The Body Shop Colour Crush Lipstick

Megérkeztem Magyarországra a The Body Shop új, csodálatos rúzsai! A Colour Crush Lipstick 24 árnyalatban érhető el és három színcsoportra vannak osztva: pink (kilenc árnyalat), nude (kilenc árnyalat) és piros (hat árnyalat) és a csomagolást is ehhez a lebontáshoz igazították. Az összetevők között található hidratáló cseresznyemag olaj és fair trade marulaolaj is, a finomra őröl pigmentek pedig a fantasztikus színintenzitás biztosítják. Én már láttam pár swatchot, de személyesen majd csak holnap fogok megismerkedni a Colour Crush rúzsokkal, akkor majd bövebben is be tudok számolni róluk. Az áruk egyébként 3590 Ft (Angliában 10 font, ha érdekel valakit). Én rögtön hármat is kiszúrtam magamnak a lenti képről, de valamiért gyanús, hogy a nevek rossz rúzsoknál szerepelnek :). Az angol honlap szerint legalábbis. Nektek melyik tetszik? Ki fogjátok őket próbálni?








5 megjegyzés:

  1. Mind nagyon szép :) A Coral Blush-t elfogadnám :D Ahhoz hasonló színem még nincs :) Egyébként Lolly, itthon legalábbis a miénkből kivonják, de kint Angliában tuti megmarad, nézz rá az F&F-es cuccokra a sminktermékek között. Három rúzst is megvettem, nincs nagy választék, de szerintem egész jók, és a csomagolás is tetszik :) A szájfényeket nézegettem még, abból egy van, meg a pumpás folyékony highlighter, a többiben egy szemceruzát leszámítva, ami fekete arany csillámokkal, nem láttam nagy fantáziát. :D

    VálaszTörlés
  2. Ahh nekem igazi szivas volt ez a ruzs. Na nemcsak azert mert a darling nevü arnyalat, amit megvettem, közel sincs a szinmintahoz, de meg az allaga is hat... hogy is mondjam, egy nagy nudli. Kremes, csillogo formula, a 10 perc mulva eltünös fajtabol. 1000 forint alatti ruzsban nem csalodtam meg ekkorat. A 2.75 euros essence siman veri kenterbe, a catrice kategoria meg mar maga a menny, ha ezeket a ruzsokat vesszük alapul. Bocsi a lehuzasert, csak gondoltam megosztom a tapasztalatom.

    VálaszTörlés
  3. @Zsuzsi: az itteni teszkóban nincsen f&f smink :( és csak ez az egy nagy teszkó van a környéken :(

    @Névtelen: dehogyis, jól tetted hogy megosztottad :) én még nem próbáltam szóval nemtom milyen :) de a catrice rúzsok nagyon jók, azt tudom :)

    VálaszTörlés
  4. Hát azt sajnálom, alapvetően én sem hittem, hogy jó dolgokat is lehet találni, tekintve, hogy teszkó :D de majd ha valamikor olyan helyen jársz, akkor vess rájuk egy pillantást, itthon hát ahogy vesszük drágálltam, de kint lehet olcsóbbak is, ezt nem tudom :)

    VálaszTörlés
  5. mindenképpen, köszönöm az infót :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.