Kötelező darabok öszre

5:38 du.
Eljött sajnos ez az időszak is, amikor hullanak a levelek, visszatérünk az iskolákba, a fránya szürke hétköznapokba. De minden rosszban van valami jó is és ezek az új kollekciók. Mindig minden évben ősszel jönnek ki az igazán szuper és különleges darabok a boltokban. (Gondolok én itt a H&M és Anna Dello Russo zseniális alkotására.) És ebben az évben is lesznek kötelező darabok, amik érdemes megvenni, mert jó alapja lesz a gardróbunknak. Ezért is sorolom fel nektek most ezeket.

Peplum szoknya, ruha és felső 

Ezt a különleges darabot már idén megcsodálhattuk tavasszal, csak akkor ugyebár világos, pasztell színekben voltak kaphatók, most pedig eljöttek a sötétebb színek hozzánk. Én már beszereztem egyet, és annyira imádom mindenkinek csak ajánlani tudom, feldobja azokat a szürke hétköznapokat egy ilyen felső, persze a szoknya is nagyon csinos. A H&M-ben, Zarában, Stradivariusban, Mangoban és a Breshkában is megtalálhatjátok őket.


                            Ruha: Zara, 13.995 Ft                                           Felső: H&M, 3990 Ft


Élére vasalt mintás nadrág

Velük is találkozhattunk már indén tavasszal, most inkább a sötét virágos, kockás és brokát mintás nadrágok mennek jobban. Már 2 darabnak boldog tulajdonosa vagyok, de még szeretnék venni, mert annyira kényelmes és nőies, hogy ez nem hiányozhat a szekrényből. A H&M-ben, Zarában és a Mangoban megtalálhatjátok őket.


                     Brokát mintás nadrág: H&M, 8.990 Ft                  Virág mintás nadrág: Mango, 9.995 Ft


Burgundi és Zöld

Minden évben megvannak az ősz színei, tavaly a mustár sárga és a bordó hódított, most pedig a burgundi és a mély zöld.  Szerintem mind a két szín nagyon szép és nehezen lehet mellé fogni velük, találhattok pulcsikat, nadrágokat, cipőket  és táskákat is ebben a színekben. Én találtam egy zöld nadrágot a H&M-ben csupán 2490 Ft-ért, és totálisan megérte, a színe meg csodás. A fent soroltak közül minden helyen megtalálhatók ezek a színek.


               Burgundi cipő: H&M, 9.990 Ft                                Mély zöld ruha: Zara, 17.995 Ft


Valami Szegecses

Úgy látszik megint nagyon hódítanak a szegecsek és nem csak az ősrockereknél. Biztos ti is láttátok már a kifutókon, street style fotókon, ez a dolog nem fog kimenni soha a divatból, és most mindenhol be lehet szerezni, vannak cipők, táskát, kiegészítők, ruhák, kabátok. Szerintem szegecses dolgokat mindenhol lehet találni. :)


             Szegecses bokacsizma: Zara, 27.995 Ft                     Szegecses táska: H&M, 9.990 Ft


Kötelező cipők

Nagyon nagy reneszánszát éli idén az úgy nevezett papucs cipő és a telitalpú sportcipő, amire elsőként azt hinnénk hogy úristen, hogy néz ki ez?, de amikor én elsőnek felpróbáltam rájöttem, hogy ez a legnagyobb találmány a magassarkúk között, aki nem bír magassarkúkban menni, nem kényelmes a mindennapokra, akkor neki ezt a cipőt ajánlom. Kényelmes, nőies és ráadásul magas is.
A papucs cipő szerintem meg elkél a hétköznapokra, cuki, kényelmes, lapos, nem kell ennél több. Megtalálhatjátok őket, a Zaraban, Mangoban, Bershkaban, Stradivariusban, Deichmannban, Renoban.

                  Piros papucs cipő: Bershka, 8.995 Ft              Szegecses telitalpú: Zara, 19.995 Ft


Remélem segítettem, és bocsássatok meg, hogy mostanság ilyen ritkán vagyok, de most már egyre többször leszek.

12 megjegyzés:

  1. Bocsi,hogy ide írom Lolly, de nem tudod véletlenül (szerintem biztos :D) hogy a target.com szállít-e Mo-ra? És esetleg hogy mennyi a postaköltség nagyjából?
    Köszi :D

    Egyébként az összeállított ruhadarabokból a virágos nacik tetszenek, már az amcsi bloggerek youtubeon mutogatják,de nálunk még nem láttam. Hmmm..

    VálaszTörlés
  2. sajnos nem szállítanak Magyarországra :(

    VálaszTörlés
  3. A loaferrel nem tudok kibékülni, a peplum sem az én világom, de a wedge sneaker nekem is nagyon bejön. :)

    VálaszTörlés
  4. az elején én se tudtam mit kezdeni velük, de egyre jobban tetszenek :D

    VálaszTörlés
  5. Jól összegyűjtötted az idei őszi trendet! :) A peplum, a loafer és a szegecsek nálam is kívánságlistásak! :)

    VálaszTörlés
  6. Lolly, ha már hugicád ilyen jól összefoglalta mi kell ruhából, te nem mutatnád meg az őszi smink trendeket és kötelező beszerzéseket? Nagyon érdekes lenne számomra a stílusodban :)

    VálaszTörlés
  7. pedig a H&M tele van most velük, majd oda nézz be.

    VálaszTörlés
  8. kettőt egy csapásra szegecses loafer-t kell még beszereznem :D

    VálaszTörlés
  9. ha szeretnétek :D

    VálaszTörlés
  10. Julianna Katalin Dörnyei2012. szeptember 18. 7:18

    Ó, az a burgundi cipő!!! <3

    VálaszTörlés
  11. Óh , de kár :( Köszi!

    Fruzsi: hát, csak novemberben jutok oda nagy valószínűséggel, addigra meg már leshetem :D Nem baj,hátha előbb is,köszi. Bár mikro voltam, úgy 2 hete szept. 8-án, esküszöm nem láttam. Néztem neten is voltak sálak 2.000ért, de persze,hogy szürke nem volt....tipikus :D

    VálaszTörlés
  12. Igeen, ez egész jó ötlet! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.