Benefit They're Real! Mascara

Hűha milyen szempillaspirál-csodával állt elő a Benefit a nyárra! Ideje volt már, a Benefit ugyanis zseniálisan jó termékeket gyárt, de a BadGal spiráljuk nem valami szuper...(legalábbis nekem nem vált be). Viszont a They're Real!-en már látom is, hogy jónak ígérkezik. A keféje szilikon és nagyon kis különleges, ugyanis a csúcsán is vannak aprócska szálak, hogy tényleg elérjük a legkisebb pillákat is (lásd a videó). Extra fekete, hosszít és emel, na és persze természetesen tartós is. Egészen felcsigázta az érdeklődésemet! A They're Real spirált júliustól lehet majd kapni 22$-ért (kb 4300 Ft).



12 megjegyzés:

  1. nem ide tartozik de 'aztamindenségit'!!!! http://lisaeldridge.com/video/17328/dramatic-black-liner-from-the-saturdays-shoot/ neked is bejön vagy én vagyok ilyen őrült?

    VálaszTörlés
  2. Dorotka, már én is felfedeztem Lisa videóit. Szerintem is szuperek a videói.
    Lolly, szempillaspirál témában én már nem hiszek annyira a drága dolgokban. Mostanában csak Oriflame-s spirálokat használok és elmondhatom, hogy gyönyörű pillákat lehet vele gyártani. Mai szerzeményem is az új spirál. Kipróbáltam és hüüüüüüüüüü.........
    http://hu.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22521
    Ilyen fésűt még sehol sem láttam.

    VálaszTörlés
  3. hmmm nem rossz az az Oriflame :D

    VálaszTörlés
  4. úúú, ez tetszik nagyon, de hadd offoljak egyet lééégysziii, ha nem szabad, akkor moderálj meg Lolly. :) megkérdezhetném, hogy jelenleg milyen essence trendkiadás van a Müllerben? mennék a hétvégén, de olyanért nem, amit már láttam. :)

    VálaszTörlés
  5. jaj az oldalt is szeretem, de Lollyt meg a humorát jobban:D csak az a tusvonal...az már tényleg művészet kategória, csak ha meg is csinálnám, nem merném kitenni a lábam az utcára benne...:D

    VálaszTörlés
  6. saly: megkérdezem neked, mert nem vagyok biztos benne, de a holographics lesz most ott is

    Dorotka: :DD

    VálaszTörlés
  7. Ez hasonlít a No7 spirálhoz (http://www.boots.com/en/No7-Exceptional-Definition-Mascara_1121553/) aminek a fejlesztésében Lisa is részt vett. Ezen is van ilyen bumszli.
    Volt szerencsém kipróbálni, az eddigi legjobb spirál amit próbáltam! Sajnos nem tartott örökké :D
    Amúgy meg én is Oriflame-eseket használok. :)

    VálaszTörlés
  8. Akkor ez sem lehet rossz, ha hasonló a keféje :D

    VálaszTörlés
  9. Mekkorajó a reklámfilm!:DDD

    VálaszTörlés
  10. Megnéztem azt a Lisa-videót, én gyakran szoktam ilyesmit csinálni, és utcára is megyek benne :) koncertre, de főleg fesztiválra nálam kb ez az alap :D egy picit lightosabb verziót meg simán lehet általában is hordani sztem.

    VálaszTörlés
  11. stenonis: szerintem is :D csinálok már egy ilyen napi sminket asszem :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.