Eucerin Dermo Purifyer Hydrating Care - vélemény

Senkinek nem kell szerintem bemutatnom a csodaszép és igéző diszkógömb bőreffektust... Amikor tök mindegy mit csinálsz, milyen alapozót és milyen púdert teszel fel, egy órán belül konkrétan tocsog a fejed a zsírtól. Érdekes módon más probléma nincsen a bőröddel, egy-két kósza pattanás, de hát az kinek nincsen néhanapján, a pórusaid is átlagosak, szóval teljesen rendben lenne, a kis fénylő problémát leszámítva. Marhára idegesítő... Az meg duplán, hogy akkor most mégis mit használjak rá? Mert hidratálni is kellene azért, meg kellene fényvédő is, meg illatanyagmentes is legyen és akkor ott állok meglőve a drogéria kellős közepén. Aztán kompromisszumot kötsz és bevállalod az egyik szimpatikus terméket, még ha nem is tökéletes, mert igazából, nos mást nem is nagyon találtál. Így ismerkedtem meg az Eucerin Dermo Purifyer arckrémekkel, legnagyobb szerencsémre.



Azért kellett kompromisszumot kötnöm, mert a termékcsalád problémás bőrre lett kifejlesztve, tehát küzd a kis csúnya pattanások ellen is, ami egy nem pattanásos bőr esetében nem biztos, hogy hű de jó dolog, de az összetevők ellenőrzése után úgy döntöttem nem fogja szanaszét szárítani a bőrömet, mert ez valami új hatóanyag tartalmaz, szóval bíztam a németek tudásában (ugye német az Eucerin és nem vagyok hülye??? :D). Két krémet is elhoztam végül, egyet nappalra, egyet pedig éjszakára. 


Ők a speciális patti-elleni összetevők, egyik sem szárítja a bőrt :).


Az Adjunctive Hydrating Care egy speciális nappali hidratáló 30as fényvédővel (ez azért már nem rossz), amit a pattanásos bőrt kezelendő gyógyszer mellé ajánlanak (ezek szépen kiszárítják a bőrt és érzékenyé teszik fényre is). Ő megnyugtatja és intenzíven hidratálja a bőrt, de olajmentesen szerencsére. Ettől egy kicsit féltem, hogy sok lesz és átzsírosodik majd a bőröm, de csodák csodájára nagyszerűen bírja, tökéletesen matt marad az arcom órák múlva is. A krém kicsit sűrűbb állagú, de könnyen eloszlatható és nagyon kevés kell belőle. Természetesen a nevéhez és céljához hűen tökéletes hidratál is, de ez alap volt. 



A másik áldozatom a sima Hydrating Care krém lett, ez zsíros, pattanásos bőrre lett kifejlesztve és igazából nappali vagyis általános krém, nem speciálisan éjszakai, de én annak szántam. Teljesen más, mint a másik, ez folyékonyabb és látványosabban mattít anélkül, hogy szárítana, pedig féltem először egy kicsit, hogy ez kevés lesz éjszakára és rossz döntés volt, de szerencsére nem, bőven elég ennyi is, nem igényel többet a bőröm úgy látszik. 


Fent a sima Hydrating Care, lent pedig az Adjunctive Hydrating Care.


Mind a két krém pumpás tubusban érkezik, papírdobozba csomagolva, ez csillagos ötös, mert higiénikus és a pumpával könnyű adagolni is. Emellett mind a kettő tökéletes sminkalap, csodálatos dolgozni rajtuk, pillanatok alatt felszívódnak és matt bőrt eredményeznek. Sajnos a pattanás kezelő oldalukról nem nagyon tudok nyilatkozni, bár az az egy-két kósza csúfság eltűnt, amióta használom őket, de ebből nem lehet túl sok következtetést levonni szerintem. Viszont annak, aki zsíros bőrrel küszködik és nem akar diszkógömbként ragyogni egész nap, annak meleg szívvel ajánlom kipróbálásra őket, mert nekem tényleg beváltak. Megrendelhetitek őket az iParfümériából, vagy keressétek őket a gyógyszertárakban! Az áruk kb 3500 Ft egyébként. 

2 megjegyzés:

  1. Hmmm... jónak tűnnek.
    Lehet, hogy majd egyszer kipróbálom valamelyiket, mert nekem is nagyon hamar zsírosodik a bőröm. Viszont ennek a termékcsaládnak próbáltam már a tonikját ami borzasztó volt, úgyhogy ezért kicsit elbizonytalanodtam. De ettől a krémek még lehetnek jók. :)

    VálaszTörlés
  2. hát a tonikról nem tudok sokat, mondjuk a biodermát én le nem cserélem, az nagyon bevált :) Szerintem a krémekkel érdemes próbát tenni, a jobb gyógyszertárakban adniuk kéne mintát belőle (van nekik, hazudnak ha azt mondják nincsen :D)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.