Essence meet_me@holografics.com Holographic Eyeliner teszt

6:09 du.
Másodikként jöjjenek a holografikus tusok! Ebből kettő árnyalat található a kollekcióban: 01 - Blue Ray, ez egy nagyon szép sötétkék és a 02 - Prism@tic White, ami egy holografikus fehér (zöldes-rózsaszínes fénye van leginkább). Amolyan tipikus tusos a csomagolása, picike tusos tégely és a hosszú nyeles ecset. A tégely átlátszó, amin én bevallom, hogy meglepődtem, mert mindvégig abban a hitben voltam, hogy a műanyag kék és fehér :D. De így legalább látszik, hogy mennyi van benne. Az ecset hosszú és vékony, szép precíz vonalat lehet vele húzni. A textúra inkább krémes, mint folyós, egy húzással én nem is tudtam meghúzni emiatt a vonalat, de ettől függetlenül szép ívet lehet vele rajzolni. A Blue Ray-t próbáltam ki még csak élesben és nagyon szép feltéve, az intenzív sötét szín miatt olyan, mintha feketével lenne kihúzva a szem, de egyértelműen látszik, hogy ez bizony kék. Egyetlen bibije volt csak a dolognak (a már említett gazdag textúra miatti nehezebb felkenés mellett), hogy csípte a szememet, viszont nem könnyeztem tőle és nem is gyulladt be, szóval érdekes a dolog, de csak addig tartott a dolog, amíg meg nem száradt, utána semmi gond nem volt. Van egy olyan érzésem, hogy az érzékeny szeműeknek és kontaktlencséseknek lehet, hogy nem fog beválni ez a termék. Ugyan vízzel könnyen lejön, de ettől függetlenül tartósnak bizonyult az egész napos 'használat' során, nem mászkált, nem folyt, szépen ott maradt, ahová 'tettem'. A Prism@tic White-ot élesben még nem próbáltam ki, de meglepődtem a swatcholásnál, mert azt hittem, hogy nem lehet majd belőle semmit sem látni a bőrön csak a fényt, de egész jól mutat magában. Ettől függetlenül feketére vagy valami sötét színre kenve sokkal jobban néz ki, érdemesebb így használni, mert látványosabb a hatás.  Az ára 699 Ft, teljességgel elfogadható :D.

Kis szépségek.

Ilyen az ecset.

Hmmm fekte, ez egy új szín :DD. A fehér nem ilyen fényes a valóságban egyébként.


Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 5/5
 Összegzés:  4es.  A textúrája annyira nem jó, de tartós és a kék az valami gyönyörűséges, ha vesztek a tusokból azt válasszátok, ne a fehéret, mert az magában annyira nem mutat jól szerintem.

13 megjegyzés:

  1. A kék meg a prismatic+feka szemceruza a legjobb :)Bár nem tudom, hogy szemen is ugyanígy adja-e magát. :)

    VálaszTörlés
  2. :D nekem ez a kék naon bejövős pedig nem vagyok egy tusos leányzó

    VálaszTörlés
  3. Hmm, a kéken most elgondolkodtam...Tecc, határozottan.
    A "fekte" meg tök husi, hagyd így:)
    Múltkor én is azt írtam egy képemre: .blogpost. És naná, hogy az eredetire :D :D

    VálaszTörlés
  4. :D nem tudom már kijavítani úgyhogy marad

    VálaszTörlés
  5. a fehér a szemcerkával kib jó:)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a kék van meg, és csak akkor csíp, ha a vízvonalamhoz ér, de tényleg furi hogy mikor megszárad már minden oké...

    VálaszTörlés
  7. hát ez van, amíg a szemem megmarad addig okés :D

    VálaszTörlés
  8. nekem a sima fekete essence tusom is ilyen, azt hittem ez csak velem van. utána semmi baj, de egy ideig sajnos csíp.

    fekete púderen eszméletlenül jól néz ki a fehér, kreáltál egy új színt :)

    VálaszTörlés
  9. érdekes ez a szemcsípős dolog, én először azt hittem, hogy csak azért van mert érzékenyebb a szemem...
    és ezért imádom a holós cuccokat, mert nem is önmagukban a legjobbak, hanem más színeken az igazán látványosak :D

    VálaszTörlés
  10. Én a s-he tusokkal jártam így: mikor felkenem csíp es viszket kb 10 màsodpercig, utána viszont szép és tartós! Lehet, hogy első körben csak a kéket veszem meg, aztán kiderul, kiállja-e a próbát:)

    VálaszTörlés
  11. szerintem ennyi pénzért érdemes megpróbálni :D

    VálaszTörlés
  12. A kék tényleg gyönyörű, én ajándékba kaptam még régebben a fehéret, annyira nem is használtam, mert magában a fehér nem jött be... de lehet kipróbálom majd egy sötétebben :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.