China Glaze Winter & Spring

Nem vagyok egy nagy körömlakkos, még mindig, de nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy Ti imádjátok őket és amellett sem, hogy China Glaze új kollekciói isteniek. Kezdjük a két téli kiadással. A Glimmers Collection csupa-csupa csillámos lakkot tartalmaz igazi karácsonyi színekben (ugyan nem holiday kollekció, de erősen karácsonyi szaga van :D). Ugyan a csillámoktól nehéz megszabadulni, ember legyen a talpán akinek van türelme a lemosásához, de annyira szépek, hogy megérik a fáradozást. A Tranzitions Collection igazán különleges lakkokat vonultat fel, hiszen mindegyik árnyalat megváltozik, ha felvisszük rá a speciális fedőlakkot. Érdekes, érdekes... Az egyik tavaszi kollekció, a Hologlams Hologrpahic a kedvencem, csodaszépek ezek a hológrafikus lakkok, láttam már swatchokat is és wow! Ebből biztosan beszerzek párat :D. Nektek hogy tetszenek?

I'm not a big fan of the nail polishes, but I know that most of you really love them, so I just wanted to share the new China Glaze winter and spring collections with you. There is two for the winter: the Glimmers Collection, which has five different christmas-shade glittery nail polish and the really special and interesting Tranzition Collections. It has a special top coat, which changes the color of the nail polish. Wow. But my favourite is the Hologlams Holographic collection. I saw the swatches and I have to say, that these holographic nail polishes are amazing. Definitely have to try them!




6 megjegyzés:

  1. A Tranzitions kollekcióról még nem halottam, érdekes.
    A hologramos amit igazán várok :)

    VálaszTörlés
  2. Konkrétan erre vártam, hogy mikor jön ki a China Glaze megint egy holos kollekcióval... azt hiszem tudom mire fogok költeni jövő tavasszal :D

    VálaszTörlés
  3. A holok érdekelnek leginkább, de jobban örülnék, ha az essence rukkolna elő vele :D
    (bezzeg a színváltóssal elő tudott :D)

    VálaszTörlés
  4. előbb utóbb ők is csinálnak valami ilyesmit szerintem :D

    VálaszTörlés
  5. dettó... Nem vagyok lakkos, de a holo nagyon bejön és itt még nem nagyon láttam, vagy nehéz hozzájutni

    VálaszTörlés
  6. sejtettem! nem feledkeztem ám el rólad, írok mindenképpen!!!!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.