Rimmel Stay Blushed! Liquid Cheek Tint - teszt & swatch

Nagyon meglepődtem, amikor az új Stay Matte alapozó mellett (róla tudtam, hogy szeptemberben meg fog jelenni) megpillantottam a Rimmel állványon ezt a kis tubusos arcpirosítót is. Eddig nem nagyon volt jó tapasztalatom a Rimmel pirosítóival, de gondoltam ő megér egy próbát, mert olyan kis cukin ült és várt rám :). Meg néha nem árt a változatosság, mert megszállottan csak púderes pírokat használok, krémeset szinte soha. 




A Stay Blushed! Liquid Cheek Tint (vagyis folyékony arc színező, de ez már rögtön hazugság, mert nem folyékony :D) egy aranyos, picike kis fehér tubusban érkezik, amin a pirosító színéhez illő feliratok vannak (két árnyalat érhető el: Pop Of Pink és Sunkissed Cherry). Nagyon-nagyon egyszerű, minden sallangtól mentes a csomagolás, de egyszerűen tökéletesen működik, mert tetszetős és még egy kicsit profi hatást is kelt ezáltal. Meg higiénikus is, hiszen nem kell tégelybe nyúlkálni, csak kinyomjuk a megfelelő mennyiséget és meg is vagyunk.



Ahogy azt már írtam, érdekes módon a termék neve rögtön egy kis füllentés, hiszen liquid-et emlegetnek, holott ez teljes mértékben sűrű krémes állagú, korántsem folyékony, de már csak szőrszálhasogatok nyilván, hogy bele tudjak valamibe kötni. Szóval az állaga nagyon kellemes, könnyen kezelhető és eloszlatható, kicsit habos-krémes. A bőrre felkenve nem foltosodik, szépen 'elterül' és építhető, nem emeli ki a pórusokat és gyorsan meg is 'szárad', nem fénylik, szép matt lesz. A két árnyalat közül én a Sunkissed Cherry-t választottam, mert kiléptem a komfortzónámból, mert túl sok rózsaszínem van már. Ő egyébként egy téglás-vöröses-barackos szín, szóval egyáltalán nem cseresznyés :). A Sunkissed Cherry eléggé intenzívnek tűnik, de nem kell félni tőle, nagyon természetes hatású és egyáltalán nem rikít az arcon, amolyan természetes pírt eredményez. Nekem szinte egész nap, kora reggeltől estig fent is maradt, kicsit halványodott csak el, de ez már kb 9-10 óra viselés után volt, szóval a tartóssága is nagyszerű. A tubusban 14 ml termék van és  Ł4.49-be kerül, ami kb 1600 Ft-nak felel meg (gyanítom, hogy otthon 1799 vagy 1899 lesz).


Még arcos képet is lőttem nektek róla, így látni igazán, hogy mennyire szép és természetes.

Unikornismérő: az elnevezésen kívül én nem találok más hibát ebben a termékben. A Rimmel szerencsére ismét visszakerült a szeretlek listámra a ScandalEyes fiaskó után. A Stay Blushed! egy nagyszerű krémes pír, amit könnyű kezelni, csodásak a színek és kiváló a minősége. Öt unikornist neki!


8 megjegyzés:

  1. Megnéztem közben a sleek swatchot, hát OMG, még jobb mint vártam, tuti megveszem amint kijön a pirosítóval együtt azt hiszem :)
    Ez a kis folyékony pirosító egész szép, ugye hogy mennyivel másabb? Én úgy vettem észre ezekkel a krémes/folyékony pirosítókkal, hogy valahogy sokkal jobban beépül a bőrbe alapozás után tartós is, és extrán természetes, nagyon szeretem őket használni :)

    VálaszTörlés
  2. @Zsuzsi: szerintem is természetesebb és valóban jobban 'beépülnek' :D

    VálaszTörlés
  3. Szép, szép, nagyon szép! és jól áll, hogy nem megint pinkes :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.