imádom őket, csodásak, fényesek, a színek úristen, elképesztőek és szerencsére nem kifejezetten és kötelezően nyári tónusok, bármikor lehet őket használni. Azonnal menjetek és próbáljátok ki őket, nem fogtok csalódni!





Matt Shaping Lipstick - 001 Strawberry Caipirinha, 002 Spritz (2588 Ft)

Egy ideje már elkezdtek kicsit jobban érdekelni a narancs tónusú rúzsok, pedig korábban elképzelhetetlennek tartottam, hogy felkenjek magamra ilyesmit. De rájöttem, hogy gyönyörűek és jól is állnak szerencsére. A Matt Shaping Lipstick két árnyalata közül az egyik egy brutál neon narancs (002 Spritz), ami elsőre rendkívül ijesztőnek is tűnhet, de valójában nagyon jól mutat felkenve, rettentően menő-dögös-figyelemfelkeltő, de mégsem túlzó és sok. A párja (001 Strawberry Caipirinha)  hasonlóan a neon kategóriába esik, csak ez pink, de hasonlóan nagyon szép is izgalmas. A formula kicsit más, mint a Pupa eddig megszokott I’m Matt rúzsainál, ez valahogy mattabb, ugyanakkor krémesebb is, elég kellemes, nem szárítja az ajkakat, egyenletes a pigmentáció és viszonylag tartós is. A kialakítást is mindenképpen meg kell dicsérnem, szeretem ezeket a slim típusokat, könnyebben és precízebben lehet velük dolgozni. Igazi remek nyári darabok, érdemes rájuk odafigyelni.





Multiplay - 69 Cuba Libre, 70 Mai Tai (1845 Ft)

Na itt, nagyjából ugyanaz a helyzet, mint a krémes pirosítónál és highlighternél. Elismerem, hogy szuperek ez a ceruzák (mint minden más Pupa ceruza), de én magam nem használok szinte soha ilyen terméket (legalábbis saját magamra). Ettől függetlenül a matt sötétbarna (69 Cuba Libre) darab eléggé lázba hozott, nagyon tetszik a színe, fantasztikusan mutat kék szemmel. A bronzos-rezes  (70 Mai Tai) ceruza is szép és szeretném őt is gyakrabban elővenni, remélem nem fogok megfeledkezni róla. Ha választani kell, akkor egyértelműen a barnára voksolok J.





Körömlakk Lasting Color Gel - 182 Strawberry Caipiroska, 183 Sweet Spritz (1193 Ft)

Még mindig a Pupa körömlakkjai a kedvenceim és pont. Tartósak, a krémes színek már egy rétegben is szépen fednek és gyorsan is száradnak. Az már csak bónusz, hogy rajongok az ilyen árnyalatokért, mint amik ebben a kollekcióban találhatóak. Érdemes nem csak őket megnézni, hanem a márka teljes körömlakk kínálatát!




Összességében szokás szerint - szinte már unalmas :D - a Pupa ismét egy nagyon korrekt kis kollekciót rakott összes, ami abszolút tökéletesen nyárias. Természetesen a kedvenceim a szemhéjpúderek, velük nem lehet betelni, de imádom a rúzsokat és a körömlakkok is. Az meg már csak az extra ráadás, hogy többek között ezeket a termékeket is akciósan lehet megvenni jelenleg.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.