Lolly News

Ismét összegyűlt sok-sok fincsi újdonság, érdekesség meg egy rakat hülyeség is :D. Enjoy!

  • Az Elf nagyon cuki Disney boszorkás-gonoszos palettái. Sajnos csak Amerika :(. / Cute Elf Disney Villains palettes, unfortunately only in the US.

  • Maybelline spirál és cerka a tökéletes füstös szemekhez. Én újabban szeretem a márkát, a spirált ki is fogom próbálni. / Maybelline mascara and eye pencil for the perfect smoky makeup. I love the brand recently, so the mascara is coming home :D.

  • Megszaladt a fotóbolt part 20141: Demi Moore az Oriflame More by Demi kampányfotón. Nevetséges XD. / Photoshop disasters part 20141: Demi Moore in the Oriflame More by Demi campaign. Ridiculous XD.


  • Új YSL parfüm a láthatáron: Manifesto, a főszerepben Jessica Chastain meg a lila festék. Várható megjelenés: 2013 tavasz. / New YSL perfume: Manifesto with Jessica Chastain and the purple paint. It's coming in 2013.


  • Eos Alíz Csodaországban limitált szett. Már a polcomon figyelnek :). / Eos Alice in Wonderland Limited Edition set. I already have them :).



  • A Ciaté szarta a spanyol viaszt. Csillámos körmök. Nem láttunk még ilyet valóban... / The Ciaté is being annoying. Sequined nails??? Really? It's sooooo new and innovative...

  • Első kép a MAC Archie's Girls kollekcióból. A rúzs cuki. / The first sneak peek photo from the MAC Archie's Girls collection.


  • Made by Lolly XD



  • Ez nem vicc. Nicki Minaj parfümje így fog kinézni. / This is not a joke, this is the Nicki Minaj perfume.

8 megjegyzés:

  1. az elf palettákért fáj a szívem:((

    VálaszTörlés
  2. A Ciaté-nál nagyon kreatívak :DDD

    VálaszTörlés
  3. nekem az eos balzsamokért fáj a szívem (jó a vaníliásért nem, mert azt utálom, de a többiért igen :D)

    VálaszTörlés
  4. IDE AZ ÖSSZES EOS-t! :D Na .. félretéve a komolytalanságot. A fotóbolt miért szaladt meg? Jójó, retusálva van a feje, de annyira nem vészes. Vagy ti hol látjátok? Homályosítsatok fel kérlek

    VálaszTörlés
  5. a Ciaté kezd egy kicsit unszimpatikus lenni XD

    VálaszTörlés
  6. ÚRISTEM!!! és már nálunk is kapható a MAYBELLINE szempillaspirál!! O___O két napra rá, h nálad olvastam, megláttam a drogériában... hát mondanom sem kell, h szélsebesen landolt a kosaramban én meg a kasszánál xD
    hazaértem első dolgom volt kipróbálni, és bár nem igazán volt még MAYBELLINE spirálom (hát vagyis a one by one nem jött be >.>) de ezzel kifejezetten meg vagyok elégedve :DDD

    VálaszTörlés
  7. én még itt nem találtam nálunk :(

    VálaszTörlés
  8. :OOOOOOOOO
    szerintem mostmár nálatok is kéne h legyen!!! >.<

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.