Megjött a Sigma ecsetem, le is teszteltem :D

10:27 de.
Már nagyon, de nagyon vártam, hogy megérkezzen és csütörtökön reggel hozta is nekem a postás. Annyit azért elárulok, hogy a csomagot 14én adták fel Amerikában, 18-án már meg is érkezett az országba, át is engedte a vámhivatal a drága posta meg 10 napot ült rajta. Innen is szeretném nekik megköszönni... Na mindegy, ne is foglalkozzunk a bosszantó dolgokkal, nézzük a jó oldalát, hogy legalább nem lopták el vagy valami :D. Természetesen amint a kezembe kaparintottam rögtön neki is estem a csomagnak. Szépen gondosan le volt ragasztva, benne névre szóló üzenet, termékleírás és az F80-as jelzésű, szintetikus kabuki ecset. Rögtön szerelmesek lettünk, éreztem, hogy komoly kapcsolat veszi kezdetét. Nagyon szép és igényesen kivitelezett darab, nem hullik a szőre, nem büdös, puha, finom és nagyon-nagyon dús. Mivel nem használok folyékony alapozót és a poromhoz is megvan a saját kis szivacskája, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom pirosító ecsetként. Bevallom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog ebben a szerepben is működni. Nagyon szépen el lehet vele oszlatni a port (ki fogom próbálni krémessel is), és szerintem természetesebb a hatás így, mint egy normál pirosító ecsettel. Szóval el vagyok ragadtatva... A tisztítása is egyszerű, én a Clinique ecsettisztító folyadékkal mostam át és lejött róla könnyen minden, közben egyetlen szálat sem hullatott. Remélem a többi Sigma ecset is hasonlóan jó minőségű, mert muszáj rendelnem magamnak belőlük. És lenne is egy idevágó kérdésem azokhoz akik már rendeltek a honlapról: az olcsóbb vagy a drágább szállítási költséggel rendeltetek (ugyanis a drágább az szerintem nagyon drága, az olcsóbb meg állítólag nem olyan biztonságos)?? 

Névre szóló üdvözlőlap, leírás az ecsetről, kis piros zsák (bár nem a Mikulás hozta) és az ecset.

A leírás a szintetikus ecset-családról kinyitva.

Így néz ki az F80 kabuki ecset.
Tömör gyönyör.


Értékelés:
  • termék: 10/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5ös. Semmi negatívumot nem tudok mondani ezzel az ecsettel kapcsoltban és nem azért, mert ajándék termék, hanem mert tényleg kiváló minőségű és igényesen kivitelezett. Csak ajánlani tudom innentől kezdve a Sigma ecseteket, bár a 30 dolláros szállítási költséget kissé magasnak találom. 
Megjegyzés: ha valaki szeretne rendelni Sigma ecsetet, de szintén magasnak találja a szállítási költséget, akkor rendelhetnénk többen is együtt!

9 megjegyzés:

  1. Eddig kétszer rendeltem a sigmától, mindig a legalacsonyabb postázást választottam, és nem volt soha semmi gondom vele. :) Egyébként nekem az E25 és az E40 van meg, mindkettő iszonyat jó minőség, igaz az E40 hullik, de ennek ellenére szeretem. :) Ja, és ha csak 1 ecsetet rendelsz, egy 9 dollárosat, akkor a posta 3,46 dollár, tehát árfüggő. Nekem ez szimpi. :)Szerintem nem kell félni ettől, max hogyha 2 premium professional kitet rendelsz, vagy valami drágát, akkor talán érdemes többet szánni a postára. Ha jól tudom pl Magdi (charmmymaggie) és Andi(puderfelho) is alacsonyabb postával rendeli a dolgait, és nekik sem tűntek el még csomagok. :)

    VálaszTörlés
  2. Én is a legalacsonyabb postaköltséggel rendeltem, és fogok is, mert semmi probléma nem volt. És ahogy hallottam, másnál sem. :)

    VálaszTörlés
  3. Ne félj alacsony szállítással rendelni, mert biztonságos. Én is kétszer rendeltem és semmi probléma nem volt, a rendeléshez képest másnap már feladják (ha korán rendeled még aznap) és egy hét múlva már a kezemben is tarthattam a kis csomagot. Én akkor is az olcsó szállítást választanám, ha a legdrágább terméket rendelném. Olyanról már hallottam, hogy sokára jött meg (de még mindig belefért az ígért időbe), de olyanról még nem, hogy eltűnt volna a csomag. A szállítási költség pedig tényleg attól függ mit és mennyit rendelsz... Egyébként már én is megkaptam ezt az ecsetet és teljes a szerelem. :)

    VálaszTörlés
  4. óóóó köszönöm az infókat megnyugodtam :D

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lolly!

    Én benne lennék abban, hogy többen rendeljünk együtt.

    Anna

    VálaszTörlés
  6. nagyon nagyon szép és tényleg strapabírónak néz ki. 30$???:OOO

    VálaszTörlés
  7. Névtelen: megbeszélhetjük a dolgot!

    Dorkaww: egy 49 dolláros ecsetkészletre ennyi lenne az első osztályú szállítási költség

    VálaszTörlés
  8. Egyetlen negatívumként a szállítással kapcsolatban azt tudnám mondani, hogy az én csomagomat a postás bácsi vagy a szállító (nem tudom) lépcsőnkön hagyta...

    VálaszTörlés
  9. Én is benne lennék, már csak azért is, mert az albérletem nehezen megtalálható a futárok/postások számára. (nem értik a különbséget a földszint/1 és a félemelet/1 között, így az értesítőt sem biztos, hogy megkapnám a csomagról.)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.