Rimmel Glam'Eyes Day 2 Night

Huhh mintha láttunk már volna ilyet. Nem is egyszer, hanem kétszer... Akkor most ki vette kitől az ötletet. A MAC kezdte, aztán átvette a Bourjois, tőlük meg most a Rimmel ezt a kétféleképpen használható szempillaspirál formátumot. Igazából nagyon jó az ötlet szó se róla, nekem azóta is a MAC Haute&Naughty Lash a kedvencem. Kíváncsi vagyok, hogy a Rimmel-é vajon milyen lehet, mert a csomagolása nagyon ütős a pink és a fekete kombójával. Legalábbis nekem nagyon megtetszett. Nektek bejönnek az ilyen spirálok? Kipróbálnátok őket?? (Ja, ha valaki nem tudná, akkor az egyik 'kitekerés' természetes, különálló pillákat csinál, míg a másik, amelyen több a festék, dús és drámai pillákat varázsol.)

Vajon van olyan jó, mint az eredeti???

17 megjegyzés:

  1. Én pont a napokban néztem egyik üzletben, bár az kék volt, nem pedig rózsaszín, de nálam már a csomagolásnál elvérzett. :S

    VálaszTörlés
  2. ebből van kék is? na most már körül kell néznem a dm-ben

    VálaszTörlés
  3. Őőőő most, hogy rákerestem google-n csak a 3 in 1 mascarát találtam, ami kék az meg sztem régebbi kiadás, szóval nem akarok senkit sem félrevezetni. :) ( amúgy a DDA-ban láttam, szóval tuti nem vmi újdonság)

    VálaszTörlés
  4. igen a kék az 3in1 három állása van és nem jönnek le így a részek hanem a nyakát kell tekergetni.

    VálaszTörlés
  5. a 3in1 egy régebbi dolog, talán januárban láttam a boltokban. valamiért az nem fogott meg, de ezt a spirált kipróbálnám. amit most használok, az is rimmel, lash accelerator.

    VálaszTörlés
  6. Ja az más, azt vágom :D Az nekem nem tetszett, de ezt a formulát ismerem és nagyon jó

    VálaszTörlés
  7. ide rögtön.azonnal:) amúgy is ez a pink a kedvenc színem, úgyhogy már külsőleg tetszik:)

    VálaszTörlés
  8. egen az a szín nálam is célba talált!

    VálaszTörlés
  9. na Lolly. ilyen a Burjois 2in1-om,amit agyba-föbe dicsértem itt neked :D a mac nálam annyira nem lájkos,mint a Burjois.. ez meg egyenesen sz.r...nekem legalábbis semmit nem csinált a pilláimmal..amúgy én nivea-ban is láttam ilyet Ausztriában. az még elég helyeske volt..csak limited edition :/ szóval nálam a no1 az a Burjois :) nagyon fekete. dúsít,hosszabbít.mindent,amit kell :)

    VálaszTörlés
  10. :D elfogyóban van már a MAC-em... akkor lehet, hogy bourjois lesz a következő áldozatom :D

    VálaszTörlés
  11. Épp tegnap vettem meg a Tesco-ban, de mindenkit óva intek tőle, semmi extra, sőt nekem még szét sem választja rendesen a pilláimat. Nem érte meg az árát, az fix.

    VálaszTörlés
  12. tényleg annak utána se néztem, hogy mennyibe került... szóval most megkérdezem, hogy mennyiért vetted??

    VálaszTörlés
  13. Nekem teljesen ugyanilyenem van az oriflame-től. az nem jó. Szerintem bármiről is legyen szó, az hogy 2in 1 vagy 3in 1 az már rosszul kezdődik. Ha több feladatot kell ellátnia akkor tutira egyiket sem fogja 100%osan. Természetesen ez igaz a krémekre, arctisztítókra. A rossmanban most láttam egy 5in 1-t, biztos pocsék.

    VálaszTörlés
  14. A MAC ilyen spirálja nagyon jó, de végül is ők fejlesztették ki ezt a típust...

    VálaszTörlés
  15. 2599 Ft volt, mellé még vettem a százforintosban egy kétvégű Lora spirált 290 Ft-ért és bár harcolok vele néha (túl sok festéket vesz fel), a végeredmény a két termék közt kb. ugyanaz:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.