HOLIDAY 2018 | Pupa Rock & Rose kollekció

Kicsit előbb kellett volna írnom erről a kollekcióról, de úgy látom, hogy jó így is az időzítésem, hiszen a héten már elkezdődött mindenhol a leárazás, természetesen a Pupa-nál is, ami azt jelenti, hogy a Rock & Rose termékeket (is) 30%-os kedvezménnyel tudjátok megvenni és megrendelni ;). A márka ünnepi limitált kiadása egy kicsit füstösebb, rockosabb, nem feltétlenül a szokásos sémára épül, de pont emiatt bármikor elővehető és jól kihasználható. A csomagolás arany, cuki hímzett rózsával, ilyet még eddig nem láttam, elég különlegesre és feltűnőre sikerült. A kollekcióban három szemhéjpúder, egy highlighter, három metálos folyékony rúzs és két körömlakk található.





Rock & Rose 3D Eyeshadow (2720 Ft)

Szinte már feleslegesen koptatom a billentyűzetemet, ha a Pupa szemhéjpúderekről írok, mert mindig csak ismételni tudom magam: eszméletlenül jók, pigmentáltak, puhák, nagyszerűen lehet velük dolgozni, a színek gyönyörűek és a finis, ó a finis... Ezek a Rock & Rose 3D Eyeshadow-k selymesek és extra metálosak, mesés a fényük, nem lehet nem szeretni őket. Fogalmam sincs, hogy miért 3D-sek, csak annyit tudok, hogy száraz és nedvesen is lehet őket használni, egy kis Fix+ és folyékony fém lesz mindegyikből.



A kollekcióban összesen három árnyalat található, a 001-es Audacious Gold, ami egy igazi sárgás tónusú arany, 002-es Irriverent Bronze, ami egy rezesebb tónusú bronz, elsőre egy szokványos színnek tűnik, de a használatkor kiderül, hogy elég különleges, nincs is itthon igazán hasonló darabom. És végül a 003-as Black Vibes, ami a legegyedibb az összes közül, legalábbis én még nem láttam ilyen fekete alapban pirosas-bordós pigmenteket. Gyönyörű, egyértelműen ő a kedvencem, csak ajánlani tudom, igazi gyűjtői darab. Eredeti áron 3890 Ft-ba kerülnek, azonban most csak 2720 Ft-ot kell értük fizetni.







Rock & Rose Highlighter - 001 Indecent Rose Gold (3650 Ft)

A Pupa előző limitált kollekciós highlightere kicsit csalódás volt, nekem az egyáltalán nem jött be, így elég kíváncsian vártam ezt a verziót, abban bízva, hogy ez akkor biztosan most nagyon jó lesz. És igazam lett! Ez az a highlighter, amit megszoktam és szeretek a márkától. A formula finom, lágy, szinte krémes, de nem porzik és maximális fényt biztosít. A színét pedig tökéletesen eltalálták, legalábbis számomra egyértelműen az, hiszen elég világos ahhoz, hogy az én bőrömön is látványos legyen. Az árnyalat egyébként egy finom pezsgős rózsaszín, melegebb arany fénnyel, nagyon mutatós és igazi jolly joker szín szerintem.






Rock & Rose Metal Matt Lip Fluid (3070 Ft)

Tudjátok, a folyékony rúzsokkal még egy kicsit hadilábon állok, bár mostanában egyre többel kísérletezek és elkezdtem ráérezni az ízére és kiokoskodni, hogy számomra hogyan a legjobb viselni őket. A Pupa I'm Matt folyékony rúzsai egyébként mindig is tetszettek, mert azok nem száradnak le teljesen, ezért kényelmesebbek, nem szárítanak, de ezeknek a Metal Matt Lip Fluid-oknak teljesen más a formulájuk, ezek már teljesen megszáradnak és lerobbanthatatlanok. A textúrájuk tetszik, könnyű őket kezelni, egyenletesek és mind a három szín nagyszerűen pigmentált, nem foltos, nem kell több réteg belőlük. Szerencsére egyáltalán nem ragacsosak, bársonyosan mattok, természetesen metál fénnyel megbolondítva.




A színek pedig gyönyörűek és arra késztetnek, hogy végre ismét elkezdjek ilyesmiket hordani (az utóbbi időszakban nagyon nude vonalon mozgok, tudom, uncsiiii). A 001 Insolent Red a kedvencem, ez egy szinte neonos beütésű nagyon élénk piros minimális narancs tónussal, elképesztően mutat az ajkakon, érdemes kipróbálni. A 002 True Ruby egy picit bordósabb élénk piros, jó hideg a tónusa, szép, klasszikus árnyalat, a 003 Rebel Burgundy pedig egy sötétebb, vadabb bordó, izgalmas és különleges, szerintem nem nagyon van hasonlóm itthon (tökéletes kiegészítője a Blood Sugar-nak). Elég kényelmes őket viselni, nem vettem észre, hogy olyan nagyon szárítanának, ez külön jó pont. Csak ajánlani tudom ezeket a folyékony rúzsokat, szépek, szuper minőségűek és különlegesek is.




Rock & Rose Metal Matt Nail Polish (1240 Ft)

Már egy pár hónapja géllakkoztatok, így most nem tudom sok hasznát venni a körömlakkoknak. De aki olvassa a blogot, az tudhatja, hogy a Pupa lakkjai a kedvenceim, mindig mesések a limitált kiadások színei, pigmentáltak, gyorsan száradnak és tartósak. A Rock&Rose körömlakkok matt metál finisűek, egy arany és egy bordó található a kollekcióban. Kicsit sajnálom, hogy nem tudom őket kipróbálni és azt sem szeretném, hogy csak csücsüljenek a fiókomban, így inkább felajánlom őket nyereménynek, részletek a Facebook oldalon ;).




Összességben imádom a Rock & Rose kollekciót, ez egy igazi Pupa-hoz méltó kiadás. Nincsen semmi felesleges termék, minden gyönyörű, ünnepi, de mégis jól kihasználható. Ráadásul, ahogyan azt már említettem, most mindent kedvezményesen tudtok megvenni a márkaüzletekben és a webshopban is (katt IDE). 

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.