Revlon újdonságok

Tudom, hogy sajnos nem lehet kapni nálunk Revlon-t (régen lehetett vajon miért szűnt meg a forgalmazás?), de mostanában annyi jó terméket dobnak a piacra, hogy nem tudok szó nélkül elmenni mellettük. Kezdjük a kedvencemmel az ásványi por-alapozóval. Isteni finomnak tűnik a formula, kókuszvíz van benne, amely hidratálja a bőrt, olajmentes és fényvédő is van benne. A színválasztékra sem lehet panasz, az egész világostól a nagyon sötétig minden árnyalat megtalálható és ecset is van hozzá, amelyet a kupakból lehet kihajtani. Az ára abszolút baráti, mindössze 14$-ba kerül.

A másik kedvencem a Super Lustrous Lip balm, ami egy tégelyes színezett ajakápoló, fincsi összetevőkkel és fényvédővel. Igazából olyan, mint egy szájfény, csak hidratál is és ami a legjobb benne, hogy nem kell kézzel belemászkálni, mert a tetejéből ki lehet húzni egy ecsetet. Nagyon szép, vibráló és élénk színekben lehet kapni: pink, narancs, lila, barack. Imádnám használni, ráadásul az ára sem vészes, 10$ darabja.

A harmadik termék, ami nagyon megtetszett az a CustomEyes Shadow&Liner paletta és abból is a Party Pops színkombináció. fantasztikus élénk árnyalatok, köztük egy mentazöld és egy érdekes barackszín. A paletták négy szemhéjpúdert és egy kontúrszínt tartalmaznak. Hat féle variációban lehet kapni 7.49$-ért.

11 megjegyzés:

  1. most morgok h miért nincs itthon ilyen, mind kéne...

    VálaszTörlés
  2. Jaj, imádom kérem (követelem!) vissza a Revlont! :D

    /Colorstay Ivory színe az első (!!!) alapozóm, ami pont olyan, mint a bőröm színe, kellőképp világos, rózsaszínes, de nem malacka-pink.

    Ez a szemhéjpúder is nagyon szép...
    És szájfényeket is szeretnék, olyan jókat lehet róluk olvasni. :)

    VálaszTörlés
  3. na látom nem vagyok egyedül a kívánságommal :D. Indítsunk petíciót??

    VálaszTörlés
  4. .ez a lip balm tenyleg nagyon jol nez ki..:)

    VálaszTörlés
  5. Húú, Revlon. Emlékszem, a 90es évek elejéről, kislánykoromban gyakran láttam egy tévéreklámot, Revlon termékeket reklámozott Claudia Schiffer és Cindy Crawford:)akkor még itthon is lehetett kapni:)

    VálaszTörlés
  6. Jaja, az azúrban! én is emléxek, kár hogy kivitték :(

    VálaszTörlés
  7. nagyon kis édesek. az a mini ecsetecske teljesen levett a lábamról :):) keelll.

    VálaszTörlés
  8. De jo lenne kiprobalni ezt a szepseges alapozot. Regota szeretnek asvanyi alapozot csak valahogy meg nem talaltam megfelelo szinut...:(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.