Parfüm újdonságok

Megindult a parfümdömping úgy látom! Rengeteg új és még több újítás várható idén nyárra is, lássuk mivel kápráztatnak el minket a nagy márkák:

Escada - Especially

Talán az új Escada parfüm mellett a legnagyobb újdonság az, hogy a cég lecserélte a szépséges színésznőt Olivia Wilde-t Bar Refaeli modellre. Így most a brazil ex DiCaprio-né mosolyog ránk a kampányképről. Az üveg átlátszó, a kupakja arany, maga a parfüm pedig rózsaszínben pompázik, a dobozkán pedig szintén ezek a színek köszönnek vissza. A kompozíciót a rózsa köré építették, de megtalálható még benne a körte, az ylang-ylang és a pézsma is. A leírás alapján egy egy szofisztikált és bársonyos illatról van szó, amelyet a vidám és pozitív nő ihletett. Amolyan édesen semmilyen a parfüm is meg a kampány is... Én jobban szerettem Olivia Wilde hideg szépségét...


Marc Jacobs - Oh Lola!

Ohlala... A személyes kedvenc parfümömet, az egyik személyes kedvenc tervezőm újragondolta és rózsaszínbe öltöztette! Míg az eredeti Lola egy nagyon édes-virágos, nehéz illat, addig az Oh Lola! egy fiatalabb, gyümölcsösebb és játékosabb verzió. A kampányarc Dakota Fanning, aki édi-bédi lolitaként pózol a képen, szerintem elég meggyőzően :D. Az illatkompozíció szamócából, málnából, körtéből, pünkösdi rózsából, szantálfából és vaníliából áll. Első hallásra nagyon nyami és mivel az eredeti illat is zseniális, szerintem ebben sem fogunk majd csalódni. Várós!


Armani - Aqua di Gioia Essenza

Az Aqua di Gioia-val mindössze egyetlen egy problémám van... hogy nyáron kb mindenki ezt használja és sajnos tucatillat lett. Ettől függetlenül egy isteni finom, könnyű vizes illat, amihez ráadásul tökéletes a kampánykép is (hónapokig szerelmes voltam abba a fotóba :D). Armani bácsi azonban úgy gondolta, hogy ha már ilyen sikeres lett ez az illat, akkor csavar egyet rajta és kiadja egy töményített verzióban. A kompozíció nagyjából ugyanazokból az összetevőkből áll (citrom, menta, rózsaszín bors, vízi jázmin, cédrus, barnacukor) csak megbolondították egy kis tiszta jázminkivonattal és cashmerannal. Az üveg sem változott sokban, csak a színe lett ezüstösebb. Nálam ez is várós!







YSL - Elle Limited Edition

Az Elle-t gondolom senkinek nem kell már bemutatnom, hiszen a megjelenése után nem sokkal máris ikonikus illattá vált. Most őt kapjuk meg egy LE verzióban és üvegben, amely a határtalan női kreativitást hivatott jelképezni. Az összetevők: grapefruit, pünkösdi rózsa, jázmin, rózsaszín bors, vetiver, benzoin és ámbra. Ha jól tudom őt már lehet kapni a parfümériákban!



Prada - Candy

Hűha, azt hiszem ő lesz a legvárósabb az összes közül... Nekem már a neve alapján szerelem, én imádom az édes illatokat és a Candy a leírása alapján egy orientális kompozíció karamellával, pézsmával és benzoinnal. Impulzív és szenvedélyes a Prada PR-ja szerint. A dobozka nagyon vidám, élénk pink színben pompázik és egy szöszi lányalak díszíti, az üveg pedig hagyományos és modern egyszerre, természetesen a pink itt is visszaköszön. Lesz belőle 3 méret (30 ml, 50 ml és 80ml), egy tufürdő zselé, egy testápoló és egy testradír is. Alig várjuk!!!

6 megjegyzés:

  1. az Oh Lola! nagyon megfogott, azt hiszem tetszeni fog :D

    VálaszTörlés
  2. engem az Aqua di Gioia érdekel!=) amúgy is imádom az Armanit, ruha, táska, cipő, smink, parfüm, bármi téren!

    VálaszTörlés
  3. Na látom, hogy akkor mindenki talál kedvére valót a felsorolásból :D

    VálaszTörlés
  4. Prada Candy.. meg kell szagolnom. amúgy vannak még újítások..amik még nem értek el MO-ra.. felturbózták a chaneleket..és a dior is beújított..a napokban megírom majd a neveket..mert annyit láttam,h elfelejtettem öket :D de a cacharelek is megújultak..megint van ilyen kisebb kiadásuk a nyárra.nagyon helyeskék :) pusziik

    VálaszTörlés
  5. A chanel-t én is néztem de a diorról még nem tudok... na utánanézek mindjárt :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.